- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetie1
aktív tag
Volt olyan időszak, amikor a Raiffeisen számlára is bent volt 1-2 óra alatt a pénz, aztán történt valami és azóta 1 nap nekem. És mindent ugyanúgy csinálok a kezdetektől. Sőt, olyan is volt hogy elfelejtettem jelezni a beutalast, de mivel a közleményben ott volt minden, az is beért.
Lehet az ugyfelszolgalaton kellene panaszkodnunk, de annyira meg nem zavar, ha 1 nappal később ér oda. -
peetie1
aktív tag
Igen, a tbszen jobb váltani mert akkor beleszamit a 2$ költség a 2000Ftba, míg az automata váltásnak van valami minimális díja beepitve az árfolyamba. Akinek havi 1 tranzakciója van, nem túl nagy összeggel, az sztem jobban jár a tbszen történő váltással. Plusz így könnyebb is kicentizni. Nekem viszont mostanában azt csinálja az ibie, hogy hiába van ott a megfelelő mennyiségű euró a vételre és a díjra, azt az a1.25€-t mindenképp a forintból akarja váltani. És ilyenek vannak a tranzakció listában hogy sold2€ bought 2€. Már itt nem értem hogy ez mi, mert így elvileg a vége 0 ugye. Aztán, ami megmarad 0.75€ azt meg a hülyéje másnap visszavaltaja forintra, akkor is ha egyébként még 30€ meg ott van a tbszen. Szóval eléggé katasztrofális. Ebben a hónapban azt fogom csinálni, hogy az eur váltást úgy centizem ki hogy az 1.25€nak megfelelő forint még maradjon hogy tudjon miből váltani.
-
Moleman
addikt
Fogalmam sincs, épp akartam is kérdezni, hogy ez a 2000 ft-os dolog hogy működik.
Már egy éve van TBSZ-em, sose vontak sehonnan semmit, bár nem is tudnak, mert a normál számlán soha nem volt még forint, csak alkalmanként kb 2 percig EUR, mikor beérkezik és átvezetem TBSZ-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest