- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
En mg annyit hozzafuznek nem csak kiallitasi darabokat szoktak ilyenkor eladni, ha nem pl: amiket felbontanak es ilyen-olyan indkkal vissza visznek azaz nem full originalt termeket veszel meg ilyenkor kvazi: akcio kereteben...
Ja es ezt tapasztalatbol mondom. Vettem a polusban egy i7 et aminek az aksija fullra le volt merulve , majd visszavitttem hogy ki akarom cserelni , mert tudtam anno mikor vettem gy samu tablagepet es fullra le volt merulve az aksija (persz zsir uj volt) az hibas lett par nap alatt. Ebbol kiindulva es a forumon es megkerdezve arra jutottam fogom vissza viszem meg az nap es kerek egy cseret. Igy is tettem , majd emberkedtek velem s alig akartak kicserelni monddvan ezt ok igy csak bukoval akcio kereteben tudjak csak eladni majd masnak. Mondom na az szep...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs