- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
válasz
werszomjas #2048 üzenetére
szerintem másképp kezelik az eseteket
ha látszódik, hogy megpróbáltad kitölteni, de nem jól sikerült vagy egyáltalán nem foglalkoztál vele, utóbbi rosszabb lehet -
tlac
nagyúr
ha etf vásárlásnál hagyom, hogy automatán váltson forintról, ilyenkor ez ingyen van?
tbsz-en volt egy ilyen köröm és nem ír díjat a váltásra -
tlac
nagyúr
elég sokat írtál, de közben lényegében egyetlen dolog érdekel, hogy tudsz-e közleményt adni ib-n kiutalásnál
erre viszont nem tudok válaszolni, nagyon frissen nyitottam még a számlátaddig elvittem a lépéseket, hogy azt látom, hogy tudok saját magamnak utalni vagy valaki másnak, szervezetnek
utóbbinál több dolog jön elő -
tlac
nagyúr
az ajándékrészvény mennyi idő után szokott megérkezni?
-
tlac
nagyúr
a tbsz 2000Ft-os díja hol van leírva?
nem találom a leírások között -
tlac
nagyúr
azért óvatosan
pdfA számla felett rendelkezni jogosult az ügyfélszámláról – törvény eltérő rendelkezése
hiányában – kizárólag a számlatulajdonos nevére szóló más ügyfélszámlára vagy a számlatulajdonos nevére szóló, hitelintézetnél vezetett fizetési számlára kezdeményezhet átutalást.A pénzügyi tranzakciós illeték megállapítása céljából a Kincstár jogosult felülvizsgálni a
kedvezményezett számlaszám ügyfél által bejelentett tulajdonosát. Amennyiben a
felülvizsgálat során megállapításra kerül, hogy a kedvezményezett számlaszám tulajdonosa nem természetes személy, úgy a Kincstár jogosult a pénzügyi tranzakciós illetéket visszamenőlegesen is megállapítani. -
tlac
nagyúr
revolutról utaltam be eur-t többször erste értékpapírszámlára
én nem tudok róla, hogy bármilyen számlát meg kellene jelölni nálukamúgy nem tudom, hogy az ib mennyire szereti ha csak váltónak használod őket
viszont utána számoltál már, hogy mennyibe kerül az erste?
több millió ft befektetésnél valószínű, hogy nem éri meg oda kötni magad (és ha később mégis el akarnál menni, elég fájdalmas lesz a 10k/papír transzfer) -
tlac
nagyúr
válasz
nort_on #1688 üzenetére
talán annyi, hogy 2000 nem pörögne első pillanattól
de, nem biztos, hogy megéri, esetleg akkor ha időzíteni akarom a vásárlástalapvetően nem most akartam, nyitni a számlát, hanem később amikor majd a nagyobb pmáp-os kamatok megérkeznek, de hitelkártyával előre tudok szaladni egy kicsit
-
tlac
nagyúr
most, hogy tűrhető áron van az euró, így előrébb hoznám az IB-s számlanyitási tervemet, TBSZ-t talán nem is nyitnék még rögtön
egy pár kérdésem van ezzel kapcsolatban:
azt meg tudom csinálni, hogy normál számlán váltok devizát, anélkül, hogy befektetném valamibe?
utána gondolom az sima ügy és tudom majd friss TBSZ-re mozgatni az eur-t is ugye?számlanyitásnál van valami extra, amire érdemes odafigyelni? esetleg ti most már másképp csinálnátok ha újra kezdenétek?
(olvasgattam itt-ott ilyen kérdőjeles dolgokról, hogy bázisdeviza, margin számla, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest