- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
161
csendes tag
válasz
drsanya #5765 üzenetére
Jó régóta nem néztem asus lapokat, most volt nálam egy 370 -es prime és azon realtek a lan ami szerintem egy üde színfolt ezért átnéztem a Te lapodat is hátha van benne némi fantázia de ez valami döbbenet, hogy gémer lap és i218 a lan és ennyiért nem fér bele a bual bios. Biztos Én vagyok régimódi de x99 -ben azért van (volt) választék de ennyiért ez, persze az asus húzó ereje az unikum tuningban van csak azt kellene megérteni, hogy az unikum tunning opciókkal valójában részben a mikrokódot variálgatja az efi. Namost az új mikrokódok meg pont arról szólnak, hogy a modosítás lehetőségét zárják be meg kriminalizálják a módosítást mert ugye az kvázi biztonsági rás - főleg az ő pénztárcájuknak Tehát csak intel bácsiék által meghatározott mértékig mehet a tunnying tehát nix overlock soket meg non-k overclock.
-
161
csendes tag
válasz
westlake #5762 üzenetére
Ahoz a laphoz a 3.20 -as bios a legjobb xeon -hoz, az utána lávőkkel amúgy sem lehet 'percore' -ba állítani csak auto -ba. Az újabb bios -ok csak a k procikkal vagy a valóban szorzózármentes qs xeonokkal jobb. Az eggyik csipre felteszed a 3.20 -at a másikra meg a legutlsót, így legjobb.
-
161
csendes tag
válasz
westlake #5759 üzenetére
Ez nem teljesen és általánosan igaz. Kb. 8 éve írtam át először bios -t, eleinte csak a raid rom -ok és sata portok ahci kompatibilissá varázslása érdekelt de az idő úgy hozta, hogy később már a mikrokódok frissítése is csak pár klikkel lett több. Fernando hozott össze egy közösséget a neten meg sokat vezekelhetsz a bios-mods.com is olyan megoldásokért cserébe amire még a gyártó azt is azt mondaná, hogy lehetetlen. Szóval egy biztos: Az AsRock x99 lapok simán beindulnak mikród nélküli bios (uefi) -vel. Egyébként a mentes mikród egy időben divatban is volt mert a v3 -as xeon -ok -hoz van buhera mikrokód amivel allcoretubo lesz viszont ezt windóz alatt szokás betölteni de előtte kell a deszkába egy kódmentes bios. Én csak v3 v4 xeonokat próbáltam kódmentes lapban futtatni, a windózban is ki ki kell nyirni a dll -t ami mikrokódot adja és megy. Mondjuk nem túl stabil az állapot mert általában a proci fixen a legalacsonyabb teljesítményén megy. Hozzátenném, hogy 1150 -es asrock z97 -es lapon is kipróbáltam és az nem megy kód nélkűl pedig az apito4 amit sokkal könyebb buherálni mint az x99 apito5 efijét.
-
161
csendes tag
1680v3 -nál jobb lehet egy i9-9900k, főleg renderekre tehát a stabilitás a fő, a 1680 léggel jól hűthető vajon a 9900 is (?) mennyi előnyt hozna stabilan, tuning nélkűl?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- Ford topik
- Házimozi belépő szinten
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest