Új hozzászólás Aktív témák
-
Sisco2
tag
Szerintetek meglehet venni minden gond nélkül BRK.B -t IBIE -nél TBSZ -re annak tudatában hogy nincs kettős adóztatást elkerülő egyezmény usa és mo. között?
BRK.B nem fizet osztalékot, így az osztalékadó levonás nem lép fel (ez lenne az elsődleges probléma egy hiányzó egyezménynél) de milyen adózási következményei lehetnek késöbb még így is hogy TBSZ -en van? Talán annak kicsi az esélye hogy USA kitalálja a jövőben hogy árfolyamnyereség-adót vezet be külföldiekre..Berkshire Hathaway, Inc. BRK.B
Van aki tart BRK.B -t? -
Sisco2
tag
-
Sisco2
tag
Arany ETF -hez (4GLD) milyen jogosultság kell, sima alap ETF & CFD elég?
Vagy kell külön commodities -re is? -
Sisco2
tag
Hol van ilyen ahonnan a SWIFT forint utalás Írországba ingyenes?
Nézegettem CIB, ERSTE még a nullás csomagokat is de mindenhol horror.
(Raifft nem néztem, az nem játszik egyelőre de majd megnézem, akkor ujra tervezés ha ott van ilyen csomag)Már bedobtam folyoszamla topikba is.
-
Sisco2
tag
válasz
UberMutant #530 üzenetére
Erre csatlakoznék.
Mi lesz 2025. februártól előre láthatólag a költséghatékony módja magyar bankszámláról a forint bejuttatásának IBIE -re?
Teljesen elvesztem már a bankok kondíciós listáiban, ha külföldre utalok forintot akkor SEPA, SWIFT (tudom GIRO az belföldi) mit kell nézzek a kondiciós listában. Ha jól látom nagyon magas százalékos, és maximum költségei vannak CIB, ERSTE ill. bármelyik banknál a külföldi HUF utalásnak.
Lehet marad a Wise mint legoptimálisabb út még annak ellenére is hogy 0,45% -os díjat számolnak fel majd februártól?
Tudom 50.000 HUF-ig ingyenes, de azt most engedjük el hogy 50e -es utalásokkal...köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- NBA és kosárlabda topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged