- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nejem Air2-je nincs már napi használatban, de időnként kellene a garageband alkalmazás miatt a munkájához. Frissült az átkozott rendszer 12.4.2-re és azóta a fent említett alkalmazás meg sem nyílik, csak tölt órákig, aztán röviden kiírja, hogy memóriagondok miatt nem nyitható meg (nem láttam, csak ezt mondja a lány).
A store-ban én már nem találom ezt a progit többé, hogy esetleg újratelepíthetném.Sok kérdésem lenne, de csak ketttő:
Lehet-e apple-t újraflashelni, mint egy droidot (tehát nem factory reset, hanem komplett újrahúzni)? Ha igen, melyik az utolsó ajánlható rendszer rá? Ha nem, milyen reset módok vannak és vissza lehet-e menni korábbi szoftra, ha az a megoldás?
Van-e használható alternatíva több sávos, szerkeszthető felvételre a garagebandhoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- No Rest for the Wicked
- EA Sports WRC '23
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest