- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Garmin topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
1900 - 1801
3244 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
-
róland
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
COMM-on ha irsz valakinek, @-cal a neve elött tudod "címezni" hogy megkapja barhol a vilagon. Ilyenkor frakciótól függően kék/zöld a nick. Ha kitiltanak akkor nem lesz szine csak szürkén irja, kielemés nélkül...
@Nickemvan egy érdekese jatekos volt, a komplett családja játszott, kutya-macska is...
-
ksanc
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem tom, vegre elkapta a banhammer a "nagycsalados" ződ kollegat. xD
-
maggi1886076
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
@Nickemvan beszurkult.

-
cd334
tag
Hagyjuk ezt a kékek 3x annyian vannak dumát(könnyű e mögé bújni), csúsztatás az egész. Egyébként mire alapozod ezt a számot? Különben is ez város/terület függő és ha Budapestre értetted, akkor szerintem biztosan nem igaz.
-
fery02
addikt
Nekem is volt egy időszak, amikor jeleztettem gmail-el, hogy küldjön e-mail értesítést, mikor új hozzászólás érkezik a G+-os Passcode Community-be.
Egy ideig (pár hónapig) örültem neki és igyekeztem is, de mára már falra másznék az ilyen értesítésektől.

Van cuccom dögivel, igaz max L5-ös portálokat tudok itt kisváros és környékén hack-elni nagyrészt, de nem is kellenek ide L8-as rezonátorok (L8-as fegyverekből örülnék neki természetesen úgy pár száznak, de tudok érvényesülni itt alacsonyabb szintűekkel is). -
róland
veterán
Bele kell mélyedni, hogy esélyed legyen.
A játék elején használták sokan, mert aránylag sok dolgot lehetett szerezni a felhasználásukkal, amíg vissza nem vontak egy-egy kódot. Azt hiszem L3 voltam, amikor így kaptam meg az első L8 rezonátort és L8 xmp burstert.
Ma már van sok portál itthon is, kevésbé vannak ráutalva a játékosok a passcode-okra.
-
ksanc
őstag
kékek elkezdenek hangosan aggódni, hogy uncsi a játék, és nehéz a sorsuk
Én ilyet sehol sem olvastam itt...

Ami engem illet én azt szeretem az egészben, hogy kimozdulok. Fel a bicajra és letekerek pár kilométert

Jó lenne persze kooperálni is, de annyira nem erőltetem, mivel én nem fogom és nem is tudom egész nap online tartani a telót és azt figyelni, hogy mikor és hol támadják a portálokat. Persze ezt is be lehet osztani, de egyelőre csak az Ingress com chatjét használom, az meg alkalmatlan ilyenre.
Egyébként annó teljesen hasraütésre választottam színt, gőzöm sem volt, melyik micsoda és mit csinál
Kérdés: ezeket a passcode-okat honnan, miből kell megfejteni? A legelején kaptam 2 videót, azokat kéne végignyálazni vagy micsoda?
-
Cray Tyler
senior tag
További súlyos félreértések vannak közöttünk
Eszemben sincs megkérni a kék frakciót, hogy "engedjen érvényesülni". Minek is tenném, hiszen zöld aktivitás nélkül a kékek hamar belehalnak az unalomba. És fordítva. Tehát mindkét félnek jól felfogott érdeke, hogy bőségesen legyen aktivitás a másik oldalon is. Ez eléggé könnyen érthető és átlátható, remélem számodra is 
Nincs olyan, hogy elbukja egy frakció a játékot
Nincs megnyerés, nincs főellenség a végén
A zöldek azért vannak jelen időszakban hátrányban, mert harmad-annyian vannak, mint a kékek. Egyszerű. És továbbra is humorforrás számomra, amikor mindezek ismeretében a kékek elkezdenek hangosan aggódni, hogy uncsi a játék, és nehéz a sorsuk 
-
maggi1886076
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
En annak orulnek ha egyutt jatszanank helyben es nem bevallottan arra mennenek hogy mellozek a helyi epitest...
Nem tudom hogy a zold kicsiknek segitenek-e egyaltalan mert paran neha feltunnek, de tobbszor en magyarazom el az alapokat nekik is.Termeszetesen a haziportaljaik kiemelt figyelemmel vannak kiserve, amikor tudom par naponta (sajnos csak) elmegyek arrafele. Volt meglepodes amikor eloszor lecsaptam a maganterulet kozepere bekuldottet...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
maggi1886076
addikt
Túlságosan érzékenyek vagytok
a hülyék ellen nem lehet mit tenni. Én sem örülök, ha a 8as farm portalomat lezuzzak. Persze ez a jatekosokon múlik. Nem egyszer a zöldeket együtt építettünk 8as portált. -
wwenigma
Jómunkásember
-
Ghard
őstag
Engem aztán nem zavar mit írkálsz és milyen stílusban, inkább csak szórakoztat

A report még sosem jutott eszembe, de a niantic ahelyett, hogy ilyesmivel foglalkozna, rakná be a portáljaimat, amit lassan fél éve küldtem.
Az is mekkora szemtelenség, hogy a városon kívülre képesek linket felhúzni
A Balaton déli partján játszok kb 50km-es részen, autó meg busz/vonat nélkül. Csak kicsit vicces, amikor felháborodik valaki egy ilyen játéknál, hogy 5-10kmrrel arrébb is el kell mennie, mint ahol farmolgat
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha elolvasod akkor lathatod hogy nem kepes ertelmezni amit leirtam pedig még magyarazat is van hozza. Most erre akkor mit mondjak?
Egyébkét igen, mindkét oldal szerint a masik hülye és rosszul választott mert - és innentől eltér a dolog. 
Aszongya hogy ennyire csak a kék képes beleélni magat a jatekba hogy ilyet mondjon holott korabban vilagosan es tisztan kiemelem, mire ertsd a megnyerést...
-
Realradical
őstag
Most tényleg arról beszélgetünk, hogy azok emberek, akik egy másik színt választottak az RGB skálából, azok hülyébbek, mint Te és a társaid?
Ezért hagytam abba a játékot 99%-ban, mert mindkét oldalon találkoztam ilyen jellegű
elvadult idiótákkalnem túl értelmes és belátó emberekkel...
-
wwenigma
Jómunkásember
Igen, a zoldeknél meg jellemző az intelligencia ezen szintje hogy nem képesek felfogni a rendkivul egyszerű, összetett mondatokat. Értsd már jól.

Jó persze, igy is fel lehet fogni azt hogy a zőccség elbukja a játékot, hogy köcsögkék nem hagyja érvényesülni. Kérdem én, miért nem tesz ellene a ződ? Nem tud? Akkor ne a masik oldalt okolja, hogy neki meg kéne engednie, hogy érvényesüljön... elég demagóg elvárás...
-
Cray Tyler
senior tag
És egyik sem érti meg azt az egyszerű összefüggést, hogy a két oldal egymásra van utalva, ha fejlődni akar. Ha dominancia van, akkor a domináns oldal csak ül az L8 portálok között megdicsőülve, és unatkozik

Privát véleményen egyezik a tiéddel: sokkal több fiatalos temperamentumú playert ismerek kék oldalon, akik "győzni akarnak" és szűnni nem akaró szenvedéllyel törekednek céljuk felé. Rajtuk is szoktam mosolyogni

De nem lenne teljes a kép, ha nem ismernék határozottan jó fej és az ingress-t hozzám hasonlóan játszó kék playert. Mert ismerek ilyet is. Nem sokat, de ismerek.
-
Ghard
őstag
-
ksanc
őstag
Öööö, ha minden kék, akkor mit tehetek azon kívül, hogy rombolgatok?
Fieldeket próbálok csinálni, de max. fél napig húzzák.Nálunk az van, hogy a kékek aktívak és rögtön visszafoglalnak mindent
Tőlem mondjuk nem nehéz. Itt is egyetlen kék sincs 6-os szint alatt.
Az biztos, hogy jóval több a kék játékos és több emberből több az aktív is. -
Cray Tyler
senior tag
Igen, erre gondoltam, amikor írtam, hogy kb 3x annyi aktív kék van, mint zöld, és mégis mindig a kékek sírnak, hogy milyen sanyarú a sorsuk
És mikor látom (például) a fővárosban a besáncolt és atombiztosra pimpelt kék farm-helyeket (amiket a jóval nagyobb számú kék player tart stabilan L8ban), akkor ezen mindig mosolyognom kell
Szegény kékek! 
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem vagyok buszke rá, mert látom a szomorú arcokat, a reménytelen pillantásaikat és tudom hogy arra gondolnak talán a hétvégén valaki erre jár majd akivel tudnak huzni pár portált.
Viccet félretéve, az itteniek csak arra képesek hogy romboljanak amiket építünk/linkelunk városon belül, alig vagy semennyire nem épitenek és főleg arra fókuszálnak hogy anyagi előnyüket kihasznalva neha huzzanak egy zöld mezőt a város felé amit nehézkesen tudunk leütni mert nincs kocsi és max buszozunk ha ilyen van.
-
Cray Tyler
senior tag
Ajjaj, súlyos félreértések vannak közöttünk, úgy látom. Nálunk nincs versengés, nincs versenyhangulat, senki nem akar semmit sem megnyerni, sem lenyomni a másikat. Magunk szórakoztatására játszunk, követjük a sztorit, és azért ingresselünk, mert plusz egy okot ad arra, hogy kimozduljon az ember sétálni/bringázni egyet. Közben találkozni a többiekkel és dumálni.
Többségünk családos ember, elég a munkahelyi/iskolai stressz és presszió, nem hogy még szabadidőnkben is versengjünk, ráadásul egy játékban
Ezt meghagyjuk a fiataloknak, versengjetek sokat, és nyugodtan legyetek büszkék arra, hogy "megnyertétek az ingRESs-t" 
-
wwenigma
Jómunkásember
Ez egy játék ahol két ellenoldal van. Az hogy ti összesimulva játszátok, legyen a ti bajotok.
Van ilyenre példa családon belül is mifelénk, csak épp ott a kedves zöld férj kénye kedvére linkel keresztbe nekünk a kék hölgy és hasonló finomságok amivel csak keresztbe tud nekünk tenni (bár asszem 1-2 report utan kaptak figyelmeztetést NIA-tol mert mostanaba megvaltozott a stilusuk)Nalunk a zöldek feladták, itt a RES megnyerte az IngRESs-t.

ksanc: tolni kell, fejlodj, majd behivnak közösbe es utana tudsz menni farmra is, ameddig oda nem ér a terminátorunk aki altalaban 10-15 percen belül bebontja.

-
Cray Tyler
senior tag
Ahogy gondolod. Pontosan ez az arrogancia, amit nem bírok más playerekben. Ahol lakom ott vagyunk 18-20an akik játszunk (fele kék fele zöld), frakciótól függetlenül segítünk fejlődni a kezdőknek és/vagy badge-eket earn-ölni a magasabb szinteken. Szerintem így sokkal jobb élmény a játék.
-
ksanc
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
És mondá az Úr, ez így levén helyénvaló.

-
doc
nagyúr
en meg csak zolddel talalkoztam IRL (L8), es Google Pluson is ok az aktivabbak
de teny hogy az utobbi honapokban mar sokkal tobb kek portalt latok mint zoldet, mikor regisztraltam meg a zoldek vezettek eleg stabilan (gyakran 2x MU arany, stb) -
Cray Tyler
senior tag
Bírom, ahogy a kékek sírnak, hogy nincs elég zöld a környéken, és nem bírnak fejlődni... 3x annyi aktív kék van, mint zöld (és ez a legóvatosabb becslés). Nagyon sok kerületben a kékek szabályos sportot űznek abból, hogy farmhelyeket tartanak fixen L8on, kedvencem a Kós Károly Tér kispesten (keress rá, érdemes), vagy a Corvintól a Nyugatiig a 4-6os mentén húzódó farm-útvonal.
Akárhányszor megyek zúzni a városba, mindig összefutok ingress playerekkel, háromnegyedük kék, L6 alatt egyet sem látni. Ha találok zöldeket, ők kis kivételtől eltekintve kezdők (L4 alatt).
-
wwenigma
Jómunkásember
-
fery02
addikt
-
doc
nagyúr
-
fery02
addikt
Azt mondjátok meg legyetek szívesek, hogy az miért van, hogy olykor hiába töltenék fel rezonátorokat, recharge nyomkodáskor levonogatja az XM-et ahogy illik, majd pillanat múlva visszaugrik eredeti állapotba az XM csík és nem is tölti persze a rezókat sem.
Alkalmazást leállítottam, újraindítottam, H-s net elérhetőségem van, de mindezek nem akarják meghatni a játékot.
-
Ghard
őstag
Én ezeket találtam: wiki
Redditen 5 hónapos bejegyzés:
in slovakia, we have prepaid card Easy Time and you can activate internet for 50 cents a day/100MB or 6 euros/500MB or 9 euros/2 GB
the card should be free, the rates 6/9 euro are maximum for month, but you can buy them every day
they can be turned on/off in SMS -
Upo
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
Elméletileg nem lehetséges és a supporton sincs ilyen bejegyzés, de azt irjak az egyik oldalon hogy a G+ -on kell emailt cserelni es akkor mozog az ingress is.
"I changed it at www.google.com/settings/account and at www.google.com/settings/plus. Since then I had to use that adress to log in to my ingress acount."
Tehát egy alternatív email cimet kell hozzáadni a Google accodhoz és arra módosítani a G+ -os accodat majd ezzel az alternativ email cimmel belépni a telóra. Nem ismert megoldás részemről, én ugy tudom minden cimhez 1 agent tartozhat, de a fenti dolog akár működhet is.
-
szabos
tag
Sziasztok!
A hozzáféréshez tartozó mail címet meg lehet valahogy változtatni?
Üdv
S -
Fecogame
veterán
-
Upo
addikt
A hét második felében megyünk Kassára kicsit körülnézni. Lehet hogy Ingresseznénk is egy kicsit, de kellene hozzá prepaid mobilnet. Próbálok keresgélni de csak 2009-2011-es infók vannak, a google keresővel nem boldogulok. Tudnátok segíteni hogy mi lenne a legolcsóbb ajánlat pár órás netezésre?
Tescomobile-nál láttam valami 0.5€/nap netcsomagot de nem tudtam kihámozni hogy mennyiért tudok venni sim kártyát és mennyi egyenleg van rajta. Feltöltés nélkül tudok netezni vele egy napot? Vagy van más ami jobb? -
ksanc
őstag
Ez igaz

Szerintem itt is felkavartam kicsit az állóvizet, csak most már nincs esélyem a portálok ellen, mert ami volt semleges vagy gyenge azokat visszafoglalták és megerősítették
Egy erősebb zöld portál volt, de már nincs 
Most azt csinálom, hogy körülnézek a környéken, hol lehet field-eket csinálni. -
kigyi_23
addikt
-
ksanc
őstag
SziasztokSziasztok!
Jó egy hete a GPS "okosba" topikban hallottam először az Ingressről wwenigma kollega jóvoltából

Azóta a 4. szint közelében járok, de innen kicsit nehezebb lesz a dolog, mivel a környékemen (XV. ker., Rákospalota) a kékek nagyon aktívak és legaább 6-os szintűek én meg zöld vagyok és 3-as
Van esetleg valaki a környékről? Újpest-Rákospalota határ.A gps témába csak annyira mennék bele itt, hogy egyetértek azzal, hogy 100USD környékén lévő kínai telókat felejtse el mindenki GPS ügyben. Én ugyan egy ilyennel nyomom, de kemény hardveres és némi szoftveres mókolás mellett.
Biztos vannak kivételek, de ebben a kategóriában ez a fehér holló. A fent említett topikban esetenként forró hangulat mellett elég jól ki van vesézve a miért
-
Teve
csendes tag
Köszönöm a sok segítőkész választ.
Első nekifutásra megkísérlek egy Lenovo A820-at. (Erre még van keret.)
Legközelebb amikor benézek, már a játékmenet lesz a téma, nem a szkenner
Üdv mindenkinek! És még1x köszi! -
Realradical
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
mm89
őstag
Oké, bocs, új telefonra gondoltam. N4 tényleg jó vétel, bár 8gb szerintem kevés.
Kínai telók tényleg jók, de az árukhoz számold hozzá si áfát is! (Ha véletlen megúszod, akkor meg olcsóbb lesz
) -
LógaGéza
veterán
-
doc
nagyúr
-
wwenigma
Jómunkásember
52e volt a telom, tobbet nem adnek ki ra (5" 720p, 2G RAM, 4x1,2G proci) bar most meg elgondolkodtam a ZTE Nubia Z7mini-n, 300$...
Tény hogy 25 alatt es kornyeken nincs normalis - kinai import sem - saccra 35 ahonnan el lehet indulni.
Ja es persze még 25$ az altalam egyertelmuen ajanlott Xiaomi 10400as powerbank, de azt sem barhonnan mert hamisitjak...
-
pcnet
addikt
-
Teve
csendes tag
Egy őskövület Nokia 6131-et cserélnék le.
Rengeteg használt készüléket árulnak 25 ezer alatt.
Nem tudtam melyik alkalmas valóban az Ingressre. Azért kérdeztem itt. Nem vagyok jártas benne.
2007 óta ez a telóm van. Keresem, mire válthatnék.Eszerint nem úszom meg 70 ??? alatt?
-
blueye
veterán
-
mm89
őstag
-
Teve
csendes tag
Akkor ahogy szemléltem a készülékeket és az árakat, sajnos nem kapok használtan sem
25 ezer alatt olyan telót, amivel jól lehet Ingresselni.
De akkor mennyi a legkisebb összeg?
-
fery02
addikt
Na, ehhez a GPS témához.

Nekem egy LG G2-m van és kielégítőnek mondanám a GPS-ét, amit nagy pontosság módban használok.
Egyedül annyi van, hogy mániám, hogy rezó elhelyezéseknél igyekszem a szkenner hatókörén tartani a portált (így tudjuk ugye a legnagyobb körben elhelyezni a rezókat) és sokszor van, hogy túlmegyek a határon és alkalmanként hosszabban kell visszamennem, hogy újra hatókörön belül legyen a portál.
Ikyenkor különösen idiótának nézhetbek a járókelők, mikor a telefont erősen bámulva tolatok a bicajjal.
De ilyen lehet azért szokott lenni, mert ebben a módban használva a GPS-t, besegít neki a mobilnet is, ami itt nálunk eléggé húgy a T részéről (3G-ről csak álmodozhatunk) és ez lehet bezavar neki.
Majd kipróbálom valamikor úgy, hogy csak a GPS eszközt használja, hátha úgy pontosabb lesz.Egyébként azért is megéri a G2 Ingress-re, mert ebben bika akku van (mondjuk aki komolyabban játszik, annak úgyis van power bank-ja.
-
pcnet
addikt
-
mm89
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Teve
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat.
Még nem néztem ki egy modellt sem.
Most tájékozódom, hogy melyik a legolcsóbb megoldás, amin jól, elfut az Ingress.
Emellett csak annyi kell, hogy megbízható legyen és 4,5"-nál semmiképp se legyen kisebb a képernyője.
Más nem számít. Lehet használt is.Azért érdekelt, hogy kinek, milyen "szkennere" van, hogy egyáltalán képet kapjak, hogy milyen költségre számítsak.

-
pcnet
addikt
Snapdragon sem garancia a hibátlan GPS-re. Ha kapok linket, szívesen leírom a véleményemet/tapasztalataimat. De azért leírom ide is, hátha segít valakinek. Nekem Nexus 4em van, mint az aláírásomban is látszik. Főleg felhős időben van, hogy driftel a GPS, pedig Location Smmoting ki van kapcsolva. Néha eldob a portáltól 100m-re, de nagyon ritka. Inkább most azt csinálja, hogy kell sétálnom 20 métert, hogy észre vegye, megmozdultam. De ezt más programokban is csinálja. Egy picit megáll, aztán ugrik egyet és megy tovább. Ha mobil neten lógok és nagyon pontosra állítom a GPS módot (wifi és mobil adótornyok) akkor eldob 1 km-re és utána van fix. Viszont itthon ha wifin vagyok, akkor azonnal talál pozíciót. Gondolom wifi router fix pozíciója miatt. Játék közben portáltól portálig séta közben kikapcsolom a kijelzőt és mikor újra bekapcsolom, akkor van úgy, hogy Location inaccurate üzenet fogad. Nem is talál pozíciót amíg újra nem indítom Ingresst.
-
wwenigma
Jómunkásember
A visszajelzések is vegyes képet mutatnak gyártón belül, Lenovo A820-nál minimalis ugralasrol szamoltak be - ugye ez van neked es ez alapjan itelned meg az egeszet - de a P770-et legszívesebben felgyújtották volna a helyszínen.
Nem antennahiba es nem gyartasi hiba, a legvaloszinubb a belso kalibralas/fw/soc hibaja.
Nem tévhit... A legtobbnel az epo frissites es az ygps móka csak a TTFF-et javitja, az azt koveto pontatlansagot es ugralast nem.
En inkabb nem kiserleteztem, vettem ugyanabban az arban egy Snapisat es problema megoldva. Csak akkor megy a kis nyil a jatekba amikor en is, es arra mutat amerre nezek.
Aki kék annak adok linket, oda kene irni a telo tipusat es a tapasztalatot de keszul a cikk rola. -
doc
nagyúr
nekem Lenovo A820 van
valoszinuleg onnan szarmazhat ez az elterjedt tevhit, hogy gyarilag (az eredeti kinai rommal/beallitasokkal) rendszerint valoban eleg maceras a GPS, be kell kapcsolni az APO-t (vagy kezzel, vagy egy megfelelo appot letoltve egyetlen kattintassal), onnantol mar nagyon jo
nem zarom ki hogy van egy-ket telefon amiben gyenge a GPS, de mival ugyanazzal a chipsettel mashol mukodik, ezert ha nem megy rendesen az nyilvan nem a chipset hibaja, hanem vagy az adott modelle (tervezesi hiba), vagy a konkret keszuleke (pl. gyartasi hiba miatt) -
wwenigma
Jómunkásember
Nem, nem az antennatol fugg csak... 30+ SNR-nel is korbemaszkal a teren. Nalam is tapasztalat, sot nem egy embert kerdeztem meg akiknel szinten. (Magyar ingress RES csoport.
De tény hogy 1-2 jó akad viszont en is ingressre kerestem erre azt kaptam hogy jo a GPS-e, azt nem mondtak hogy max autos navira, ezert nem mervado a topikok java... Meloba vagyok most, este adok linket mire gondolok.
-
blueye
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
-
doc
nagyúr
-
blueye
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
Adreno 205/305 mar elég neki, 5" azért ajánlott. Kínai MTK SoC-ot kerüld ha nem akarsz szívni a GPS-sel.
Én korábban egy Alcatel OT995-ön toltam, most egy ZTE V5 v9180-at hajtok, teljesen korrekten megy vele. Konkrétan ha beirod miket neztel ki, abbol tudunk javasolni.
Külső akkunak ajánlott a Xiaomi 10400-as powerbankja, de kizarolag kiprobalt helyrol mert sok a hamis. (adok linket)
-
Ghard
őstag
Szia
Én nexus 4-en és nexus one-on ingressezek. Előbbin nagyon jól fut, utóbbin kevésbé

Amivel kényelmesen lehet játszani az kb 2 magos 1,5Ghz körüli proci, adreno 320, 1GB ram és HD kijelző (720x1280).
Ha ezekből több/jobb van a telefonban, az csak jó lehet. Ami még fontos, szerezz külső aksit is ha pár óránál többet akarsz játszani egyhuzamban.
más:
Az egyik portált amit beküldtem rossz helyre tették. Nem túl messze, pont az út másik oldalára. 2 hónapja jelentettem, csak ma kaptam választ, az is ilyen:"Thank you for your Ingress Portal data edit submission. NIA operatives have reviewed this proposed change, but have chosen not to accept this edit at this time."
A fene beléjük, de tényleg
-
Teve
csendes tag
-
LógaGéza
veterán
-
Teve
csendes tag
Szép napot, szép éjjelt mindenkinek!
Most állok telóvásárlás előtt és egyik (fő) szempont, hogy az Ingress fusson rajta.
Milyet érdemes venni? Mekkora a játék valós igénye? Amin már élvezhetően megy?Megírnátok kérlek, hogy akinek akadásmentesen megy a játék, az milyen telót+rendszert használ?
Előre is köszönöm!
-
pcnet
addikt
Hát akkor így unalmas lesz számodra a játék ha elvonul a vírus, mert egy hétig kell várnod, hogy merüljenek le a portálok. Gyorsan be kell szervezni egy havert a felvilágosultak oldalára. Együtt tudtok fejlődni. Ha egyszerre kezditek a játékot, úgy még érdekesebb. Később nagyobb rezóid lesznek és kezdőként nehezebben fogja lerombolni a portáljaidat. Ha most hozol be játékost, akkor együtt fejlődtök és nincs ilyen gond. 2 haver is tud majd később segíteni, mert egyedül csak L5ös portált tudsz építeni. Upolják a portáljaidat és akkor már L6os cuccokat is tudsz hackelni.
-
LógaGéza
veterán
-
pcnet
addikt
Nagyjából igen. Most vírus van és ezért merülnek 3 nap alatt a portálok. Egyébként egy hét alatt. Fieldelj nyugodtan, az szépen hoz AP-t, sokat segít a fejlődésben, szint lépésben ha még alacsony szinten vagy.
Lehet előnyösebb lett volna, ha felvilágosultak oldalára állsz, mert kevés portálra vagytok 3an ellenállók. Igy vagy egymás orra elől halásszátok el az AP-t, vagy ugye kénytelenek vagytok várni amig lemerülnek a portálok. Ha lenne egy zöld is, akkor mehetne a harc és gyorsabb lenne a fejlődés. Ebben a játékban a két frakció egymásra van utalva. Egymás által tudunk fejlődni.
-
LógaGéza
veterán
Igazából 3, csak a harmadik fel lett töltve 6-os rezonátorokkal haver által, mert kellett neki egy 2 város közti fedéshez

Kék lettem pont az említett fenti haverok invitálása miatt. Vidéki kisvárosban vagyunk, itt kb senki más nem játszik rajtam kívül, de van pár portál.
Röviden akkor úgy oldjam meg, hogy hagyjam lejárni mindet, ne foglalkozzak a fieldekkel, dobjak mindbe egyes rezonátorokat 3 naponta, és kész?
-
pcnet
addikt
Üdv a klubban!
Akkor csak sikerült megfertőznöm?
Melyik frakcióhoz csatlakoztál?
Szerintem is hagyd lemerülni a portálokat, nincs sok értelme rezót és xmp-t hackelni, ha nincs sok portál és ellenség a környéken. Csak item limiten lennél és égetnéd el a cuccokat. Építés/fieldelés többet hoz. Ráadásul most 3 nap alatt merülnek a portálok, így számodra pörgősebb a játék.Amúgy meg tudod milyen mázlista vagy? Kapásból 2 "háziportálod" is lett.

-
Fecogame
veterán
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Én Nexus4-en játszok portolt Android L-el lassan egy hete, semmi bajom nincs vele.Én is becsatlakoztam egy ideje a játékba, pont olyan környéken élek vidéken, ahol senki más nem játszik, így elvagyogatok. A munkahelyem körül van 3 portál, ebből kettőt az irodámból tökéletesen elérek. Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan járnék jobban: Ha hagynám lemerülni mindig a portalokat, majd újra elfoglalva és feltöltve gyűjteném az AP-t, vagy ha mindet felpakolnám MultiHack-el, és nyomogatnám egész nap farmolva őket?
-
skul0
aktív tag
-
Realradical
őstag
-
Ghard
őstag
-
doc
nagyúr
ezt most lattam G+-on, nagyon allat

-
róland
veterán
-
skul0
aktív tag
Így van némi előnyünk.
Viccet félre téve, ahogy hallottam ők még régebbi verziót kaptak. -
maggi1886076
addikt
-
róland
veterán
Andoridos körökben is játsszák iPhone-hoz hasonló képernyőméretű készülékeken.
-
mm89
őstag
-
Ghard
őstag
-
maggi1886076
addikt
-
IkszIpszilon
aktív tag
linkelnéd?
-
teppik_amon
tag
kijött az ifonos app, bár régebbi mint a droidra, még nincs benne a g+ linkelés.
Kíváncsi leszek hirtelen hány újonc jön
-
IkszIpszilon
aktív tag
Nem nagyon örülök,hogy kivették az elfoglalás dátumát,mert így elég nehéz megtalálni ha valami(nem direkt) elkezd számolni...szerintem is az lenne a jó ötlet,hogy ha számolni kezd egy portálod legalább te lásd melyik az

-
IkszIpszilon
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
1900 - 1801
3244 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Diablo IV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nincs megnyerés, nincs főellenség a végén 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébkét igen, mindkét oldal szerint a masik hülye és rosszul választott mert - és innentől eltér a dolog.

Van ilyenre példa családon belül is mifelénk, csak épp ott a kedves zöld férj kénye kedvére linkel keresztbe nekünk a kék hölgy és hasonló finomságok amivel csak keresztbe tud nekünk tenni (bár asszem 1-2 report utan kaptak figyelmeztetést NIA-tol mert mostanaba megvaltozott a stilusuk)

Ha van konkurencia fejlődni is könnyebb és gyorsabb.