Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bkiky01
üzenetére
500 eur alatt én még nem láttam itt kint akcióban, normál ára 550-ről indul. Igaz, ez 64 GB, és erősebb a hardver, jobb a kijelző. A ceruza még plusz egy 100-as hozzá, egy normális tok legalább 20, és akkor ahhoz még hozzájön a magyar áfa, meg az elszabadult forintárfolyam. Forintban 200k alatt nemigen fog az megállni...

Ezzel együtt a tipp jó, szerintem is megéri a felárat, nálunk is ez lesz, a 6gen ipad meg megy a nagyihoz internetezni, meg skype-olni. Csak várok most valami akcióra, mert éppen mindenhol ajánlott kisker ár van csak (549 eur).
kalanchoe: Neked is ugyanazt tudom még ajánlani, mint itt fentebb. Sajna kicsit zsebbe nyúlósabb, de időtállóbb megoldásnak tűnik.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrotik routerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs