- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
na majd holnap elmondom mit megy a q6600 maxban, este ki lesz próbálva, de nem fűzök hozzá sok reményt, olvasgattam abi-usa fórumon, hogy szar vele a tuning, de nem baj ugyis akarta egy nyú mobot- mert a 6850esemet se szereti. A max egy elé jó lap, és mennek vele az új cuccok is, de hiába a 975xet nem ezekre találtáki ki.
-
Pietrosz
addikt
-
subaruwrc
félisten
csá.
azért előbb körbekérdezem minthogy az fogja vissza a tuningot. sli-m biztos nem lesz. csak a proci lesz nagy fogyasztású úgyh szerintem 450es corsair lesz.
kösz neked is.
mod: a kis corsair single rail. mostmár kijelentve mondom.33A az egyetlen 12v os ágonjó lesz az nekem.
[Szerkesztve] -
WiZARD
addikt
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem xar,de van jobb Quad alá. P35-ös lapok közül válogass,ha esetleg lecseréled. Jobb eredményeket fogsz velük elérni ez biztos. És gondolom,ha már G0-t vettél,akkor fogsz is tuningolni valamicskét
ASUS P5K-e,Deluxe,Premium
Gigabyte DQ6
Ezek igazán quad-tuning barát lapok. Olcsóbb kategóriában meg ASUS P5K,-Kc. Illetve Gigabyte DS-3P35,ilyesmik.... -
Ribi
nagyúr
Ne is haragudj, de ezen a hszen, sirvafakadtam a rohogestol
Nem hogy nem hasznalod ki a 4 magot, de meg olyan programot sem tudsz ami hasznalna mint a 4-et ?
Akkor megis minek vetted meg ? Tul sok a penzed ?
Vagy havernak mar volt ezert neked is kellett venni ?
Nagyon kesz vagy -
Alvin_ti4200
félisten
B3: régebbi, jobban melegszik, kevésbé tuningolható
G0: újabb, pár fokkal hidegebb, kevesebbet fogyaszt, tuningban is valamivel jobb
Az, hogy Intel mit mond teljesen érdektelen, bizonyos lapokban elindul a proci frissítés nélkül is, max hibásan ismeri fel (ez BIOS flash után megoldódik), bizonyos lapoknál fekete kép, amíg nem írod bele a legújabb BIOS-t. Nekünk nincs AW9D-Max-unk, így gyakorlati segítséget nem tudunk adni. Amúgy nem ott a CD-n a flashelő progi, tedd fel a legújabb BIOS-t és akkor megúszunk pár felesleges hozzászólást
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest