- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Macrodroid
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreizwanzig
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
köszi! a syncios féle cuccal nagyon egyszerű. ezer hála

-
dreizwanzig
aktív tag
válasz
dreizwanzig
üzenetére
-
dreizwanzig
aktív tag
sziasztok!
egyszerűen nem boldogulok az alábbi problémával:
van egy csomó fényképet tartalmazó mappa, a PC-men, amit szeretnék felrakni az asszony ipad-jére. iTunes-szal nem találtam erre opciót. Feltettem dropboxra is a mappát, gondoltam majd onnan letöltöm. Hát nem. Mondja már el valaki, hogy hogyan tudom ezt megcsinálni, plíz
(egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért kell ezt ennyire elbonyolítani ezeken az apple cuccokon ezeket a dolgokat. úgy gondolom, hogy pont azért jók ezek a cuccok, mert egy kevésbé hozzáértő user is tudja használni ezeket az eszközöket, nem kell foglalkozni olyan dolgokkal, mint pl, h az android nagyon gyorsan teleszemeteli a rendszert, háttérben futó progik, stb.... erre a fájlok mozgatása az eszközre olyan bonyolult, hogy nem boldogul vele még egy tapasztalt user sem... na bocs, nem fikázni jöttem ide, de nem értem ezt....)
előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest