- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Vigilante #6475 üzenetére
Az igen!
Néztem pár videót 1650 V3 és 3070 kombóval de ott nem láttam ilyet. CPU terhelés felugrik a 70-80% köré időnként de olyat nem láttam hogy kiakadna az összes mag. Persze sok minden múlik a beállításokon meg a felbontáson is. Én azért mindenképpen szeretném kipróbálni a 1680 V2-t egy 3070-el, aztán majd legfeljebb cserélem a konfigot alatta de nem vagyok maximalista. Hiába 144Hz-es a monitorom, elvagyok 60 fps-el is.
Te mire váltasz? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Vigilante #6452 üzenetére
Itt vannak az eredményeink összevetve.
Érdekes hogy 5 tesztben az enyém jobb eredményt produkált. Gondolom a nagyobb L3 cache miatt. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Vigilante #6448 üzenetére
Szép!
Tolnál egy Geekbench 5 tesztet? Kíváncsi lennék mit megy az enyémhez képest. -
Reggie0
félisten
válasz
Vigilante #4651 üzenetére
Az is jo teszt lehet, csak annyira nem hajtja meg a gep minden reszet. Ne ugy nezd, hogy megy 200W pocsekban, hanem ez egy befektetes a gep stabilitasaba.
Mondjuk most kifogyam egy berelt gepet, ami zcash-el 3 nap utan segfaultolt
Pedig ez meg nem is nagy terheles, a 2697v4-em peldaul nem is vette vissza magat 2.6GHz-rol 2.3-ra, mint ahogy prime95 vagy hasonlo szoftverek alatt szokta.(Gyari default a 3-as szorzo drop jelentos AVX terhelesnel).
-
Atmo
senior tag
válasz
Vigilante #4495 üzenetére
970es,lesz majd helyette 1070,de 3d grafika meló van sok,ehhez kell legfőképpen. Táp egy 6-7 éves zalman 750es,egyszer már csináltam benne kondicserét,de sztem már csereérett lett,azért nem stabil stabilitásteszt alatt. De még időm se volt nagyon foglalkozni a beállításokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest