- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Android szakmai topik
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Bp-n is csak akkor jó, ha gyakran jársz a belvárosban. Ott rengeteg a portál, és ritkán vannak tele pakolva, valamint könnyű leszedni őket. De a külsőbb kerületekben meg dominál valamelyik fél, és szinte alig van változás.
-
Trailblazer
veterán
Nálunk meg néha van valaki, aki végigpettyezi a portálokat, de leginkább halott az ügy. Fővárosiként mindjárt más lenne játszani, dehát az a hajó már elment.
Viszont ilyen pontszámhoz akkor is naponta kell játszani intenzíven, nekem előző accounton mintegy 3 év alatt jött össze egy level 8. Most 1 év alatt level 6, de nem mindig van módom másutt portálozni, itt meg már nem kihívás.
-
trialboj
őstag
Na most képzeld ezt el fordítva. Egyedül vagy, kisebb város, de MINDENKI ellened van, és naponta 3-5 aktív játékos van, akik 70-80%ban tönkreverik a nagyobb projektjeidet, mert látják mit akarsz csinálni. Van 1, akinek meló közben külön monitorja van csak az ingressre, hogy lássa ki merre mit csinál, na az már igen.
Persze ez a helyzet még mindig jobb, mint a tied, viszont úgy alakult ki, hogy a fent említett személy viszályt keltett a csoportjában és térfelet váltott majd a csoport abbahagyta a játékot, így én is ellenfél nélkül maradtam, aminek semmi értelme, ezért színt váltottam. (még plakátokat, meg öntapdós qr kód reklámokat is szórtam a városban hogy legalább 1 valaki legyen aki velem van
) -
K82
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
Bizony, ha meg sem mozdulsz akkor is jön egy platina badge. 40m felett ugyanúgy megy tovább mintha mi se törpént volna, viszont megvan az a lehetőséged h újra 0 AP-val indulj.
Trailblazer: pedig nagyon nem viszem túlzásba. Annyi előnyöm volt h ez egy kis város, az ellenfél pedig normális volt, így mindig akadt mit tenni. De évközben ideköltözött egy csapattárs (az ellenfél pedig el) akinek annyi esze van mint egy marék döglött lepkének, amióta itt van annyi AP-t szedtem össze mint előtte kb. 2-3 hetente szoktam...

-
K82
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
A linkelt plecsnik is évfordulósok, az akkori szintednek megfelelően kaptad őket a dupla AP-s időszak végén. A mostani állás szerint egy platinát (="egy utolsó előtti majdnem fekete") fogsz kapni, hacsak nem éred el a 40m AP-t jövő péntekig.
Miért akarsz új accountot csinálni? Ha megvan a 40m, kezdheted elölről (recursion) úgy a játékot mintha teljesen új lenne, azzal a kivétellel h a cuccaid megmaradnak és a játékban szinthez kötött dolgokhoz (portál beküldés, OPR) L1-ként is hozzáférsz továbbra is. Vagyis a statisztikád, plecsnijeid maradnak, egyedül az AP fog nullázódni.

Ahogy itt is látod, tavaly nyomtam egy recursion-t, minden plecsnim maradt, az újrakezdés óta 47M AP-t szedtem össze, összesen meg 235-öt. Minden olyan plecsnin amit többszörösen teljesítettél megjelenik a Simulacrum jel is, ezeket nálam a legalsó és az a feletti sorban láthatod (recharger, trekker, translator, illuminator).
Ha új karaktert akarsz, akkor mindent a nulláról fogsz kezdeni üres inventoryval (a limit mindig 2000, az XM mennyisége nő csak szintenként), L8-ig mindenképpen el kell jutnod ha használni akarod a lvl8-as cuccokat és még tovább kell küzdened hogy újra küldhessél be portálokat illetve legyen jogod az OPR-t használni.
-
trialboj
őstag
Ok, és plecsni nem jár érte, csak mert eleve nem értem ezeket mire kaptam?
Ja és még annyi érdekelne, hogy ha új accountot készítek, mert a fentit nem használnám tovább, akkor melyik az a szint amit el kell érnem hogy ne legyen semmiféle limit? pl 2000 cuccom lehessen, és mindent használhassak, lvl 8 után meg is vagyok?
-
draco31
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nov. 15 19:00-tól. 22. 19:00-ig.
-
trialboj
őstag
Van valami akció megint?
Lehet ezzel valami plecsnit kapni? Már rég óta kellene egy utolsó előtti majdnem fekete plecsni, nem tudom a nevét.
Köszi -
válasz
draco31
üzenetére
Nem kell ebben feltétlenül logikát keresni, szerintem egy csomóan teljesen felelőtlenül nyomogatják az OPR-t, vagy csak a saját önös érdeküket nézik (kell-e nekik oda a játékban portál vagy sem). Nekem is sok jó bejelentésemet visszadobták, aztán másodjára meg elfogadták. Ez van, sajnos a userek kezébe lett adva a dolog, és ebből ez esik ki.
-
draco31
veterán
Van egy portál, beküldtem már 10x legalább, eddig odaírtam, hogy pontosan milyen emlékmű az, meg a táblát róla az első 2 sort. Mindig visszadobták. Most 2 napja úgy küldtem be, hogy emléktábla, semmi más szöveg mellé, így már elfogadták.
-
trialboj
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy a saját nevemmel ellátott gugli fiókomat regisztrálhatom-e a játékba egy álnévvel, ami nem utal a valódi nevemre?
Btw már van egy fiókom, de az az accot az egyik családtagom kapta meg, mivel én csak ingressre használom, és elkezdte a telefonromra szinkronizálni pl a kontaktokat annak ellenére hogy egyből kikapcsoltam ezt a funkciót.
-
Gaboren
tag
válasz
draco31
üzenetére
Kecskeméten nem zavarta a NIA-t, hogy a körforgalom közepére lett téve a MIG 21-es repülő, elég impozáns látvány. Szóval a fene tudja mi bajuk lehet. Esetleg oda kéne tetetni valami harci helikoptert. :) Sajnos csak sablon szöveget írnak, aztán hámozd ki belőle mi lehet a gond.
-
draco31
veterán
Közeli városban van 3db körforgalom, vagyis 4. Ebből 3-ban van fából szobor, rajta is vannak az utcaképen. Egyet elfogadtak elsőre, de a másik kettőt sehogy sem akarják. Próbáltam már esti képet, hogy semmi ne látszódjon mögötte, olyat is, hogy körbevágtam a szobrot, és utólag küldtem be, de akkor sem. Ez is olyan kategória, hogy nem tetszik nekik? Fehérgyarmatról van szó egyébként.
-
Gaboren
tag
válasz
draco31
üzenetére
Ha nem elég érdekes a bírálók számára vagy nem látszik a térképen, akkor sajnos kuka. Ha valós helyen van de nem látszik, akkor utcakép alkalmazásban lehet beküldeni 360-as képet. Csomó portált fogadtak így el nekem, amiket korábban sorra dobtak vissza hogy nem látszik.
-
draco31
veterán
Ha valamit beküldtem már kb. 30x, és mindig elutasítás van, akkor gondolom felesleges tovább próbálkoznom

-
Kakukkos-óra
csendes tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ez amolyan költői volt.
Tulajdonképpen nekem mindegy, nem a környékemről tűnt el. -
Trailblazer
veterán
válasz
Kakukkos-óra
üzenetére
Pl. annak, aki a proper helyén szeretné tudni a portált?
-
válasz
Kakukkos-óra
üzenetére
Nem gondolom, hogy ilyen megfontolásoknak kellene érvényesülniük. A játék alapból arról szól, hogy valóságos objektumokat tartalmaz. Ha valami már nincs ott a valóságban, akkor nem kell csak azért a játékban hagyni, hogy legyen plusz egy portál a környéken.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Kakukkos-óra
üzenetére
Aktívnak aktív vagyok, csak helyben játszom ritkán. Nincs kihívás.
-
Kakukkos-óra
csendes tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nem mondtam, hogy legyen
Csak nem árt másokkal egyeztetni, főleg ha nem is vagy aktív.
-
Trailblazer
veterán
Pont ezt feltételeztem, hogy mivel állítólagosan a portálokat a közösségek kezelik, csak tudják, mit miért tesznek.
Hadd ne legyen már bűntudatom, mert sikerült egy bogus portált megszűntetni...
Közben írtam a cross-faction chatbe is, hátha rábagózik valamelyik magas szintű.
-
tothbe
addikt
A törlés nem zavarja a Pokét mert onnan már nem tűnik el, ha odakerült a Stop vagy Gym.
Ellenben azzal, ha átteszed, mert ha az ő térképükön nem jó cellába teszed át, akkor az eddigi Gym-ből pl. Stop lesz és az új lesz a Gym. Ergo áttételt csak a nekik jó helyre fogadnak el (sőt, ilyenkor is általában visszadobják és ők teszik át), de a törlés pl. legtöbbször összejön, ha olyan pokésok nézik, akik tudják, hogy ez náluk nem törli.A NIA pedig nem néz semmit, ezt a funkciót nincs is emberük aki kezelje. Nagy néha ránéznek, de inkább letojják az egészet.
-
Kakukkos-óra
csendes tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
A NIA nem nézi, hogy melyik játékosnak jó vagy rossz. Nyilván nem találták a térképen, így likvidálták a portált.
Viszont a játékosok figyelhetnek arra, hogy mások játéka ne csorbuljon. De most már mindegy, csak ugye ha nincs a közelben L10-es játékos akkor a portál nem kerül vissza hamar. -
Kakukkos-óra
csendes tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ha van kulcsod a portálhoz akkor át is tudod helyezni, és majd mások eldöntik jogos-e vagy sem. A portál leírását is módosítod, oda leírod, hogy miért és hová tegyék át.
Akik ellenőrzik, azok látni fogják a leírást is és az áthelyezést is. Nyilván a leírást nem fogják jóváhagyni mivel egy utasítás lesz, de ennek megfelelően kiválasztják azt a helyet amelyikre tenni akarod.
Így viszont kilőttél egy portált, ami annyira nem is volt rossz helyen. Nem biztos, hogy mások örülnek ennek. Ha írsz a chaten látni fogják a közeliek, és lehet beküldik újra. -
draco31
veterán
válasz
Kakukkos-óra
üzenetére
Azt én is mindig figyelem, hogy jó legyen mindenkinek 1-1 portál.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Kakukkos-óra
üzenetére
Írtam fentebb párszor már, hogy az áthelyezést nem tartották szükségesnek. Nem tudok írni senkinek, nem ismerem a helyi erőket.
Pokemon-t passzolom. Felteszem, ha zavarta volna bárki köreit az eltávolítás, nem szedték volna le ennyire soványmalacvágtában a portált, nemde?
-
Kakukkos-óra
csendes tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Lehet eltüntetned se kellett volna... akkor inkább egy áthelyezés. Előfordulhat, hogy másoknak épp ott volt jó helyen. Pokemonban pl erősen számít melyik cellába esik egy ingress portál.
Azért írj valakinek, hogy küldje be újra. -
Trailblazer
veterán
De igen, bár mostanság nem. Én csak csumpi lvl 6 vagyok, nem posztolhatok portált.
-
Kakukkos-óra
csendes tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Te nem ott játszol?
-
draco31
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Az nekem sajnos messze van, hogy beküldjem.
-
Trailblazer
veterán
válasz
draco31
üzenetére
Dunavarsány. A portál pont a vasútállomás mellett helyezkedik el. (István király emlékére, ezen pdf-ben az 5. oldalon írnak róla, és arról is, hogy új helyre került.)
-
draco31
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Merre vagy helyileg?
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Mára le is szedték az említett pszeudo-portált. Nem semmi. Helybeli versenyzők remélhetőleg észlelik, és felrakatnak egyet a jó helyre. Gondoltam rá, hogy szólok a közös chatfelületen, de csepp lenne a tengerben. In space nobody hear you scream
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Gondolom eltávolítják, hiszen az invalid portál azt jelenti. És utána be lehet küldeni a jó helyen.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Thanks to your invalid Portal report, we have decided to make adjustments to this Portal. You should see these changes reflected in your Scanner and on the Intel Map soon.
-NianticOps
Submission Date: Oct 12, 2019Nocsak, nocsak! Ez gyors volt. Vajon mik lesznek a változások?...
-
Trailblazer
veterán
No kaptam is emailt az invalid portal jelentéséről. Azt írja, néhány héten belül megvizsgálják. Nehogy megint majd' egy év legyen belőle...
-
Kakukkos-óra
csendes tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Akkor törölték az acc-ot szerintem, akkor szokta ezt írni.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Kakukkos-óra
üzenetére
Owner: unknown, úgyhogy passz. Most "jelentettem" a portálra kattintva azzal, hogy permanently removed from this location.
-
Kakukkos-óra
csendes tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Lehet, hogy már nem játszik, vagy nem is ott lakik, csak arra járt és beküldte. Sokan vagyunk így, csak beküldünk valamit, hogy máshol is lehessen játszani.
-
Trailblazer
veterán
Valószínűleg így történhetett, ám én már nem kívánok foglalkozni az üggyel, elengedtem. Ám az azért még mindig fúrja az oldalamat, hogy a portál kérvényezőjét miért nem érdekli? Elvégre a gazda szeme hízlalja a jószágot, nem?
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Akkoriban lehet, hogy még OPR sem volt, hanem a Niantic dolgozói bírálták el a dolgokat. Ma már pörgősebben megy azért, érdemes lehet újra megpróbálni. Néhány héten belül meg szokott érkezni az eredmény.
-
Kakukkos-óra
csendes tag
Ne akadj fenn pár méter áthelyezésen, örülj neki, hogy van portál. Egyébként meg a portál leírásához ha beküldesz egy újat (miután áthelyezted), amiben leírod, hogy miért rakják át, és hová (melyik lehetőséget válasszák ), akkor nagy esélye van, hogy sikerülni fog. Főleg ha olyanoknak dobja ki akik Pokemonoznak is.
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nem számít, hogy ki kérvényezi az áthelyezést. Az OPR-ben nem is látszik, hogy ki küldte be (ahogy az új portáloknál sem). Edit-hez szerintem nem is kell bizonyos szintet elérni, azt bárki kezdeményezheti. Aki hozzáfér az OPR-hez, az pedig el tudja bírálni, ugyanúgy, mint az új portálokat. Sőt, az OPR-ben azt sem látod, hogy melyik volt az eredeti helye a portálnak. Egyszerűen feldob két lokációt, hogy döntsd el, melyik a helyes. Ezért mondom, hogy friss streetview nélkül nem mész semmire.
-
Trailblazer
veterán
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nem levelet kell írni, hanem Portal edit-el kell a helyét megváltoztatni. Akkor bekerül az OPR queue-ba, és ha van friss streetview kép, ahol már az új helyén látszik, akkor van rá esély, hogy áthelyezik.
-
Trailblazer
veterán
Lényegében az történt, hogy egy díszkövön volt a portál az egyik helyi (Dunavarsány) pizzéria kvázi udvarában, majd egyszercsak a városvezetés úgy gondolta, hogy külön dedikált helyet szentel (el is tudom képzelni, hogy a szó szoros értelmében) az emlékműnek. Ugye maga a kő átkerült mintegy 20 méterrel arrébb, viszont a portál maradt ott, ahol már semmi sincs. Írtam az illetékeseknek, ahonnét majdnem 1 év (11 hónap vagy hogy) múlva kaptam értesítést, hogy ők nem találják úgy, hogy át kéne helyezni a portált. No akkor meg nyasgem...
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Az áthelyezés valóban nagyon nehézkesen megy. Viszont a cím/leírás módosítást meg szinte mindig elfogadják.
-
draco31
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
1 kamera is elég.

-
draco31
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Kell a Google Utcakép app telefonra, és ott lehet 360 fokos képeket készíteni.
-
draco31
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Igen, streetview a tuti, már nagyon belejöttem a 360°-os képek készítésébe.

-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Leginkább a Google streetview, illetve műholdkép alapján. Ha nincs streetview az adott helyen, és a műholdképen sem látszik az objektum, akkor sanszos, hogy nem fogják elfogadni, ezért érdemes photosphere-t feltölteni ilyen esetben a környékről.
-
Trailblazer
veterán
Ja, hogy azokat a többi játékos bírálja el? Mi alapján, ha mondjuk egy zsákfalu egyetlen nevezetessége volna a beküldött portál, és a beküldőn kívül nem játszik ott senki?
-
trialboj
őstag
-
-
draco31
veterán
Azt valahol nem lehet megnézni, hogy milyen beküldött portálok várnak még elbírálásra? Elég sokat küldözgettem be, főleg amíg mindkét app működött, és nem mindig nézegettem az emailt.
-
pcnet
addikt
válasz
trialboj
üzenetére
A beváltás után felreppennek a kapott itemek, majd látod összesítetten is. A passcode azért került szerintem alulra, hogy átpörgesd a storet. Marketing.
Miért teszik a játékosztályt a felső emeletre? Mert amíg a szülő minden emeleten átmegy a gyerekkel, lát csomó más terméket is. Így próbálnak vásárlásra ösztönözni. Főleg ha az arcodba tolják az akciós táblákat. (Ingress esetében First Saturday Bundle) Rá írva egy magasabb árat, áthúzva, alá meg írva az akciós árat, ami valójában az eredeti ár, de Te örülsz, hogy milyen jó vásárt csináltál.

-
trialboj
őstag
Primeban azért tették nehezen görgethetővé a passcode beíró mező elérhetőségét, hogy kevesebben használják?
Mondjuk legalább nem dob ki minden beírás után, de arra nincs lehetőség, hogy megnézzem pontosan mit adott? Régen ezt kiírta, de most sehol nem találom.
-
Trailblazer
veterán
Az egyetlen jó ötlet az itt említett battery saver, amire valóban szükség is van. Minden másban ez a korszerűsítésnek nevezett facelift rosszul sült el.
-
válasz
trialboj
üzenetére
Pedig pont az volt az egyik indok az átírás és a cukormázas új grafika mellett, hogy majd ez vonz be új játékosokat, akik elavultnak érzik a régi felületet, és emiatt hanyagolták eddig az Ingress-t. De szerintem pont, hogy a játékosok többsége egy minél letisztultabb, egyszerűbben átlátható és kezelhető felületet szeretne, és hidegen hagyja (hovatovább, egyenesen idegesíti) a sok haszontalan, erőforrászabáló animáció, amire a hangsúlyt fektették az új részben a használhatóság kárára. Szerintem is több embert riaszt ez el, mint ahányat bevonz. Én is buszon ülve még elnyomkodom, de amúgy kevesebbet használom, mint a régit.
-
draco31
veterán
Igen, ez az elfogadókon is múlik. Van olyan portál amit már beküldtem 5x is, de visszadobták mindig, pedig ott az utcakép róla, pontosan oda is raktam, de akkor sem. Pedig mindenki azt mondja hogy az simán jó. De templom is volt már amit 3x küldtem be, mire aztán elfogadták.
-
pcnet
addikt
válasz
trialboj
üzenetére
Pokéstop a Pokémon Go-ban a "portál megfelelője". Közös adatbázist használ a két játék. Ami Ingressben portál, az a Pokémon Goban Gym vagy pokéstop.
Vannak hasonló játékok, többet kipróbáltam, de egyik sem fogott meg. (Jurassic World, Ghost Busters, volt valami Cash of Clans AR cumó is, nem emlékszem a nevére, meg valami zombis AR játék is, Harry Potter stb...) Egyik sem fogott meg. Messze az Ingress a legjobb jelenleg a műfajban. -
trialboj
őstag
Mi az a pokestop?
Tegnap meg is volt az első bug, bent ragadtam az appban, nem értem hogy nem lehetett ezt megoldani, már több mint 1 éve kint van, másfél nap után már volt egy óriási bug, csak úgy tudtam kilépni a shield menüből ha kilőttem az appot, de amúgy minden működött, profilt tudtam nézni stb, csak nem ment az x v back gomb.
Hogy gondolják hogy erre az appra kényszerítenek mindenkit mikor ennyire hibás?Én itt leginkább azért haragszom, mert ez egyértelműen gátolja az új játékosok érkezését, és rengeteg meglévő játékost is elriaszt. És egy olyan városban ahol 3 év után végre van 2 csapattársam és nem egyedül vagyok a világ ellen, ez kbszottul idegesít, mert tavaszra több mint valószínű h megint egyedül maradok.
Van más játék amelyik hasonló elven működik?
-
tothbe
addikt
válasz
draco31
üzenetére
igen, ez valóban jó funkció lenne ha mindenki igy használná. De sajnos vannak akik ezt csalásra használják ki. csinálnak valahol egy képet és máshová kérik vele a portalt. És mivel vannak az elfogadáshoz is szervezett csoportok gyakran át is mennek ezek a portalok pl házinak vagy pokéstopnak.
-
trialboj
őstag
Tény, hogy valamivel jobb az app, mint fél évvel ezelőtt volt, de még mindig messze a jótól. kellene egy butított verzió, mert én pont leszarom a szép animációkat, mikor 3x több időbe telik.
Ennek a játéknak a célja az kellene legyen hogy mozgásra bírja az embereket, ne a gép mögött a szobádban játsz. Errefel, most sokkal több időbe telik a linkelés meg field animáció, amit nem is tudok megszakítani, engem nagyon zavar. -
draco31
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Valamit kell mondani

-
pcnet
addikt
válasz
draco31
üzenetére
NIA-nál soha nem lehet tudni. Anno tömeges ban volt brood modért, mert fájt nekik, hogy a juzerek Galaxy Minin vagy ZTE Bladeen ki tudták kapcsolni pl az xm effektet, ezzel nyerve pár fps-t. Mert, hogy ez csalás!!!! Aztán szépen sunyiban átemeltek hasznos dolgokat a broot modból az saját kliensükbe. Pl portál infón látszik a portál távolsága, hogy hány kulcsod van az adott portálhoz, milyen item típúsból hány darab van az invertorydban stb... Lehet "megint kellene" egy közösségi mod, amiből látnák mire van szüksége a népnek és ki lehetne lopkodni fícsöröket.

-
draco31
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Az tény, hogy a felület ott is jól nézett ki. Kellene a Prime-ba egy opció, hogy az a felület, vagy a régi, aztán meg van oldva. Van akkora játékosbázis szerintem, meg akkora nyomás, hogy meg fogják ezt lépni a fejlesztők, vagy valami ilyesmi. Aztán meg lehet hogy mégsem.
-
draco31
veterán
Én meg pont a prime-al kezdtem a játékot. A régi változatot csak azért töltöttem le, mert a portál beküldést nem összegezte, vagyis mindkettőben lehetett 14-et beküldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

ez jó biznisz, mert még kellene 1 a köv levelhez.