Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreizwanzig
aktív tag
sziasztok!
egyszerűen nem boldogulok az alábbi problémával:
van egy csomó fényképet tartalmazó mappa, a PC-men, amit szeretnék felrakni az asszony ipad-jére. iTunes-szal nem találtam erre opciót. Feltettem dropboxra is a mappát, gondoltam majd onnan letöltöm. Hát nem. Mondja már el valaki, hogy hogyan tudom ezt megcsinálni, plíz
(egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért kell ezt ennyire elbonyolítani ezeken az apple cuccokon ezeket a dolgokat. úgy gondolom, hogy pont azért jók ezek a cuccok, mert egy kevésbé hozzáértő user is tudja használni ezeket az eszközöket, nem kell foglalkozni olyan dolgokkal, mint pl, h az android nagyon gyorsan teleszemeteli a rendszert, háttérben futó progik, stb.... erre a fájlok mozgatása az eszközre olyan bonyolult, hogy nem boldogul vele még egy tapasztalt user sem... na bocs, nem fikázni jöttem ide, de nem értem ezt....)
előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Ipad 8 - 32GB - A2270- Több db
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs