Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
K82
őstag
Proci/grafika teljesítményével nem hiszem h gond lenne, a GPS környékén már akadhatnak problémák.
-
tybsen
addikt
Mondjuk alapvetően szerintem teljesen mindegy a játékmenet végülis ugyanaz, azok akik jobban beleélik magukat vagy hát nem is tudom, azoknak fontos lehet az ideológia.
Múltkor volt egy srác aki átállt a zöldektől a kékekhez, azzal kezdte, hogy üdvözölt mindenkit csoport hangouts-on és elkezdett arról beszélni hogy ott ahol ő van mennyi zöld portál van és hogy ideje lenne takarítani.. illetve, hogy hányan aktívak ott és a nap mely szakában szoktak mászkálni, stb. Nyilván ez nem titok és bárki rájöhet ha figyeli azt a területet, viszont én elég gusztustalannak tartom ezt a stílust. Talán két három embert leszámítva senki nem is reagált ( bár aztán mégiscsak összehoztak egy csapatot és elmentek a területre többen).. mindenesetre nálam itt leírta magát az illető.
-
trialboj
őstag
És az mikor is lesz?
Ma kíváncsiságból betámadtam egy 4 lila pajzsos 8x lvl8 rezonátoros portált, és alig 2 perc alatt kiszedtem lvl7-ként, úgy hogy spóroltam és csak lvl5-6 fegyverrel támadtam, illetve 4-5 alacsonyabb spike-al.
Eléggé elkeserítő volt, mert ebből az jött át, hogy bármilyen erősen is szerelsz fel egy-egy portált, azt 1 ember is könnyedén lerombolhatja. Én valahogy úgy gondoltam, hogy ha az ilyen erős portál felszereléséhez ugye legalább 8 ügynök kell, akkor azt legalább 2-3 ember összehangolt támadása tudja csak lerombolni, vagy végső esetben egy nagyon kitartó ember.
Glyph hackre van valami taktikátok? A formákhoz a saját nevüket próbáljátok megtanulni, vagy kitaláltok nekik saját neveket, ami kicsit utal is arra ahogy kinéz.(kis ház, ház lefele, asztal, szűk/bő asztal, nagy nyil, hegyes nyil stb)
-
trialboj
őstag
De az a baj hogy én egyáltalán nem kapok semmiféle értesítést! Még 1 héttel később sem. Az e-mailes értesítés megjön, de az lassú, és csak teleszemeteli a postámat.
Nekem még az is elég lenne ha késve jönne meg, mert akkor ha 1-2 portált vesztek is, legalább tudom hogy merre járnak emberek és ha kicsit figyelek talán 1-2x sikerül megvédeni egyet-egyet.
-
Apollyon
Korrektor
Mondjuk szerintem az esetek nagy részében nem biztos hogy oda is tudnál érni időben a helyre. Én mondjuk belvárosi vagyok, a lakásomból nem elérhető egy portál sem (out of range). Ha most betámadnák, nekem le kéne mennem, aztán ki a kapun még plusz 20 métert hogy valamit alkossak.
Na most jön egy üzenet hogy attack van, akkor szerinted fel fogok öltözni csak ezért hogy lemenjek?
Bár lehet ez azért van mert nem vagyok egy hardcore gémer még.D De ugyanez az eset fennáll akkor is ha éppen a város másik felében vagyok, akkor most tök mindegy, ha éppen elkezdik támadni a portált délelőtt, én meg este megyek haza... -
zharkanyi
tag
Köszi mindenkinek a válaszokat. Okosabb lettem.
A rezonátorok elhelyezésére akkor most tulajdonképp mi az érvényes? Mindegy hova teszem?
Próbálok még jobban képpbe kerülni. Már L3 vagyok (Resistance oldalon), tutorial megvolt, van már elfoglalt portálom, field-em, megcsináltam egy mission-t. Csatlakoztam a IH és IM közösségekhez Google Plus-on és már dobtam e-mailt az ing.res.hun-os e-mail címre (pár perce, még nincs válasz).
Kérdésem, hogy hogyan tovább? Innentől magam kell kitapasztaljam a továbbiakat, vagy van valami pörgős közösségi felület még? (Eddig ez fórum a legaktívabb, amivel találkoztam.)
-
pcnet
addikt
Nem mondtam, hogy volt L1 idő(n)kben badge vagy vírus.
Anno én 3 portállal hackeltem magam item limitre.
Ennyi volt a városban, napi 3x burnöltem, "ellenség" nem volt, egy hétig ültem a field alatt és imádkoztam, hogy jöjjön valaki rombolni.
Ha jött, akkor meg 6 napig meghagytam a portálját, mert jött 100 AP hackelésenként. Régi szép idők!Korrekt leírás!

Annyit tennék hozzá, hogy portálokat csak abban az esetben lehet linkelni, ha mind a 8 sloton van rezonátor. Egy portálról 7 link indulhat, korlátlan érkezhet. Kapszula pedig 100 itemet tartalmazhat, nem 149et.
-
Upo
addikt
Átnéztem az egész google levelezésem, nem találtam ilyen címet benne. Legutóbb nov.6-án küldtem be galériás super-ops portált, a szokásos sablon szöveg jött rá vissza:
"Thank you for submitting your Portal suggestion to Ingress. We will review this candidate to verify XM concentration and ensure it meets our Portal submission guidelines. After additional processing, we will send you a follow-up message about your submission. This may take a few weeks."
Régebben még lehet hogy mailben küldte? Én csak most május végén kezdtem, a super ops küldés mindig az ingress-t nyitotta meg és nem kaptam vissza ilyesmi levelet, csak a "thank you..."-t. Ugyanazt adja be mint ami a normál portál beküldésnél a fényképezés után van, úgy néz ki hogy azóta átdolgozták játékon belüli küldésre. Meg az előző hsz-ben linkeltem a doksit a beküldésről, ott is egyenrangúként említi a galériást. Próbáltad mostanában, mondjuk május vége óta?
-
Upo
addikt
Ezt leírták valahol? Mert ez is a játékot indítja el, játékon belülről küldöd el tulajdonképpen.
ITT sem írják hogy gond lenne ezzel a módszerrel, sem azt hogy kivezetik. Tudsz erről linket adni?
Sokszor van olyan hogy nem kimondottan játszani vagyok hanem egyéb ügyben, de meglátok valamit, csak nincs arra idő hogy ott helyben megálljak küldözgetni meg szöveget írogatni, olyankor csak csinálok pár képet gyorsan (persze geotagging-al), azután később mikor ráérek akkor utólag küldöm be a portált (van hogy több napra rá vagy hétvégén). Ha ezt megszüntetik akkor szomorú leszek, remélem legalább jelezni fogják a changelog-ban hogy feleslegesen ne kattintgassak.
Olyan is van, hogy pl. az épületen van valami tájékoztató tábla, beszerkesztem a kép sarkába azt is, na azt sem lehet a játékon belül. -
Nekem is volt egy időszak, amikor jeleztettem gmail-el, hogy küldjön e-mail értesítést, mikor új hozzászólás érkezik a G+-os Passcode Community-be.
Egy ideig (pár hónapig) örültem neki és igyekeztem is, de mára már falra másznék az ilyen értesítésektől.

Van cuccom dögivel, igaz max L5-ös portálokat tudok itt kisváros és környékén hack-elni nagyrészt, de nem is kellenek ide L8-as rezonátorok (L8-as fegyverekből örülnék neki természetesen úgy pár száznak, de tudok érvényesülni itt alacsonyabb szintűekkel is). -
mm89
őstag
Tudom, de Szegedre ha megyek akkor nem érek rá játszani. Jó, persze, mehetnénk hamarabb is és akkor lenne időm megállni, de annyira azért nem veszem komolyan a játékot
)
Itt Szőregen meg úgyis sétálok a kutyákkal. Tegnap este megint elfogadták portáljaimat, köztük olyat is amit tegnap délben küldtem be (!!) Most már van egy egész kör, amit be tudok járni. Sikerült beszélnem a játékon belül azzal a bizonyos kék játékossal aki galád módon elfoglalt mindent, hátha kicsi össze tudunk játszani az én fejlődésem érdekében
-
Realradical
őstag
Én a portál kreálást lassan kezdem feladni. Idáig 6 portál candidate-emet utasították el november óta. A páromnak bezzeg azonnal sikerült két hét átfutással.

Utolsó próbaként az Ázsia Center köré benyomtam vagy 10 újat, meglátjuk mi sikerül. Mondjuk belátom a fotók amiket gyártok az gyalázatosak
-
IkszIpszilon
aktív tag
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem tiltott és csupan egyetlenegy hibas frissites volt ami warninghullamot csinalt (az is csak a mobilos verzió) Nem detektálható (egyelore). És szintfüggetlen azaz egy nullas karival is lehet használni. A botokat is vegyesen darálják, van ami napokig megy mielőtt ban...
Figyelgetem őket.fery02: van pár ilyen ember közöttük akik ebben élik ki magukat, ettől még én remélem hogy a java normalis...
-
kigyi_23
addikt
a 40. nap környéként elkezdett nem merülni most 124-125 napnál járhatok, de még mindig fullon van és azóta sem lett rá töltve sőt még XMP is lett ellőve a közelben az sebezte minimálisan, de nem indult meg a töltés csökkenés. (na nem baj csak furcsa). Viszont bedönti a 150 napos elméletedet

-
pcnet
addikt
Szerintem item limiten nem lehetett, hisz rombolt és épített. Minimum 8rezó és pár xmp fogyott. Az is lehet szedett fel pár kulcsot, de nem az összeset. Mondjuk ez az elmélet meg megint csak item limitre enged következtetni, mert miért nem szedte fel mindet? Na, erre a kérdésre csak akkor kapnánk választ, ha az érintett ügynököt kérdeznénk.

Más: Tudtok valami újításról a játékban? Megint kezd unalmassá válni.

-
El tudom hinni persze. Egy L8-asnak azért biztos vannak olyan eszközei, amikkel az amatőr mivoltommal bevédeni próbált portálnak esélye sincs.
Mindenesetre ezt az egy portált felszerelem pajzzsal, turret-tel, force amplifier-el, aztán ha ezt így megsemmisítik legalább egyszer, legközelebb nem fogok rápakolni semmit sem.

-
zozyk
addikt
"Minden rezonátor az ADA-t/Jarvis-t használó ügynöké lesz."
Ez így nem igaz,ha én (kék) használok JARVIS vírust (zöldítek egy portált),akkor nem a nevemre kerülnek a rezonátorok,hanem JARVIS néven lesznek...
Persze ha utána visszaforgatom,akkor az enyém lesz mind..
Grat az L8 portálhoz,máshol láttam a hírt. ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Anno én 3 portállal hackeltem magam item limitre.
Ennyi volt a városban, napi 3x burnöltem, "ellenség" nem volt, egy hétig ültem a field alatt és imádkoztam, hogy jöjjön valaki rombolni. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(broot) Szégyeld magad!
Délután kliensből küldtem New portal-ra nyomva.

Figyelgetem őket.