- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 5G - versenyképes
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
Számomra a megbízhatóság elsődleges szempont, nem azért vettem Asust mert csőlátásom van, hanem azért mert ők nem hagytak még sosem cserben. Volt Giga is, menet közben halt meg, MSI nekem nem volt, de ismerősöknek igen és nem szerették. Asrock volt utoljára AMD vonalon, ez a két márka mai napig működik gond nélkül, Asus tízen éve. A mostani platformmal sincs semmi bajom, főként az itt lévő kollégák győztek meg, hogy ez a vonal legyen, az akkor csak Z170-el szemben. AMD sehol sem volt még a Ryzennel, mikor beruháztam ez tűnt a legokosabb döntésnek. Ma egyértelműen visszaülnék az AMD vonatra. De a kérdés és ez a poszt sem kapcsolódik a kérdéshez, ami továbbra is fenn áll az X99 Strix tulajokhoz.
-
Reggie0
félisten
Konnyen lehet, hogy procija is valogatja es sporolnak a rommal a kisebb procikon, de 10 evvel ezelott meg a mikrokodmentes bios gyakori volt es a proci elindulasanak a gatja inkabb az volt, hogy a pch hajlando-e szobaallni a procival. Bar ha jol tudom az utobbi evekben is volt ilyen mesterseges korlatozas intel reszerol.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Goddess of Victory:Nikke
- Steam topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macska topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest