Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, másfél éve már nyuzom a kis ipad mini 4 és szeretem is meg minden. De asszonynak lecsereltem az Air 2 et egy ipad pro 10.5 re. Azért a két tabletta között gyorsaságban van külömbség. Gondoltam hogy én is cserélek de a 2018as 11-es prot néztem ki magamnak. Azonban tegnap láttam az istyle oldalán hogy a 2017 SIM-es verziós 512gb 210k. Ez nagyon jó ár érte. Véleményetek szerint a 2018 as 11es méretű pro is hasonló képen lesz leárazva jövőre? Van akkora külömbség szerintetek a 2017 és a 2018 pro között ami miatt érdemes lenne az újabb verziót választani ekkora ár külömbség mellett? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest