- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
Hú, régen volt ez...
Azt hiszem portálon tételesen nem látszik, bár mintha ott is lenne külön cash meg settled cash a számlád "balances" szekciójában.IBKR desktopon viszont ha minden igaz a Portfolio -> Balances -> Market value szekcióban devizánként mutatja, hogy mennyi az adott deviza teljes értéke és mennyi abból settled.
-
Memo96
csendes tag
Igen, megadtam az összeget, amit szerettem volna utalni, majd kértem az utalási adatokat. De a saját IBAN számot nem kellett megadni. Utalási adatokban pedig forint utalás miatt az IBKR magyar számlaszámát kaptam meg, Revolutról pedig oda indítottam az utalást. Egy nap alatt be is érkezett. Jelezték, hogy látják, meg is érkezett az összeg, csak zárolják. Majd ezt követően amint beküldtem nekik a bizonylatot, kb. 10 percre rá már fel is oldották és szabad számlapénzként elérhető lett.
-
Blaymoira
tag
Árfolyamban van 0,03%
https://www.interactivebrokers.com/en/pricing/commissions-spot-currencies.php
-
kovaax
őstag
Naptári hónap a hónap, és nekem pl. az első tört hónapra nem számoltak fel díjat (2023 decemberében nyitottam a számlát, hónap végén érkezett meg a összes TBSZ az Erstétől, és február 2-án vontak TBSZ díjat először).
De pl. márciusban eladtam az egyik TBSZ-en mindent, és feltörtem, jóval 2000 HUF fölött volt a költség, mégis levonták a teljes 2000 Ft-ot április elején. Megreklamáltam, azt mondták, hogy dolgoznak az ügyön, majd az 1 éves évfordulón rákérdezek megint, vagy nem. Úgyhogy kb. a hónap elején létező TBSZ-eket nézik csak, hogy van-e, és volt-e rajta valami költséged.
-
kovaax
őstag
-
nort_on
senior tag
De ennek mi értelme? Max, ha beutalsz forintot, átváltod, és kiutalod (havi 1 ingyenes) az EUR-t mert máshol akarod befektetni.
Ha IBKR és TBSZ a cél, akkor a TBSZ-re vezesd át a forintot és ott válts, így az a kb 800 Ft lejön a 2000 forint havidíjból. Normál számlán nincs ez a "kedvezmény".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó GAMER Konfig Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX3070 8GB!
- Ryzen 5 PC //Ryzen 5 5600X -- B550 -- 16GB 3200MHz -- RTX 2060 6GB // CSERE IS!
- Synology DS118 Seagate Iron Wolf (14TB)
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest