Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
Ne is mondd, lerakom a hajam ettől a laptól. Azért vettem asust mert reméltem hogy jó, meg magyar képviselet, meg a gtx970-eket egyedül ők vették vissza az nvidia hazugsága után, emiatt is bíztam benne . Ha újraindítom, az esetek döntő többségében nem indul, csak csippan meg mennek a ventillátorok, meg random Q-code-ok. Másodikra mindig elindul. Ez gyakran hideg indításnál is így van. Túrtam a netet több száz oldalnyi fórumot meg leírást böngésztem de semmi használható infó, csak annyi hogy az egész x99 széria problémás az asusnál. Innentől kezde nagy ívben kerülöm, és ajánlom másoknak is hogy óvakodjanak ettől a gyártótol.
-
Vigilante
őstag
Akkor csak ezért is random adom tovább a teszt megírása után.
Mint írtam, 50 ért is van már jó, nekem megfelelő ASUS lapocska itt hardveraprón.
És az így keletkezett +60-70e-et szabadon félre tehetek, akár egy 2. 980 Ti-re, mivel az új rendszer már azokat is kitudná hajtani. 
BTW, az azért elég gyász, hogy egy 150.000-es lap ilyeneket produkál.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Steam Deck
- Androidos fejegységek
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 6-7 gen i5 T procik
- AMD AM5 Ryzen 7700 - Vadonatúj
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint írtam, 50 ért is van már jó, nekem megfelelő ASUS lapocska itt hardveraprón.
És az így keletkezett +60-70e-et szabadon félre tehetek, akár egy 2. 980 Ti-re, mivel az új rendszer már azokat is kitudná hajtani.