Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Vigilante
üzenetére
Az igen!
Néztem pár videót 1650 V3 és 3070 kombóval de ott nem láttam ilyet. CPU terhelés felugrik a 70-80% köré időnként de olyat nem láttam hogy kiakadna az összes mag. Persze sok minden múlik a beállításokon meg a felbontáson is. Én azért mindenképpen szeretném kipróbálni a 1680 V2-t egy 3070-el, aztán majd legfeljebb cserélem a konfigot alatta de nem vagyok maximalista. Hiába 144Hz-es a monitorom, elvagyok 60 fps-el is.
Te mire váltasz?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Néztem pár videót 1650 V3 és 3070 kombóval de ott nem láttam ilyet. CPU terhelés felugrik a 70-80% köré időnként de olyat nem láttam hogy kiakadna az összes mag. Persze sok minden múlik a beállításokon meg a felbontáson is. Én azért mindenképpen szeretném kipróbálni a 1680 V2-t egy 3070-el, aztán majd legfeljebb cserélem a konfigot alatta de nem vagyok maximalista. Hiába 144Hz-es a monitorom, elvagyok 60 fps-el is.