Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arin
csendes tag
Szia,
Sikerült szereznem egy magyar kiosztású mini billentyűt valahonnan (Rapoo).
Hát, ha teheted ne vegyél magyar kiosztásút
Amúgy nem lenne vele semmi gond, de alapvetően az is számít, hogy apple vagy windows hoz való e a billentyűzet, mert pl. ennél konkrétan a "í" és a "0" fel van cserélődve, nem igazán lehet vele mit kezdeni - más fórumon is írtak erről. (persze itt meg okoskodta valaki, hogy már miért ne mennének a billentyűk lol) A dobozán persze az volt hogy jó iPad hez - hát nem teljesen az.Na sebaj, ettől függetlenül lehet megtartom, mert bár sok speckó karaktert nem találni rajta (konkrétan csillagot nem lehet vele összehozni) viszont magyar szöveget elég jól lehet vele gépelni, nekem kényelmes.
Valószínű beszerzek mellé egy angol kiosztásút is, de ha engem kérdezel az angol a nyerő (pl. ha olyanra vetemedsz, hogy kódolsz ipaden, vagy csak simán akármihez sokat kellenek a []{}*<> jelek), mert ott eddig úgy láttam minden a helyén van, nem kavarnak be az ékezetes betűk.Üdv!
u.i.: minden bizonnyal az Apple Magic Keyboard mini verziója jól kezeli a karaktereket, azt nem próbáltam mert baromi drága, nekem annyit nem ér. (mondjuk ezt biztosra nem tudom, de azt sem tartom kizártnak, hogy valamiért nem jó a sima iPad hez, hogy csak azért is megvetessék veled a pro -t
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- LEGO klub
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy nem lenne vele semmi gond, de alapvetően az is számít, hogy apple vagy windows hoz való e a billentyűzet, mert pl. ennél konkrétan a "í" és a "0" fel van cserélődve, nem igazán lehet vele mit kezdeni - más fórumon is írtak erről. (persze itt meg okoskodta valaki, hogy már miért ne mennének a billentyűk lol) A dobozán persze az volt hogy jó iPad hez - hát nem teljesen az.