- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
iOS10 retina mini alatt:
a fejlesztői verziótól próbálom a 10-es rendszert, mondanom se kell, azt gyorsan le is töröltem, állandóan kifagyott. aztán az első bétától kezdve egyre stabilabb az os.
most az 5-ös béta az aktuális, ami már teljesen rendben van. az előzőeknél is érezhető volt, hogy gyorsabban nyílnak meg az appok (ezt legjobban fb alatt vettem észre, de a tubex youtube kliensem is hamarabb el kezdte le játszani a videókat, csak hogy konkrétan meg mondjam miben lett gyorsabb a működés. nem nagy mértékkel, de egyből észre vettem a differenciát).
nem emlékszem pontosan, hogy 9-es alatt milyen volt a multitask, most azért egész sok minden ott van a háttérben, mondom is konrkétan:
settings, fb, fotók, chrome üres lappal, instagram kliens, viber, tubex, safari üresen, majd messenger a leg végén amit a háttérből simán vissza hoz.ugye új a control center, szerintem szebb, hasonló sebességgel ugrik fel, nekem ez az egyik ami miatt maradok a 10-es alatt, másik az alkalmazások-multitask, végül az új zár-, és billentyű hang is klassz

fagyás még nem volt, semmi megreccsenés. minden sima.
üzemidő:ha jól emlékszem 70%-al kezdtem el használni, ebben volt a béta4-ről 5-re update is, ez idő alatt töltőn volt.
nekem kb. ugyan annak tűnik, 2 naponta rá töltök valamennyit.iTunes-al ezt a rendszert nem lehet szinkrózni.
widgeteknek nem látom értelmét iPad-en, legtöbbünknek mágneses a tok, pont azért, hogy egyből bent legyünk a rendszerben ha fel nyitjuk. vannak widgetek a home screenen ha balra lapozunk, én egyenlőre nem látom értelmét, egyedül az időjárásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EAFC 26
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs