- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Ezt vajon miért csinálta már az IBKR? Nem volt rajta 2 ezer HUF és előző hónapban nem vettem semmit. De érdekes hogy eladott IBKR eszközt
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Mobil alkalmazasbol hogyan tudok a legolcsobban forintból eurót váltani? Kikeresem hogy EUR.HUF. Ilyenkor kidobja hogy EUR IDEALPRO. Azon belül megint EUR.HUF majd buy?
-
tototos
addikt
Szerda este indítottuk őket. A Wise azt írja elutalva de azt is hogy 15 utalás ellenörzésre vár. A wise IBKR összekötéssel csináltuk, úgy ahogy decemberben átmozgattunk már 12 millió HUF-t. Most próbáltunk 20 ezer forintot spórolni de úgy néz ki csak megszivattuk magunkat.
-
tototos
addikt
Na úgy néz ki jól megszivattam feleségem a wise-ra való utalással. Kb 20db 50 ezres tranzakciót indítottunk és egyik sem érkezett meg IBKR-re. Nem tudom mit csináljunk..
-
tototos
addikt
A wiseról nem ingyenes a transzfer IB-re? Tavaéy decemberben még az volt most meg elég kemény fee-t ír.
-
tototos
addikt
Vaklárma
-
tototos
addikt
Van valamilyen megoldás arra, hogy nagyjából az összes elérhető forintot elköltsem ETF-re? Az a baj, hogy ma is vásároltam nagyobb összegben és fennamradt 50 ezer forint, aminél ha veszek ETF-t akkor 1% lesz a plusz költség a kis összeg miatt.
-
tototos
addikt
Na néztem egy activity statementet 71 EUR volt az egész éves fee, 101,840.95 EUR volt a basis. Ha jól számolom ez 0,07%.
-
tototos
addikt
Na letöltöttem a desktop appot, ott ki lehet választani a gettex2-t. Innentől itt veszem az ETF-t.
-
tototos
addikt
Hol kellene látnom ha vontak havi díjat? Pár hónapja van már IBn számlám de eddig nem nagyon láttam dijlevonast.
-
tototos
addikt
Egy másik kérdés. Hogyan tudok forintot euróra váltani ha már TBSZen van a pénz?
-
tototos
addikt
-
tototos
addikt
válasz
werszomjas #822 üzenetére
Nálam pending mindkét HUF transfer. Mindegy majd csak odaér
wisetól féltem hogy a 36 millió HUF majd megakad
-
tototos
addikt
Viszlát PMÁP hello IB. Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt ér át wiserol a pénz. Reggel indítottam egy kisebb összeget de még az sem jelent meg
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Tudok TBSZ-n EUR-t váltani és utána abból ETF-t? Arra gondolok, hogy idén berakok forintot és átváltam euróba, aztán jövőre veszek csak rajta ETF-t.
-
tototos
addikt
válasz
werszomjas #729 üzenetére
Most nézem, hogy 2 éve is használtam már. Szóval nem új nyitás.
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Wisen keresztül ingyenes az utalás IBre? MÁKból szeretnék Forintot IBre utalni.
-
tototos
addikt
Sziasztok!
36 millió forintot szeretnék államkincstárból IBre utalni. Maradjak a banszámla revolut IB útvonalon vagy direktbe a kincstárból IB?
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Acc ETFnél jelenleg látok unrealized P&L-t. Ezt a hozamot fogják újra befektetni vagy hogy működik az acc ETF?
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Van valami jelentősége a számla pénznemének? Én forintra állítottam mert forintok utalok be. De alapból eurot választ ki a regisztrációs form ha jól emlékszem.
-
tototos
addikt
Sziasztok!
ETF vásárlása során mikor érdemes a forintot devizára váltani? Én eddig úgy csináltam, hogy forintot utaltam be, majd ezt átraktam a TBSZ számlára és vásárláskor az IB-re bíztam a deviza váltást. Ez így a legjobb vagy vásárlás előtt kellene váltanom?
-
tototos
addikt
Sziasztok.
Most látom hogy van az értékpapír számlámon IBKR NASDAQ.NMS
Ezzel mit tudok csinálni? Ha jól gondolom azért kaptam mert regisztráltam IBre. Át tudom rakni TBSZre vagy mit érdemes csinálni vele? -
tototos
addikt
Másik topikban épp IB váltásról megy a diskurzus. Ti hogyan szoktatok HUF-ből ETF-t venni? Előtte váltotok vagy amikor veszitek akkor végzi az IB a váltást?
-
tototos
addikt
Év végén tervezek 30 millió ft-t ETF-ba váltani. TBSZ-re utaljam HUF-ba és ott vegyek belőle ETF-t?
-
tototos
addikt
Akkor felteszem ide a kérdésem. IBnél van valami minimális vásárlási járulék? Ersténél 7 euró, így a 0,45%al 1555 Eurot kell befektetni legalább, ha nem akar az ember pár eurót csak úgy kifizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest