- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
birorichard
üzenetére
Volt már itt erről témázgatás és többen kifejtették, hogy nekik a 32 GB pont azért elég, mert mindent streamelnek és felhőben tárolnak. De gondolom ők nem fotósok (ahogy én vagy az ismerősöm).
Androidon is vannak fájlkezelők, amikbe be lehet csatornázni a felhő szolgáltatásokat, de ha fotókat akarsz nézegetni vagy válogatni, akkor az élmény egy kiütéses seggviszketés szintjén mozog. Lapozgatsz és amíg a teljes fájl le nem tölti a gyorsítótárba, addig csak a homokórázás megy (és ez simán lehet 2-5 másodperc is).
A Google Photos ilyen szempontból zseniális, mert először egy alacsonyabb (de vállalható) minőségű előképet rak ki teljes képernyőre és csak menet közben tölti be a teljes felbontású anyagot, simán lehet élvezhetően lapozgatni. Évek óta használom, de ez csak backupra jó, mert át kell tömörítenie a saját algoritmusával.
A kérdés inkább az, hogy iPadOS-en a Files appban ez a felhő támogatás már jobban meg van-e oldva, vagy például USB 2.0 sebesség ide vagy oda, érdemesebb-e egy bedugott pendrive-ra leszedni a fájlokat, amikkel éppen dolgozni akar az ember. Én azt gyanítom, hogy fotókat rendszerezni, nézegetni utóbbi lesz gyorsabb, mint felhőből elérni.
Én javasoltam neki, hogy keressen ebben az árban egy iPad 2018 128 GB-ot, billentyűzetet úgysem akar, szóval nagy különbség nem lenne, de egyszerűen nem található. Na meg mivel szolgáltatónál venné az iPad 2019-et is, kedvezménnyel együtt kb olyan árban van, mint a használt 2018-asok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- iPhone topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- 27% - NZXT F120 RGB 3PACK White Ventilátor + kontroller
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest