Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd_R+
őstag
-
dvd_R+
őstag
válasz
moleculez
üzenetére
Köszönöm a választ, Igazából most ott tartok hogy várom hogy a 25 apple javítással foglalkozó boltból legalább egy válaszoljon emailben hogy mégis ezért a 20-25E ft-os árért cserébe milyen minőségű üveglap cserét és digitalizert biztosítanak, de valahogy nem jön válasz

-
dvd_R+
őstag
Sziasztok
Lenne egy Ipad 2 (A1396) Típusú Tablet aminek sajnos össze tört a kijelző üvege, a kijelző hibátlan és így is működik minden új lenyomást érzékel, de törött
ezért szeretném lecserélni.Itthon 20E ft alatt nem igazán csinálják meg amit picit drágának tartok
ezért rá néztem youtuben hogy kell lecserélni és eléggé egyszerűnek tűnik, szóval úgy döntöttem megcsinálom én, Ebay-en kötöttem ki és ezt találtam: [link]Az lenne a kérdés hogy a linken lévő első két találatt között mi a különbség? Azon kívül hogy az egyik 2E FT a másik majdnem 4

Mert ha ugyan az mind kettő és mindkettő kompatibilis a fentebb megnevezett tablettel akkor az olcsóbbat választanám.
Előre is köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Windows 7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Star Trek
- Hobby elektronika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2E ft os üveglapról beszélünk és 20+E ft os díjak
Vicc Mindenesetre köszönöm az infot, én rendelem is akkor a jó kis Made in china 2E ft os üveglapot aztán lesz egy jó délutánom a cserével

van másik topic ahol tudnának segíteni ebben?
ezért rá néztem youtuben hogy kell lecserélni és eléggé egyszerűnek tűnik, szóval úgy döntöttem megcsinálom én, Ebay-en kötöttem ki és ezt találtam: