Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Blaymoira
üzenetére
Köszönöm! Ez a pénz már hónapok óta náluk parkol. Sajnos nem a legjobb időszakban lett átváltva.
Egyébként egész jó árfolyamon váltanak (treasury), anno összehasonlítottam őket ezzel a brókercéggel is, ha jól emlékszem egy hajszállal a KH volt a nyerő.Jaja, baromi drága az utalás: 12,31-et számoltak az 1k euróra. Létezik erre valamilyen olcsóbb megoldás? Nem ez lesz az utolsó beutalásom, szeretnék nyitni náluk egy dolláros számlát is.

Szerk.: Közben megnéztem a hirdetményben, a 12.31 EUR a minimum díj volt, azért ennyire nem tragikus a helyzet. Nagyobb összegnél 0,23%-ot fogok kifizetni. Ez nem olyan vészes.
-
Sziasztok! Tegnap nyitottam egy számlát, első számlám náluk, egyben első TBSZ-em is. Teszt jelleggel beutaltam 1k eurót, ma reggel megkaptam az e-mailt, hogy megérkezett hozzájuk. Most tervezek egy nagyobb összeget beutalni, mi a tapasztalat, fognak kérdezősködni a pénz eredetéről? A KH-tól megy a pénz, náluk váltottam forintról euróra, nem tudom, hogy a tranzakció bizonylata elég lenne-e nekik?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest