- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Indiában szeretnek TV-zni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Az mitol van hogy egyre gyakrabban latok a portalok melett kulcsokat uldogelni?
Es mintha a portalok tamadasatol is esnenek neha kulcsok, jol latom? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
maggi1886076 #1198 üzenetére
Ma gondoltam rá, fél11-kor kezdte miskolcon a kört és fél3ig mentek. Mire ki tudtam volna menni megkeresni, abbahagyták... először leverte a kék portálokat aztán a másodaccával felépítette vissza kékre...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
maggi1886076 #1196 üzenetére
Multkor SiABY79 sok zöld portalt hagyott itt amibol tudtam fejlodni, most tanult es a masodacca kék portaljai maradtak nalunk...
-
maggi1886076
addikt
masfel ora jatek 80000 ap
-
wwenigma
Jómunkásember
Fejlemények SYABi79 zöld játékossal kapcsolatban. Mondtam hogy multiaccozik és vélhetőleg fake gps is bejátszik. A kék accountja SYABi néven futott Ózdon. Report ment rá. Nos SYABi eltűnt és helyette megjelent delfin14. Ózdon. Most 2 órája SYABi79 Miskolcon pusztított és utána szintén itt van delfin14 is... Nem bír magával vagy WTF?!? "Egymás" portáljait is ütik, jó nézni a commba...
-
róland
veterán
A linkek és a fieldek befolyásolják az abban lévő portálok töltöttségét. (Kb. 1,5-2 hónapja került be ez az újítás a játékba.)
Amúgy ha valaki nem tud kint lenni a terepen, de van mellette egy "háziportál", akkor jól lehet AP-zni 1-2 portálok töltögetésével.
-
válasz
maggi1886076 #1187 üzenetére
Totál, de egész biztosan senki se tölti őket. Ha játszana a közelben ott valaki, tudnék róla.
Na meg mindig 100%-on áll. Olyan mákom nem lehet, hogy mindig akkor néznék rá, mikor valaki pont abban az órában töltötte volna fel őket.
Hülyének azért ne nézzük már a másikat!pcnet: Én is tapasztaltam az ellenkezőjét igen.
Tudok most is portálokról, amiket kb ugyanakkor állítottam fel, néhány nap múlva rájuk nézve pedig messze nem egyforma a töltöttségi állapotuk.
Tipp: Ha valaki lövi a portálodat, nem is kell nézelődni. Értesít róla az alkalmazás. -
pcnet
addikt
Ezt már én is észre vettem. Több portál nem merül. Pár hete pedig pont az ellenkezőjét tapasztaltam; felépítettem egy portált és első hackelés után már rá lehetett tölteni. Nézelődtem körbe, azt hittem valaki lövi, de egy lélek sem volt a környéken.
Egy kérés: ha valaki Marcali felé jár, kérem tiszteljen meg egy L8 rezóval a portálunkba. Fonyódi rém múlt pénteken bevonult 4 accával és lerombolta mindkét L8as portálunkat. A dolog szépsége az, hogy a csapattársa L8as portálját leadázta, majd lerombolta. Ha én nem teccek neki, mert kék vagyok, azt megértem, de zöld L8 portál nem tudom miért nem teccett neki. Be lettünk fenyítve, hogy amint új L8at építünk, jön és leszedi.
-
Szerintetek mitől lehet, hogy sokszor lemerülhetetlen portálokat sikerül csinálnom?
Vannak olyan portáljaim, amik már 2 hete stabilan 100%-os töltöttségi szintű rezonátorokkal rendelkeznek.
Szerencsére a tegnap befoglalt portáljaim normálisan működnek. -
róland, zozyk
Ezek jók! Ilyeneket talán nyakban is hordanék küldetés alatt... talán még hétköznapokon is.
-
lalooohun
csendes tag
válasz
IkszIpszilon #1178 üzenetére
Akkor milyet ajánlasz ?
-
Nem nagyon tudtok olyan magyar forgalmazót, ahonnan különféle Ingress-es termékeket lehet beszerezni ugye?
Nem csak ilyen pólókra gondolok, hanem pl láttam néhány report videóban kitűzőket, amik villogtak a frakció saját színével. Azok pl tetszenek, vidéken csak úgy poénból hordanám is, mikor gurulok a városban a játékot játszva. -
zozyk
addikt
válasz
IkszIpszilon #1177 üzenetére
Tényleg idevaló a kérdés?
(A válasz amúgy igen)
-
IkszIpszilon
aktív tag
Wayteq,Yoobao témához:Mo.n a Wayteq hivatalos márkaszervíze finom szólva sem áll a helyzet magaslatán.Az eszközeikben található forrasztások minősége kritikán aluli ahogyan a felhasznát anyagok mínősége sem éppen a csúcsot képvéseli... több wayteq termékhez volt szerencsém és minddel volt vmi probléma,a szervízük lassú és sz*r.(ez az én magánvéleményem,de semmi érdekem nem fűződik hozzá,hogy rosszat tegyek nekik;inkább csak a usereket akarom megóvni a későbbi problémáktól)
-
pcnet
addikt
-
pcnet
addikt
válasz
IkszIpszilon #1172 üzenetére
Konkrétan mi a baj a Yoobaoval? Nekem 5400as van, 3 hónapja használom és tökéletes. Most qi töltős powerbank teccik, Nexushoz jó lenne. Napokban linkeltek egyet Nexus 4 topicban, csak most nem találom.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Itthon vettem, nem külföldről. Tudom, hogy az eBay-es, DX-es, Pandawilles cuccok garanciázása necces. Első próbának jó szerintem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
12,5$-ért vettem az enyémet, annyit megért.
Szívem szerint Pineng-et vettem volna, az tényleg tudja ami rá van irva csak rohadt drága. De ha tudod hogy mit várhatsz az akkupackodtól akkor nem vár meglepetés. Én most tesztelem... no meg éleszteni is kell az akkukat benne, ki tudja meddig álltak a raktárban.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Külső akkukhoz
ayteq(YooBao) termékek megvétele vétek!Szervízháttér nevetséges,minőség úgyszintén...sok bosszankodástól kíméli meg magát az ember ha messzire elkerüli a gyártó silány vackait;egy az egybe betiltanám minden termékük országunkban történő forgalmazását!
-
válasz
csasaKKP #1166 üzenetére
Hogy használod az Ingress-t? Én 2 portál között kikapcsolom a kijelzőt, gps fix kb 10 mp alatt megvan, hack, kijelző ki, és sétálok tovább. Nálam kb 4 órát bír így a telefon, 1 éves az akksi. XtraData Downloader-rel 1 hétre előre le lehet tölteni a műhold pálya adatait, így hamarabb talál fix jelet.
-
IkszIpszilon
aktív tag
-
sparks
senior tag
válasz
csasaKKP #1161 üzenetére
Én egy 6600-as Powerbankok viszek magammal mindig, ha Ingress vagy Munzee vagy Geocaching van soron
SGS4 hamar lemerül, így meg akár reggeltől estig el lehet lenni. S4 topicban írtam róla egy kis szösszenetet, hogy nem sima USB kábel kell az ilyenhez, hanem kifejezetten töltő. Általában övtáskában hordom és ha kell, akkor rácuppantom a telefont.
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok!
Valaki használ külső akkut a telefonjához?
Nekem kb. 2,5 óra alatt lemerül a telefonom Ingressezésnél.
-
novoszath
senior tag
Esetleg lehet tudni hogy Windows Phonera lesz-e ingress?
-
Akit érdekel telefonja Launcher-jéhez Ingress-es téma, Play Áruházban megtalálhatja a következőket:
Enlightened-Style Apex-ThemeHD
Resistance-Style Apex-Theme HDAnnyit kell tudni, hogy leginkább Apex launcher kompatibilis, de állítólag működhet talán ADW-vel is meg Go Launcher Ex-el is.
Amíg nem éri el az ikoncsomag tartalma a 100 ikont, addig -50% kedvezményes az app. -
doc
nagyúr
"#Ingress v1.35.1 has leaked to Google Play, and should roll out to all Agents over the next couple days. If you are not yet seeing this update, stay tuned. In addition to Scanner performance updates, the AGENT tab includes Agent statistics and recognition of the following skills:
Seer: Discover and successfully submit new Portals.
Connector: Link Portals.
Guardian: Maintain control of a Portal for an extended period of time.
Mind Controller: Create Control Fields.
Purifier: Destroy enemy Resonators.
Hacker: Hack Portals.
Builder: Deploy Resonators.
Explorer: Visit and hack distinct Portals.Additionally, some Portal notifications have been moved from Faction COMM, and GPS lock will remain on temporarily after switching to a new task or app."
ebbol a legutolso mondat a legnagyobb javitas hosszu ido ota, nagyon kellett mar
-
róland
veterán
Mai eredmény:
-
zozyk
addikt
Napi best hack!
-
zozyk
addikt
Szombat reggel már csak kb ~30 db volt. (elosztogattam az előző 600db-os készletet)
-
zozyk
addikt
válasz
maggi1886076 #1146 üzenetére
Úgy hallottam,hogy hack-re is dobja már,a megfelelő készülékre.
róland
Ha errejársz,tuti ad belőle,jóban vagyunk. -
zozyk
addikt
válasz
maggi1886076 #1142 üzenetére
Én ismerek olyat,akinek van.
-
róland
veterán
válasz
maggi1886076 #1142 üzenetére
Droid Ultra készülékről bejelentkező Ingress-ezőknek jár 5 db.
S ha ők hekkelnek, nekik dobálnak ilyeneket a PORTÁLOK. Ők meg eldobhatják, s bárki aki felveszi használhatja.
-
zozyk
addikt
Ingress - Ultra Strike Demonstration
Hasonló fegyver mint az xmp,csak koncentráltabb csapást mér 1 rezonátorra.
-
zozyk
addikt
102 L8 portál Győrben
-
doc
nagyúr
válasz
IkszIpszilon #1130 üzenetére
a multkor majdnem leszedtem egy portalodat, de aztan lusta voltam arrebb menni a maradek 2 rezoert
MOD:a nethasznalat egyebkent nagyon erosen fugg a portal-surusegtol
multkor a kolni dom mellett alig volt hasznalhato az Ingress, mert a nemet SIM kartya a 3G-t nem tudo slotban volt, es baromi lassan ment minden,hosszu-hosszu masodperceket kellett varni minden XMP lovesre vagy rezo deployra -
IkszIpszilon
aktív tag
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
IkszIpszilon #1097 üzenetére
-
Kitapasztalta már valaki, hogy kb mikor érdemes nézni az Intel map-ot?
Hogy általában milyen időkben van legkevésbé leterhelve.Csak mert az elmúlt napokban nagyon lassan tölt.
-
róland
veterán
válasz
BigBlackDog #1120 üzenetére
Elég, ha a portálnál indítod az alkalmazást.
Viszont tàjékozódáshoz célszerű az ingress.com/intel oldalon böngészni a térképet. Ha kicsit kiismered már magad a játékban s tudod merre van a környékeden portál, akkor már hasznát veheted az IITC (Ingress Intel Total Conversion) alkalmazásnak. S irány a szomszédos települések.
-
róland
veterán
válasz
BigBlackDog #1123 üzenetére
Nálam hó végére elfogy az 500 MB-os mobilnet. (Igaz, nem kizárólag Ingress-re használom.)
-
doc
nagyúr
válasz
BigBlackDog #1123 üzenetére
abba szerintem boven, nekem kulfoldon a 30MB/nap ugy szokott meglenni 4-5 ora Ingress utan, hogy kozben azert netezek, facebookozok, stb
-
blueye
veterán
válasz
BigBlackDog #1120 üzenetére
Kell a folyamatos net.
Csináld végig a Missions-t (OPS gomb, MISSIONS) -
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Én is belevágok a témába a napokban, egyelőre erőteljesen az ismerkedés fázisában vagyok. Rövidebb leírásokat már elolvastam, nagyjából képben vagyok mi a játék célja. Azért megkérdezném, hogy van-e valami fontos dolog, amit így kezdőként érdemes megcsinálni/nem megcsinálni? Amit még nem láttam leírva sehol sem, hogy kell-e folyamatos internetkapcsolat az appnak, vagy elég, hogyha 20-30 percenként kap hozzáférést? -
M3oH
addikt
De jó, ahol ennyi portál és játékos van. A városomban nagyjából csak én játszom...
-
doc
nagyúr
itt Budapesten tenyleg gyorsan jonnek az AP-k: tegnap este es ma reggel is masfel-masfel orat setaltam munkaba illetve onnan, 2x60ezer AP-ert
viszont en videki vagyok, legkozelebb jovo heten leszek itt 1-2 napot, otthon lenyegeben semmi nem jon...
majd mikor kulfoldon vagyok, ott at tudom festeni a varost, multkor 5. szintukent meg nagyon nehezen ment -
doc
nagyúr
ma reggel vegre felkapaszkodtam a 7. szintre \o/
azt hittem "csak" 1milla kell a nyolcadikhoz, erre most nezem hogy 1.2M, vagyis meg kell duplazni a 600ezer AP-met
el fog tartani egy darabig -
Oké, az lesz (nem mintha lenne egyéb választásom
).
Szerencsére annyira azért nem érdekel a dolog... Kivéve, ha amúgy kaphatnék most L5-ként akár L5-6-os rezókat is.
Akkor viszont nagyon rajta lennék a minél előbbi bekerülésre.Nem hinném amúgy, hogy túl sokak jelentkezését kéne egyszerre elfogadni, szimplán csak lusták lehetnek a moderátorok.
-
Mi speciális módon lehet csatlakozni vajon ehhez az Ingress Passcode közösséghez G+-on?
Már több napja beadtam a csatlakozási kérelmet, de leszarnak... -
róland
veterán
válasz
maggi1886076 #1105 üzenetére
Másik játékos tudja cserélni? (Logikus lenne, hogy más fejleszthesse.)
-
maggi1886076
addikt
ujbol jar 125 ap a modokert, de korlatoztak, hogy portalonkent 2 lehet rakni egy jatekosnak.levenni meg nem lehet.ez viszont nagy baj.
-
Közérdekű közlemény!
Történt kicsi engedékenység. Most már az 1 helyett, személyenként 2 fejlesztés rakható a portálokra.
Valamint Cassandra tiszteletére bónusz item hétvége van, azaz hackeljetek sűrűn mert rezóból és xmpből most hétfőig több esik mint szokott! Egyéb itemekből marad a normál mennyiség.Továbbá nektek is le van halva most az intel map? Nekem nem tölt be hosszú percek után sem egy portált sem a térképen.
-
lalooohun
csendes tag
1.34 kicsit brutalisan indul
-
teppik_amon
tag
Valami kezdődik. Esetleg végződik?
Klue megtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Indiában szeretnek TV-zni
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Garanciális bontatlan Apple Watch Series 10, 42mm, GPS, Rose Gold case+Light Blush Sport Band - S/M
- Western Digital WD BLACK SN770 500GB M.2 SSD - 2028-ig garanciális
- Töltők, hűtőpadok egyben playstation eszközökhöz
- Eladó AMD 7900 XTX 24GB ASRock Reference Design + Alphacool Eisblock Aurora 7hó garancia
- Cort X2 Jobbkezes Elektromos Gitár Foglalkozós
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest