Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch
- Redmi Note 13 4G
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Erre azt lehet mondani, hogy attól függ. Én is többféleképp használtam már laptopot az életem során.
Elsődleges gépnek, egyetem alatt. Erre szerintem csak akkor alkalmas, ha tényleg nem kell semmi extra. Én ekkor nem tudtam volna kiváltani, mert programozni csak korlátozottan alkalmas, és kétlaki életet éltem.
Ha a laptop csak második géped, amit néha magaddal hurcolsz, és van egy asztali mellette, arra alkalmas lehet. Én továbbra is részben kétlaki vagyok, de az egyel ezelőtti asztali gépem is még alkalmas szinte mindenre, így az került szülőkhöz.Amikor volt céges laptop sem cipeltem, bőven elég a tablet. És mióta van egértámogatás, csak idő kérdése, hogy a távoli asztal programok is felzárkózzanak ehhez, és tabletről belépve elintézz bármit. Volt már, hogy ipadről teamvieweren keresztül küldtem be sürgős bugfixet, nem volt egy leányálom (még IpadOS előtt), de nem is volt annyira macerás, hogy százezrekért vegyek egy laptopot, ami úgyse lett volna nálam, mert cipelje a rosseb, ha 99%-ban úgysem kell.
Kicsit bő lére sikerült, de talán érthető, hogy hova akarok kilyukadni. Elsődleges gépnek szerintem - vagy inkább nekem - kevés, de ha csak arra kell a laptop, hogy házon kívül használd, azt nagy részt maga az ipad is kiválthatja, a többire meg használhatod vékonykliensként.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest