Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Igen ezt akartam kérdezni, hogy a videók szerint romlik a minőség (igaz ott x16-x16 -ról butítják x8 x8 -ra).
Csak engem full HD-ban érdekel a butulás, nem 1440p-ben, mint a vidin. BTW: nálam akkor x16 és x8-al menne? Nem x8 x8-on!?
Ha lenne értelme mostanság az SLI-nek, mert én azért játszom régebbi gamekkel is, akkor egy 5930k-ra átruháznék. 
Gyiku: Quantum Break, Deus Ex Mankind Divided, Rise of the Tomb Raider. Hidd el, már spec ezek is igényelnék az SLI-t. Illetve a Mafia III, főleg, ha lenne SLI profil hozzá.
Illetve már nem tudom mire elb@szni a pénzem. Nem verhetem el az egészet 7végente a csajokra meg a bulikra azért. Egészségügyileg sem a legkifizetődőbb az a mentalistás. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha lenne értelme mostanság az SLI-nek, mert én azért játszom régebbi gamekkel is, akkor egy 5930k-ra átruháznék. 
Illetve már nem tudom mire elb@szni a pénzem. Nem verhetem el az egészet 7végente a csajokra meg a bulikra azért. Egészségügyileg sem a legkifizetődőbb az a mentalistás.