- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- A Honor profi iPhone másolásban
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy a Wacomnak, sok előnye van és sok tekintetben nagyon jó. Sőt, mielőtt nekem is lett volna Apple Pencil, azt kívántam, hogy bárcsak legalább "fele" olyan jó lenne, mint a Note.
Azonban nagyon pozitív csalódás számomra a Pencil.
Notability, PDF Expert, OneNote és MS Word esetében nekem még egyszer sem fordult elő az említett esemény, bár igaz, hogy én még csak két hónapja használom a Pencilt és jegyzetelésre használom, rajzolni csak ábrákat szoktam."Apple Pencil gyakorlatilag ujj-szimulátorként viselkedik" A Notabilityben én is rátenyerelek, de ha nálam van a toll, a kezemmel, ujjammal akármit csinálok nem tudok írni, radírozni, kivágni, semmit, csak lapozni.
(Előtte a passzív Adonit pro-val az Air2-t és kb. 2-3%-nyi hibát tapasztaltam, kb. 4-5 mondatonként 100-120 karakterenként találkoztam 1-1 hibával, ami azért nagyon jó arány sztem.)A hozzászólásod elfogadom és javítom az enyémet
, a technológia miatt valóban nem lehet pontosabb a Wacomtól (nagyon fafejű ember lenne az, aki a tényekkel szemben vitatkozik
)Nem biztos, hogy jól fejeztem ki magam, a helyes úgy, hogy nekem pl. jobban bejött, mint a 2014-es Samsung Note stylustja, jobb, kényelmesebb vele írni stb. (persze annak gombjai irigylése méltóak még mindig).
Ettől függetlenül ha legközelebb laptop szerű valami vásárlása előtt leszek, biztosan olyat fogok venni, amire írni lehet (Surface Pro, Book, Lenovo stb.)
Sajnálom, hogy a Note telónak annyi, mert nagyon jó készülék volt (mondom úgy, hogy Iphone-om van), ha lenne jegyzetelős Iphone biztos azt vennék

A PDF Expertet nem tudom, hogy szoktad-e használni, de nálam benne van a TOP5 must have IOS, IPAD alkalmazásban (Document 5 by Readdle alkalmazás extrája)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, a technológia miatt valóban nem lehet pontosabb a Wacomtól (nagyon fafejű ember lenne az, aki a tényekkel szemben vitatkozik