Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok
Lenne egy Ipad 2 (A1396) Típusú Tablet aminek sajnos össze tört a kijelző üvege, a kijelző hibátlan és így is működik minden új lenyomást érzékel, de törött
ezért szeretném lecserélni.Itthon 20E ft alatt nem igazán csinálják meg amit picit drágának tartok
ezért rá néztem youtuben hogy kell lecserélni és eléggé egyszerűnek tűnik, szóval úgy döntöttem megcsinálom én, Ebay-en kötöttem ki és ezt találtam: [link]Az lenne a kérdés hogy a linken lévő első két találatt között mi a különbség? Azon kívül hogy az egyik 2E FT a másik majdnem 4

Mert ha ugyan az mind kettő és mindkettő kompatibilis a fentebb megnevezett tablettel akkor az olcsóbbat választanám.
Előre is köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ezért szeretném lecserélni.
ezért rá néztem youtuben hogy kell lecserélni és eléggé egyszerűnek tűnik, szóval úgy döntöttem megcsinálom én, Ebay-en kötöttem ki és ezt találtam: