Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
" Aztán az IT szektor is jelentős. Programozók sem hinném hogy boldogulnának egy ipaddel, csak hogy kiemeljek még egy szakmát."
Jelen, volt már hogy rdp-n át, ipadről csináltam bugfixet
Nem mondom, hogy kényelmes volt. Nekem kicsit az egérkezelésen kellene még javítani, főleg rdp vagy amazon workspaces (cloudban futó virtuális asztal) alatt, és onnantól akár egy usb-c monitorra "dokkolva" kliensként használva jó is lenne. Sok helyen úgyis távoli asztalon kell dolgozni, mert védik az adatokat. Ja meg a 16:9-es monitorokat kezelhetnék rendesen. De jupyterrel is dolgoztam már amikor épp laptop nélkül maradtam, az egy böngészőben futó, szerverre kapcsolódó pythonos cucc, van hozzá ios kliens.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem mondom, hogy kényelmes volt. Nekem kicsit az egérkezelésen kellene még javítani, főleg rdp vagy amazon workspaces (cloudban futó virtuális asztal) alatt, és onnantól akár egy usb-c monitorra "dokkolva" kliensként használva jó is lenne. Sok helyen úgyis távoli asztalon kell dolgozni, mert védik az adatokat. Ja meg a 16:9-es monitorokat kezelhetnék rendesen. De jupyterrel is dolgoztam már amikor épp laptop nélkül maradtam, az egy böngészőben futó, szerverre kapcsolódó pythonos cucc, van hozzá ios kliens.