- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
válasz
abridabri #5898 üzenetére
Akkor ez csak kompatibilitási hiba lehet, sajnos láttam már ilyet. Nekem a tiédhez hasonló csak 4-es sorozatú memóriáim vannak 3000MHz-es quad, 4GB-os modulok.
Volt olyan lapom amibe pont ezt produkálta, másikban tökéletesen működtek. Viszont valamiért csak úgy mennek xmp-be, hogy 125-re állítja az fsb-t magától. Ha én szeretném beállítani a memóriákat már panaszkodik a lap és nem akarja a 3000MHz-et.
Valami nem kerek, de leszarom -
BITBOYS
addikt
válasz
m0h0senator #5892 üzenetére
Nekem ez új, mármint a 8 mellé a +4 csati. De jó tudni, hogy ilyen is van
-
BITBOYS
addikt
válasz
perfegor17 #5843 üzenetére
-
BITBOYS
addikt
válasz
m0h0senator #5841 üzenetére
Én se merem már piszkálni, nagyon ki van hegyezve úgy érzem
Pillanatnyilag 4.75GHz, 3GHz-es mem, 1.275v proci maxon hajtva 60-65 fok vízzel de ez igen ritka, játékok alatt inkább 50 fok.Így már érthető a 6950x, csak sikerüljön jó árban szerezned.
-
BITBOYS
addikt
válasz
m0h0senator #5839 üzenetére
Az a gond, hogy a 6950x-et valahogy nem akarják utánunk dobniNekem egyszer volt 6900x-em, de egyszerűen nem tudtam kihasználni és a tuningot se nagyon szerette, vagy csak én bénáztam. De még így is brutális teljesítménye volt.
Ár/érték miatt tovább is adtam.
A mostani konfig viszont a szavaiddal élve velem temethetőegyszerűen ideális mindenre amire használom, árban meg tényleg egy vicc a hasonló teljesítményű konfigokhoz képest.
-
BITBOYS
addikt
válasz
m0h0senator #5837 üzenetére
Sajnos még mindig nem futottam neki a tesztnek. Úgy látszik minél jobban öregszem annál lustább vagyok
Nálam különben a memória tuning nem az igazi, gyári beállításokkal üzemel, de ha megpiszkálom azonnal kiakad a rendszer. -
BITBOYS
addikt
válasz
m0h0senator #5827 üzenetére
Még mindig nem csináltam meg, de amint kikapcsolt állapotban se felejtem el azonnal kikapom a memóriákat.
Csak a bios beállítás mentést se hagyjam ki, mert most lézerre be van állítva minden...mem, proc, volt, késleltetés, fsb, cache, ventivezérlés. Nem örülnék ha újra kellene állítani. Érzékeny a lapom, tartok attól, hogy a teszt után kiresetel mindent. -
BITBOYS
addikt
Nem rossz a kicsike 1650 v3
-
BITBOYS
addikt
Van nálam egy 1650 v3. Most járok 5GHz-nél a lelkemmel de csak teszt erejéig nyúzom ennyire.
Egész jó példányMég csiszolni kellene a beállításokon, de a biztonság kedvéért leviszem 4.8-ra, mivel a víz is nehezen hűti ezen a frekin.
-
BITBOYS
addikt
válasz
Reggie0 #5742 üzenetére
A turbó frekije egész jó, de játékra kellene még hozzá némi kraft. Munkára ideális lenne, de szinte csak játékra nem a legjobb választás. Ráadásul unlock, többet nem is lehet kipréselni ebből a jószágból
(#5744) lancellott
ES proci, szóval nem tudni mi aktív benne és mi nem. Inkább vennék egy 6950k-s procit az mindenre jó és húzható is ha kell minden veszteség nélkül. Viszont nem egyszerű beszerezni csak horror áron.
Van most az aprón egy 5960x 130-ért, akkor már inkább azt vedd meg.
-
BITBOYS
addikt
válasz
lancellott #5737 üzenetére
Alaplapod cpu bios támogatását nézd, ott megtalálod amit szeretnél. Valszeg a 6950k lesz az ami neked kellhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest