- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Igen.
Amennyiben L16os ügynök vagy, Te is segítheted az elbíráslást a https://opr.ingress.com/ oldalon egy gyors teszt kitöltése után.
-
K82
őstag
Nem urban legend, a régebbi MTK-sok nagy részének hulladék volt a GPS pontossága. Volt Lenovo S750-em, azzal egész korrekt volt, de a zasszony P770-ese kritikán aluli volt; percek alatt talált jelet (már ha egyáltalán), akkor is a szomszéd utcába rakta. Érdekes módon a P780 viszont pontos volt. Ezeken kívül volt még a kezemben jó pár MTK-s teló, de 90%-ban használhatatlanok volt Ingressre. Az újabb szériákkal aztán levetkőzték ezt a rákfenéjüket, most egy Helio-s Meizut nyúz a zasszony, tökéletesen működik benne a GPS, ahogy a tartalék MT6735-ös Vodafone Smart Turbo is.
-
Freeman007
senior tag
Lehet hogy urban legend, a tévedés jogát fenntartom
Igen néha jó ha picit dobál és emiatt nem kell sétálni, de amikor a portál előtt állsz és még mindig nincs range-ben és túl kell menni a portálon még vagy 20 métert mire észbekap a gps hogy bakker nem is ott vagyok - az zavaró. ha meg konkrétan 100 m-t is elhagytad és még mindig nem mozdul az idegesítő..
-
-
pcnet
addikt
Tettem egy próbát. Kikapcsoltam routeremet, telefonomon megosztottam a netet, rácsatlakoztam tabbal és elindítottam Ingresst. Kb 20 mp-ig forgott a földgömb, majd talált pozíciót. Mivel a környéken csak szomszédban van wifi, de jelszó ismeretének hiányában nem tud rácsatlakozni, a telefonom cella információira kellett volna hagyatkoznia. Elkezdtem sétálni, de scanneren egy helyben álltam. Tehát vagy tényleg az utolsó ismert pozícióra lő be, vagy nyílt/ismert wifi hálózatokra támaszkodik. A megoldás egy külső GPS lesz.
Ha azt veszem kolléga esetében kell egy okostelefon, egy külső GPS és a tablet, plusz ugye telefonhoz egy powerbank ha ha komolyan szeretne játszani, akkor jobban jönne ki ha 4 kütyü árából venne egy középkategóriás androidos telefont.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
A visszajelzések is vegyes képet mutatnak gyártón belül, Lenovo A820-nál minimalis ugralasrol szamoltak be - ugye ez van neked es ez alapjan itelned meg az egeszet - de a P770-et legszívesebben felgyújtották volna a helyszínen.
Nem antennahiba es nem gyartasi hiba, a legvaloszinubb a belso kalibralas/fw/soc hibaja.
Nem tévhit... A legtobbnel az epo frissites es az ygps móka csak a TTFF-et javitja, az azt koveto pontatlansagot es ugralast nem.
En inkabb nem kiserleteztem, vettem ugyanabban az arban egy Snapisat es problema megoldva. Csak akkor megy a kis nyil a jatekba amikor en is, es arra mutat amerre nezek.
Aki kék annak adok linket, oda kene irni a telo tipusat es a tapasztalatot de keszul a cikk rola.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Egyenlőre 14 lenne,de napokon belül 15.A két fekete badge már mókásabb történet lesz.Feltöltés meglesz,de guardianon kívűl másra elég csekély esélyt látok,hogy feketévé váljon,olyanom meg egyenlőre nincsen;tehát hiába van 46M APm max 15ös leszek.Guardianos portál nélkül szerintem senki se lesz 16os
Morka nevű játékos 65Mnél jár,de neki is csak egy fekete badge van... -
Végül is gondoltam, hogy ilyesmi munkarended lehet, másképp kb lehetetlen lenne Ingress mellett pontosan megérkezni bárhova is.
wwenigma:
Köszönöm szépen a részletezést! Így világosabb.Az akkor szép országtúra lehetett, ha ez valóban megtörtént. Jó, gondolom azért nem minden ilyen portált látogattak meg.
Egyébként nagyon csúnya a zöldektől, mert igazából így nagyon rondán bele hack-eltek a játékba. -
maggi1886076
addikt
De még így is nagyok a szintek közötti ugrások. Vidéken nehezebb. Én már több, mint egy éve kezdtem, akkor amikor a városban még csak 1 portál volt, sztem soha nem tudjuk, hogy ki küldte be. A többi portálra 2 hónapot vártunk. Nagy harc ment a portál foglalásokért, mivel nem volt sok.Mára nagyon kevesen játszák már.
-
mm89
őstag
Jaaa, akkor meg kell előbb hackelni őket, akkor ad kulcsot?
Igen, mind megfelel a szabályoknak szerintem (szobrok, könyvtár, emléktáblák, templom)
Itt, Szőregen még egy darab portál nincs, úgyhogy nem lesz nehéz találni még (van is még tippem, csak nem volt kedvem elmenni addig)
-
mm89
őstag
Így már értem, az a csík nekem fullon van
Ezeket az XM pontokat ugye támadásra tudom elhasználni, ha jól értettem eddigAhhoz meg kéne egy idegen portált találnom, ami mint mondtam, gigantikus távolságra van tőlem
doc
Köszi!
Szépen lassan csak megértem majd a játékot, kár, hogy nem zsúfoltabb helyen lakok, bár így legalább építgethetem a sajátjaimat és nem fogják megtámadni őketEgyébként nagyon tetszik a google politikája, hogy egy ilyen játékos formában térképezi fel az ismertebb helyeket. Ezeket gondolom be kívánják építeni a saját térképükbe.
-
logarithm
őstag
-
róland
veterán
Portál támadásánál abban az esetben ESHET kulcs, ha ezzel két portál közötti kapcsolat (link) megszakad. Az pedig általában akkor, mikor 3 alá csökken a támadott portál rezonátorainak száma.
Amúgy hekkelésből több kulcs jön.
wwenigma: Ilyenkor inkább az összeomlott field, vagy a link megszakadása miatt marad ott a kulcs.
-
Ahol lakom, ott egyetlen portál sincs. Miután ez tudatosult bennem, 2 napra rá már városnéző túrára is mentem , beküldve 12 db javaslatot, szóval amiatt nem kell aggódni elvileg, hogy portál nélkül maradok.
Csak ugye egyedül játszom, none-low level környezetben.Azt kéne lehet, egyszer felutazni Pestre több napra, jól bezsákolni, tápolódni, majd hazahozni az építkezni valókat ide az Alföldre.
Úgy már be lehetne indítani a dolgot, ha néhány magasabb szintű portált kiépítenék a körzetemben, adva a magasabb szintű cuccokat.Most komolyan azon gondolkozok, hogy az oda-vissza buszjegy ára megéri-e a játékot, de lehet nem gondolkozok rajta sokat.
Ráadásul pár napra ingyen szállást is tudnék intézni magamnak, csak megmagyarázni lenne nehéz, hogy miért is utaztam ennyit. Picit se néznének hülyének egy "csak egy játék kedvéért" válaszon.Tényleg, neked a javaslatok beküldésétől számítva mennyi idő múlva kerültek be a portálok?
Én másfél hete küldtem be az elsőt és még semmi.
Bár nem aggódok, írták is, hogy hetekig eltarthat a folyamat. -
wwenigma
Jómunkásember
Mondjuk onnan tudod, hogy rakod a rezókat aztan hirtelen valaki elkezdi tolni az XMP boostert, legyakja a portálod és felepiti magának. Körbenézel a téren és rajtad kívül senki nincs ott...
Kb. ezert nem erdekel most inkabb, report ment rá...
Amugy is , itt miskolcon eléggé megkell harcolni annyi AP-ért. 350e körül jarok, illetve jartam amig toltam.
-
mondo
csendes tag
ezt is írtam fentebb, próbálkoztam, de nem megy
Ha arrébsétálok/buszozok, akkor vagy nem mozdul a pozícióból, vagy "ugrik" egyet, de az ugráskor már ott sincs XM, ahova érkezem ...A GPS-szel nincs gond, mert a sima GMAPS meg működik...
szerk: nem egyáltalán nincs, hanem a hatósugáron belül.... "ugráskor" előfordul, hogy egyáltalán nincs, de kilépés után ugyanaz a szitu...
-
mondo
csendes tag
Sajnos sehogy sem működik
Próbáltam Wifi/mobilnet/GPS ki/be kapcsolgatásokkal, újratelepítéssel simán/clear data, de nem tudok XM-et gyűjteni... írok a fejlesztőknek, hátha lesz valami ...
szerk: meglévő portál környékén sem tudok XM-et gyűjteni, ki se jelzi hogy van, pedig böngészőből látom hogy ott kéne lennie...
-
pcnet
addikt
Repülőről kb. semmit nem tudnál csinálni. Túl gyorsan átsuhansz egy portál felett. Meg iszonyat kicsi az esélye, hogy pont egy portál felett repülsz el. Igazából azt sem értem vonatról hogytudod tólni? Sinek mellé tesznek szobrokat műemlékeket, vagy hogy? Autóból pirosnál már sikerült hackelnem vagy építkeznem, xm-et gyűjteni.
-
pcnet
addikt
Ha van egy portálhoz kulcsod, akkor távolról tölteni is tudod a rezonátorokat.
Nekem az volt a szerencsém, hogy mikor elkezdtem játszani, sokat jártam Hévízre, így amíg vártam, hogy a beküldött portál javaslataimat elfogadják, ott tudtam fejlődni. Én ellenséges portálok hackelésére mentem rá, 4 hackelés után pedig bontottam őket. Helybekiek nagyon jó fejek voltak. Ha nem volt zöld portál, akkor csak hackeltem és gyűjtöttem a muníciót. Utána Kaposvárt vettem célba, volt 20-25 semleges portál. Nem nagyon járt arra senki, elbuszoztam, végig hackeltem a semleges portálokat, hogy legyen rezonátorom, és kiépítettem a 20 portált. Igaz egy hetet kellett várnom, hogy lemerüljenek és újra tudjam építeni, de ez van.
Kezdetben mikor még nem tudtam melyik portál pontosan hol van (mert nem ismertem annyira a várost) akkor csak linkeltem a nagyvilágban, úgy voltam 313 AP is AP. Aztán utána már fieldelgettem és 1500 AP jött, plusz a 20 portál kiépítése, hamar lépkedtem szinteket. Ha egyedül vagy a környéken és nincs ellenség, akkor nehéz fejlődni, sokat kell utazgatni.
Ha lakóhelyeden nincs még sok portál, akkor küldj be minél többet és ha nincs ellenség, ismeretségi körödből hívj meg valakit. Ha együtt kezditek, együtt fejlődtök, sokkal élvezetesebb a játék, mintha egy fullra pajzsozott L5 portált kezdesz el lőni L1 xmp-vel és elmegy a kedved az egésztől. -
pcnet
addikt
Csak a cél (fogadó) portálhoz kell, hogy legyen kulcsod linkeléshez. Fogadó portál lehet akár L1-es is, az a lényeg, a portálod amiről a linked indítod, olyan szinten legyen, hogy a hatótávolságán belül legyen a cél portál. Linkek nem keresztezhetik egymást.
Portálból hackeléssel kinyert tárgyak:
rezonátor - építkezéshez (minél nagyobb szint, annál nagyobb energia szint és hatótávolság)
xmp - támadáshoz (minél magasabb szintű, annál nagyobb hatótávolság és nagyobbat sebez)
power cube - annyiszor 1000 xm-et ad, ahányas szintű. Felhasználni úgy tudod, hogy itemeknél kiválasztod és az use-ra nyomsz.
turret - gyakorlatilag fegyver. Ha rá lőnek a portálra, vissza sebez
multihack - hackelhetőségek számát növeli
heat sink - hackelések közt eltelt időt rövidíti le
portál shild - pajzs
force amp - ööö, égő, ezt nem tudom. Fegyver? Asszem turrethez hasonlóan vissza sebez.
link amp - portál hatótávolságát növeli, messzebbre tudsz linkelni
ADA factor - zöld portálból csinál kéket
JARVIS Virus - kék portálból csinál zöldetMOD-oknál
Common - erős
Rare - erősebb
Very rare - legerősebbKb. gyorsban most ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest