Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madwe

nagyúr

válasz galaxys80 #22298 üzenetére

Ez nem igaz, egyrészt apple a saját piac kannibalizációtól sosemdzkodott, sőt, másrészt az ipadet ők maguk pozicionálták most a pc pőiacra, úgy marketingelik, ők nyomják ezt.
    És teljesen ki is tud váltani egy pc-t nagyon sok embernél (sok munkához és munkafolyamathoz már ma is jó, sokan eleve nem is munkához használják - bár ugye van sima és pro vonal is, szóval ez nem gond, lehet majd pár év múlva ugyanúgy millió feletti ipadekeet és "csóró" 400ksakat árulni mint most macbookokból)
    Teljes os szerintem sose lesz rajta, pont az az egyik előnye, h iOs van rajta (aminek nyilván vannak hátrányai is). Igazából még több munkához is jó lenne, ha jönnének hozzá az appok (logic, final cut, xcode stb) bizonyos megkötésekkel és előnyökkel.
    Ugye régóta rebesgetik az arm-re való áttérést sok helyen, pl osxnél is, mert x86 intel már elég régóta bénázik... Szerintem sose jön majd arm alapú os x, applenél kb arm felé a menekülőút az ios felturbózása ipadekkel és ezt az utat kezdik el kitaposni. Azaz fog közeledni az ios az os x felé biztosan szerintem, pl egér támogatás pár év múlva tuti lesz benne. Ha már usb c meg külső monitor megy idén rendesen...

Új hozzászólás Aktív témák