Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
-
dvd_R+
őstag
válasz
moleculez
üzenetére
Köszönöm a választ, Igazából most ott tartok hogy várom hogy a 25 apple javítással foglalkozó boltból legalább egy válaszoljon emailben hogy mégis ezért a 20-25E ft-os árért cserébe milyen minőségű üveglap cserét és digitalizert biztosítanak, de valahogy nem jön válasz

-
dvd_R+
őstag
Sziasztok
Lenne egy Ipad 2 (A1396) Típusú Tablet aminek sajnos össze tört a kijelző üvege, a kijelző hibátlan és így is működik minden új lenyomást érzékel, de törött
ezért szeretném lecserélni.Itthon 20E ft alatt nem igazán csinálják meg amit picit drágának tartok
ezért rá néztem youtuben hogy kell lecserélni és eléggé egyszerűnek tűnik, szóval úgy döntöttem megcsinálom én, Ebay-en kötöttem ki és ezt találtam: [link]Az lenne a kérdés hogy a linken lévő első két találatt között mi a különbség? Azon kívül hogy az egyik 2E FT a másik majdnem 4

Mert ha ugyan az mind kettő és mindkettő kompatibilis a fentebb megnevezett tablettel akkor az olcsóbbat választanám.
Előre is köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD FX
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Le Mans Ultimate
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Ingatlanos topic!
- Jövedelem
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
2E ft os üveglapról beszélünk és 20+E ft os díjak
Vicc Mindenesetre köszönöm az infot, én rendelem is akkor a jó kis Made in china 2E ft os üveglapot aztán lesz egy jó délutánom a cserével

van másik topic ahol tudnának segíteni ebben?
ezért rá néztem youtuben hogy kell lecserélni és eléggé egyszerűnek tűnik, szóval úgy döntöttem megcsinálom én, Ebay-en kötöttem ki és ezt találtam: