Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- A Sony bemutatta eddigi legjobb és legdrágább zajszűrős fejhallgatóját
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Nem elégszik meg egy panellel a Philips világelső monitora
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- Karcmentes Apple iPad Pro 11" M1 (2022) WiFi + Cellular - 91% + Apple Pencil 2
- iPad 6 (2018) 128GB újszerű, dobozos, ajándék tokkal
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Logitech Slim Folio iPad (7., 8. és 9. generáció) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MSI A18 Vector QHD+ IPS 240Hz Ryzen9 9955HX 32GB RAM 2TB SSD Nvidia RTX 5070Ti 12GB Win11 Garancia
- Phanteks Enthoo Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4501, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) lenne, de élőbe nem láttam még. Tegnap volt szerencsém megnézni a huawei m5öt, a nagyobbat, nekem abból a kisebb tetszett, mondván ha nem lesz új mini, jól megnézem magamnak azt. Nyilván droidban fel lehet gorsítani az animációkat, de annyira lomhának tűnt az ipad mellett hogy ott is hagytam 20 másodperc után. Nyilván abban is több van mint ez amit leírtam, de ipad sztem jobb. Ami fontos még, jó ha előre tudod, én ezt benyeltem rendesen, néhány app ami iphone-ra és droidra is van, ott ugye tablet felskálázott teló kb, na az itt ipad-en nem így megy. kb így menne, de lusták néhol ipad appot gyártani, vagy skálázódót. Pl: Instagram(iszonyúan szégyeljék magukat....),snapchat mondjuk ezt nem használom, amazfit okosóra app, a sima időjárás app sincs rá ami iphone-on van, csak widget (wtf?
) , eléred átállítással a telós appot de akkor orbitálisan hülyén kinéző módon a tableted közepén lesz 1 vagy 2xes nagyításban az app plusz egy iphone billentyűzet
egyelőre ennyi jutott eszembe