- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
+1 pont a bővebb zsebű gatyára.
Mondjuk Ingress-es bicajozáskor rajtam is van táska, rendes hátizsák, szeretek több mindent magamnál tudni (másfél literes ásványvíz, plusz pulcsi [sosem árt ugye], szendvicsek, zsebkendők, gyors-szerszámkészlet, igazolványok, bicajlámpák, pót belső gumi, powerbank...).
-
wwenigma
Jómunkásember
52e volt a telom, tobbet nem adnek ki ra (5" 720p, 2G RAM, 4x1,2G proci) bar most meg elgondolkodtam a ZTE Nubia Z7mini-n, 300$...
Tény hogy 25 alatt es kornyeken nincs normalis - kinai import sem - saccra 35 ahonnan el lehet indulni.
Ja es persze még 25$ az altalam egyertelmuen ajanlott Xiaomi 10400as powerbank, de azt sem barhonnan mert hamisitjak...
-
mm89
őstag
Dejó.. beküldtem a lakóhelyemen több portált is, jelenleg 7 van elfogadva. Amikor beküldtem őket, semmi jel nem utalt arra, hogy itt bárki más is lenne ebből a játékból, erre megyek ma, hogy felépítsem őket, és a 7-ből 5 már kék (én zöld vagyok) és ráadásul lv6-lv7 es rezókkal vannak tele... esélyem sincs lebontani (lv 3)..
Ráadásul egész Szőreg egy nagy kék field alatt van.. -
-
pcnet
addikt
Ha tele az XM tárolód, nem tudsz felvenni többet. A sebesség 5 km/h. E felettit nem számít bele a lesétált távolságba.
Ha távol vannak egymástól a portálok, az szívás xm miatt. Emlékszem, talán L4-L5 lehettem, jött egy L8as játékos a városba és húzott 4db L5ös portált. L8as rezókat épp csak karcolgattam. Autóztam portáltól portálig xm-et gyűjteni, hogy tudjak támadni.
-
Realradical
őstag
Csak azt tudod, hogy menet közben sasolod ki tett bele adott portálba rezót, illetve ugyanezt az intelen is meg tudod nézni.
Pár dolog amit a kezdők nem szoktak tudni:
- ha xmp-t lősz ki és nyomva tartod a FIRE gombon az ujjad, akkor egy minijáték-szerű dolog jön fel, minél kisebb a kör ami befelé húzódik annyival erősődik a lövésed max 20%-ig.
- A hack gombot ha nyomva tartod akkor egy hack-minijáték jön fel. Meg kell ismételni a feladott jeleket
- Ha egy portált linkelnél, gyorsabban felhozza a kliens az elérhető linkeket, ha elhúzod a jobb oldalról a portál listát középre. Így nem kell végigvárni a teljes keresést (tömegközlekedésen enélkül nem is lehet kötni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lii Audio szélessávú hangsugárzó pár
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest