Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
freezer922
üzenetére
-
freezer922
aktív tag
Amúgy merre érdemes keresni embereket?:x Chat-en próbálkozom, de ha nem épp nem megy el egy üzi mert a szerver szórakozik akkor szimplán nincs válasz.
Google alapján talált közösségi oldalak pedig vagy halottak/régiek vagy látszik a gyakori írásokból, hogy nincsenek sokan :x
Pedig ahogy elnézem a portálokat, illetve látom, hogy nap mint nap változnak sok helyen, gondolom egy páran játszanak

-
K82
őstag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Na igen, elég csak ránézni mennyi AP-nél jársz.

Tegyük hozzá azt is h Te Bp-en játszol, (és lehet hülyén fog hangzani) de vidéken nem eszik annyit a játék. Kevesebb portál, nagyobb távolságok - nekem is akkor ugrik meg a forgalom, amikor van pesti köröm.
Neked a Bartókon kb. több portál áll rendelkezésedre, mint nekem egész Veszprémben... -
IkszIpszilon
aktív tag
Nálam többet kevesen játszanak(már ha van ilyen ideheza)így 3gigába férek bele.
-
K82
őstag
válasz
freezer922
üzenetére
A havi 2GB-om harmada/fele megy az Ingressre; ha nem 9.6-ra korlátoznak hanem mondjuk 32kbit-re, akkor az is bőven jó, úgyis a NIA szerver oldalon vannak problémák.
-
pcnet
addikt
válasz
freezer922
üzenetére
Fizess elő szerintem 1 hónapra az 1 gigás csomagra. Én elég hardcore módon nyomtam nyáron, akkor volt 900 mega is. Első hónap után meglátod mennyi adat lesz elég.
-
freezer922
aktív tag
Oh, akkor 1gb-os csomag elég lesz? Csak mert rákerestem külföldi fórumokra is és ott ilyen 1-3gigákat írtak

-
trialboj
őstag
válasz
freezer922
üzenetére
Átlagban 200-250MB egy hónapban csak az ingress, most nyáron mikor több több időm volt járkálni, 390MB.
-
pcnet
addikt
válasz
freezer922
üzenetére
100 megás nettel nyomom, több szolgáltatót is kipróbáltam. Teljesen mindegy szerintem, mert korlátozott nettel is megy a játék. Úgysem a korlátozott net a szűk keresztmetszet, hanem a NIA szerverei. Havi 600-800 megát használok fel.
-
freezer922
aktív tag
Hali,
Olyan kérdésem lenne, hogy ti milyen mobilnettel/átlag mennyi adatmennyiséggel (~havonta) játszotok?
Feltöltő kártyás vagyok, és igazából ott tartok, hogy nem tudom kb. mekkora adatmennyiség kellene munka mellett/szabadnapokon több ingress mellé :x -
winhate
őstag
Kijelző probléma volt már valakinél ?
A minap vettem észre 2.5 óra ingress használat után hogy a kijelző egy adott ponton szórakozik.
A game folyamatosan ment a kijelző folyamatosan be volt kapcsolva.
Az érintés megjelenítése be van kapcsolva a fejlesztői menüben így látszik az adott érintés a kijelzőn.Elöször a jobb felső rész alatt pár centivel kezdett el villogni a kis kör szinte folyamatosan majd késöbb a bal oldalon ugyanott. Nemsokára a jobb alsó sarokban is megjelent az "érintési"villogás.
Nem tudom hogy ez esetleg a kijelző folyamatos működése vagy cpu és gpu melegedés miatt lehet.
Van valami 5letetek mi okozhatja ezt ?
-
trialboj
őstag
Eléggé demoralizáló hogy már most a hideget emlegeted. Most tavasszal kezdtem ismét játszani, még nem volt szerencsém tapasztalni hogy milyen ez hidegben.
Remélem lesz valami aktivitás, mert elég fura érzés lesz, hogy eddig szinte naponta kijártam tekerni, de ha beüt a tél, akkor meg hónapokig csak az ablakból szemezhetek a bringával.
-
válasz
trialboj
üzenetére
Bizony, durván motiváló tud lenni a tekeréshez.
Most ezt pl egy padról írom a Tisza mellett, 30 km tekerés után (még ennyi lesz vissza ugye).Magamtól ide tuti nem tekertem volna le és a nyáron itt többször is megfordultam már.
Most itt volt egy csúnya nagy field-hez tartozó portál az ellenfél részéről, ami egyébként fullba befedte az általános játszóteremet.
Pont ráértem, van jó bicajom, viszonylag hozzá vagyok már szokva a nagyobb távokhoz, nyárias fasza idő van még, lehet utoljára terkertem le az idén ide, mert egyébként ritka rossz az út ide szinte végig (még jó, hogy elsőteleszkópos bringa, az olyan egyébként is Ingress barátibb) és legközelebb már a hidegebb idő miatt ilyen távra már nem jövök le. -
trialboj
őstag
Szerintem is a bringa a legjobb kombója a játéknak. Mivel azzal hogy tekersz ugyanúgy mozogsz, mintha sétálnál (csak ugye más izmokat mozgatsz, és gyorsabb + nagyobb területet tudsz bejárni).
Én eddig is szerettem tekerni, de nem láttam értelmét elmenni valahova 10+ km-re, mert minek... Most viszont 30+t is tekertem már, mert legalább volt valami "dolgom" ott.
Autóval sosem játszottam, és nem is érzem érdekesnek... Akik meg már kontinenseket kötnek össze, nagyon komolyan tolják. Nem hiszem hogy mindenki csak ezért repülne a-ból b-be, de biztos van jó néhány ember akik megengedhetik maguknak ezt a luxust is.
Bringával egy dologra kell figyelni, hogy találj egy megfelelő tárolási módot. Én pl mély zsebbel ellátott rövid nadrágot hordok nyáron. Ha viszont hidegebb van, akkor hasonló zsebű vékony v vastagabb kabátot.
Van aki válltáskát visz magával, vagy a kormányra rögzíti. Az előbbit azért nem szeretem mert megizzadsz ahol a táska hozzád ér, az utóbbit pedig, még ha nem számoljuk hogy hány millió apró rezgésnek teszed ki a telefont (ami hosszú távon nem tudom mennyire lehet káros) az erős napban nagyon nehezen lehet látni a képernyőt.
De mindenkinek más tetszik, ez csak pár ötlet volt. -
válasz
winhate
üzenetére
Szerintem egészen sokan játszhatjuk bringával a játékot.
Konkrétan a játék szerettette meg velem igazán a bicajozást és a legutóbbi komolyabb bicajomat sem vettem volna meg lehet, ha nem ismerem a játékot
A nyár óta felhalmozódott egyéb bicajos kiegészítőkről már nem is beszélve.
-
winhate
őstag
Bringával tolja valaki a gamét ?
-
K82
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
Ahogy fery02 is írta, ez nem probléma illetve nem az Ingress hibája.
Bekapcsoltad a telót, elindítod az Ingresst, nyitsz egy Hangouts-ot lehet megmarad memóriában, de ha mellé nyitsz pár böngészőablakot, galériát stb., akkor ne csodálkozz ha kidobja memóriából. Minden memóriamérettől és annak kezelésétől függ, 3-4 GB RAM-mal felszerelt telóban nem fogja olyan gyakran kidobni mint mondjuk egy 2 'neadjisten 1 GB-osban.A tetűlassúság meg simán lehet szerverlag, mostanában egyre sűrűbben fordul elő.
-
válasz
trialboj
üzenetére
Ha ez annyira zavar, akkor neked egy Asus Zenfone 2-re van szükséged.
Annak a 4 giga RAM-jával van esély, hogy megmarad a játék másnapra is a memóriában.Egyébként én úgy szoktam kiküszöbölni ezt a "problémát", hogy annyival előbb indítom el a játékot kb, hogy mire odaérek fizikálisan a portálhoz, addigra már betöltsön.
-
trialboj
őstag
Nem erre gondoltam. Hanem hogy ha ma bekapcsolom, és játszom velem, akkor holnapra mikor megint odaérek az első portálhoz a játék el kell megint induljon, és várnom kell. Nem marad aktív a háttérben...
Persze ahogy lenni szokott pont most történt, hogy a tegnap megnyitott játék ma is működött, nem kellett neki restart. De most meg tetű lassú volt. Ilyenkor az idegesít, hogy nem tudom hogy a net miatt lassú vagy mert az app van épp túlterhelve!?
-
K82
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
Nem igazán értem a kérdésed.
Ha arra gondolsz, hogy reggel elindítod a szkennert, kezded x helyen, legközelebb pár km-rel arrébb kapcsolod vissza és akkor kell neki fél-egy perc mire magához tér, akkor az tényleg idegesítő és nálam is így működik (pedig nem speed limit-ből jövök ki). -
trialboj
őstag
Amúgy az másnál is alap most már, hogy hiába hagyja futni az ingresst állandóan. Minden nap az elejéről indul, és végig kell várni? Nem tudom mióta csinálja ezt de kezd idegesíteni, főleg mikor nem indul pöccre, és ott kell várjak 1-1,5 percet a tűző napon.
-
trialboj
őstag
Erről tud valaki bármit is? Jó vagy rossz lesz ez nekünk?
-
K82
őstag
Tény, elfelejtettem h "sima" SLIM3-at használok és nem R-t, M-es méretben. Anno a 4.7"-os Moto X-hez vettem, de az 5.2"-os 2nd gen X is belefér még éppen.
E-Bay-ről vettem vmi 8e Ft körüli összegért - igaz h kicsit húzós az ár, de még mindig jobb cucc mint amiket az itthoni bringás boltokban telefontartónak csúfolnak hasonló összegekért. És ha már egy 100e Ft körüli telefont kell benne hordani, akkor védjen is valamit... (volt "szerencsém" kipróbálni a dolgot, kedves hölgyeménynek nem sikerült megállnia és körülnéznie a stoptáblánál, gyönyörűen kis is lökte alólam a bringát - a km óra bánta a mutatványát, de a telefon egyben és a helyén maradt).
Nyilván meg lehet úszni olcsóbban is a tartó vásárlását, de úgy voltam vele h csak egyszer kell megvenni.
-
Közben megvalósítottam magamnak a körülményeimhez képest legolcsóbb és ahhoz képest legpraktikusabb megvalósítást.
Kallódott otthon régebb óta egy régebbi telefonomhoz való bicajos tartó (szintén Ingress miatt lett berendelve eBay-ről), ami aztán valamiért soha sem volt használva.... eddig.

Örömmel tapasztaltam, hogy még kis kompromisszumokkal a jelenlegi telefonom is belefér, ezért fel is szereltem az alább látható módon.
Igazából csak zseb funkcióként kell, mert vettem bicajos gatyát, amin nincsen már zseb, táskában hordva a telefont meg nem igazán Ingress kompatibilis megoldás.
-
Elkezdtem nézegetni ezeket a BM Works-ös cuccokat.
Elárulnád lennél szíves neked melyik méret van és milyen telefonnal használod?Mellesleg a linked a SLIM3 R-re mutat, ami más, mint ami a hsz-os képen szerepel (szerintem az a sima SLIM3 akar lenni).
Mennyiért vetted a tiédet és honnan pontosan?
A hivatalos oldalukon nem látok vásárlási lehetőséget, eBay-en nézelődve meg kb 10e Ft kategóriában mozognak, amit kicsit sokallok amúgy egy ilyenért. -
K82
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
Kamatozik a kulcs is. Nyilván, minél több minden van a kapszulában, annál valószínűbb h kamatozni fog. Ha csak 6 db van benne, ne csodálkozz h napok óta semmi se történik. Az a kapszulám amiben csak 60 item van, általában kétnaponta fial, az xmp-kkel tömött két másik kapszula viszont naponta.
-
trialboj
őstag
kapott már valaki kulcsot a bankos kapszulával? 6db van benne mind különböző, de kb 1 hét eltelt és semmit nem adott. (másik kapszulában az a sárka supermod duplázódott, szóval 1 elem is tud "fialni")
-
pcnet
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Oda-vissza eshet kulcs. Tapasztalat. Reggelente boltba menet rendszeresen burnölök egy portált. Ha össze jön kb 40 db, a városból egy kb 1.5 km-es vonalról fieldelek erre a portálra. Kolléga lelövi, esik neki néhány kulcs arról a 1.5 km-ről, ahonnét a linkeket indítottam. De a városban is találok ahhoz a bizonyos portálhoz kulcsot, amire linkeltem. Szépen fel is csipegetem őket. Megspórolok 1-2 burnoutot.

-
trialboj
őstag
Van olyan hogy a portál miután lerombolom ad nekem kulcsokat (véletlenszerűen) azoktól a portáloktól amelyekkel össze volt kötve?
Nem tudom megérteni, hogy találok állandóan olyan kulcsokat néhány portal mellett, amelyek 10-40 km-re lévő helyekről származnak... Hát ki dobálná el őket csak úgy? Eleve nem is kényelmes eldobni, egy hatótávon kívüli kulcsot, de főleg semmi értelme nincs.
-
OgKush
senior tag
Eleg szegyen, hogy csak most talatam ra a jatekra... Hatalmas
csepel vagy 1. ker kornyeken valaki nyomja?
-
trialboj
őstag
Kaptam 1 is egy fegyvert 4 nap után... de ha így kamatozik akkor nem éri meg 10-nél több egységet tartani benne egy fajtából...
A field probléma megoldódott. Tényleg arrébb rakták az egyik nehezen megközelíthető portált. Ami fura kicsit, hogy 1 nap alatt elbírálták. Viszont a 16.000x feljelentett házi portált, aminek a nevében is benne van angolul hogy "home" meg már több éve le se szarják...
-
K82
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
Bármit belerakhatsz vegyesen (akár kulcsot) is; hogy miből és mikor lesz több, az teljesen véletlenszerű az eddigiek alapján.
Minden kapszula kamatozik; külföldi ismerősök között van olyan akinek 9 db MUFG-ja van, és mindegyik "működik".
A field akkor tud eltűnni, ha az egyik portált arrébb rakatta valaki. Otthon jártam így én is, néztem az alerteket, logokat, de semmi. Aztán a mapen feltűnt h a portál bő 15m-rel távolabb van az eredeti (és valós) helyétől.
-
trialboj
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Ma gondolt egyet a tegnap este készített 6-os multifieldem, fogta magát és eltűnt
Nem nagyon értem ez hogy lehetséges, főleg hogy nem csak 1dbról van szó. Minden portál érintetlen, és értesítést sem kaptam semmilyen támadásról.
A linkek 1 része megmaradt...Fecogame: köszönöm a választ
-
trialboj
őstag
Szóval több féle cuccot is bele lehet tenni? Ezt nem tudtam. És az mindegy hogy hány darabot teszek bele?
Tehát max 1db kapok akkor is ha 10 common pajzsom van bent és akkor is ha 70?Ha van 2 ilyen kapszulám, akkor mindkettőt feltölthetem különböző dolgokkal, és mindkettő kamatozik, vagy csak 1 db lehet használni 1 accon.
kulcsokkal is működik esetleg? ... mondjuk ez azért már túlzottan megkönnyítené a játékot szerintem
És még egy nem idevágó kérdés.
Ha lvl 5 vagyok, és valaki ad egy kapszulát lvl, 7-8 as cuccokkal, akkor én azt fel tudom venni?
Kössz
-
K82
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
Teljesen változó jelenleg, kinél hogy fial a kapszula. A nagy átlag szerint napi 1 db plusz lesz valamelyik belerakott cuccból, de elég nagy a szórás: van akinél 48 óra elteltével sem volt "kamat", másnál meg 24 óránként van...
A megoldást a kulcskérdésre Te magad ajánlottad: be kell tenni kapszulába, és úgy menni hackelni. Tény h nem kényelmes, de még mindig jobb mint a kidob - hackel - visszavesz hármas.
-
trialboj
őstag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Sikerült valamit kideríteni erről? Én 90db lvl8 burstert raktam bele, de 2 nap sőt lehet már 3 eltelt, és nincs termés

A másik kérdésem az lenne, hogy nincs rá mód, hogy az összes kulcsomat, vagy mondjuk 100db-ot viszonylag könnyen berakjak egy kapszulába és eldobjam, mielőtt kimennék hackalgetni?
Ez az eldobom a kulcsot várok 5mp-et hackelek, majd felveszem rendkívül lassúcska.De a kulcsok törlése is szánalmasan bugyuta, nem értem miért nem lehet egyszerre többet kijelölni. Ezzel csak szivatnak, de nagyon csúnyán.
-
K82
őstag
A +8 kimenő link mellé ne feledjük, h a távolság is 5x-ös lesz; 4 ULA mellett 7.5x-es. Az már azért nem gyenge!

Valószínűleg bugos is az új link amp, mert nem működik nála a NIA-féle "felezős matek":ezen a portálon ma hajnalban még 40 kimenő link volt a 4 ULA-nak köszönhetően (8 + 4*8).
Aztán vagy így hagyják vagy nem, de ha következetesek akkor ennél is működnie kell majd a hs/mh/tu/fa modoknál tapasztalt csökkenésnek. -
pcnet
addikt
Köszi az infót!
Kíváncsi vagyok én is az eredményre, X. -
IkszIpszilon
aktív tag
Engem a MUFG kapszula "irányadó kamatlába" érdekelne. Két napja benne a cucc és no kamat.
-
K82
őstag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Azokat tiltja egyértelműen, amik lakóterületen vannak (private RESIDENTAL property"). Zárt-korlátozott területen (sportklub, ipari- katonai létesítmény stb.) viszont lehet.
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
trialboj
üzenetére
Lelőhetetlen portál nincsen.Volt már amire ráment 60-70x8 és elég sok kocka is de mindent le lehet ütni,ha van elég(több,mint anak aki védi) cuccod hozzá.Az,hogy a NIA szemében mi számít elérhetőnek már egy érdekes kérdés.Vannak például sportkulbok terültén lévő portálok amiket csak tag érhet el,van katonai létesítmény terültén is...
-
Upo
addikt
válasz
trialboj
üzenetére
Nem úgy van a szabályzatban hogy elérhetőnek kell lennie egy portálnak? Milyen nevezetesség van magánterületen? Be kell jelenteni és töröltetni az ilyen portált. Nem az lenne a lényege hogy lehessen játszani? Ha meg tényleg olyan valami hogy megérdemli, hogy portál legyen, akkor meg portál áthelyezést kérsz rá, kicsit kijjebb teszed. Nekem már fogadtak el, de dobtak is vissza áthelyezési kérelmet, egy próbát megér.
-
K82
őstag
-
trialboj
őstag
Természetes hogy multizik, sőt a városban rajtam és még 2-3 emberen kívül mindenkinek van legalább 1 de átlagban 2-3+ accja lvl8ig tornázva. Néha belegondolok, hogy ha sikerülni megoldani, hogy őket bannolják, nem lenne kivel játszani
.Hatókörben nincs a portál, viszont mint említettem nagyon a szélén lehet csak állni, és van rajta egy axa. Pontosan 10 lvl8 Burster kellett hogy modok nélkül leüssem a portált. Most így axa pajzsal, ez akár 50-be is kerülhet nem?
Ez az ada és jarvis vírus nagy baromság, bárhol komolyabb védelmet tudtam pakolni egy portálra, jöttek és dobtak rá egy ilyet. Ha most én is használnám ezt, akkor 5 perc múlva ugyanúgy az övé lenne. Legalább annyit lehetne szabályozni, hogy csak 1x lehet vírust dobni 1 portálra.
-
K82
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
Az h mikor esik le egy pajzs, teljesen véletlenszerű a tapasztalatok alapján. Van h az 1-2. US/XMP kiüti, de az is lehet h az utolsó rezóig tartja magát (ezt mondjuk nem szoktam szeretni, érthető okokból).
Portált mindig van esélyed leütni, US nélkül is. Maximum a "szívatnak anyám stop" jellegű mókába csöppensz bele: támadod a portált, az illető pedig menet közben tölti, és/vagy ha céges/otthoni portál és hatókörben van, akkor pakolja vissza a rezókat/pajzsokat. Ilyenkor is le lehet szedni, csak épp aránytalan mennyiségű itemet pazarolsz el (volt már olyan h 20 percig támadta emberünk a portált, de nem tudott vele mit kezdeni és feladta). Ha több a támadó mint a védő, esélytelen megtartani a portált.
XMP-vel is állhatsz a portál tövébe, elvileg onnan ugyanúgy hamarabb kiveri.
A bugos kombóval még nem találkoztam, egyszerűen csak a több pajzs = nagyobb védelem elv érvényesül. Van h a 4 c sh-es portált tovább tart leszedni mint a 2 r/vr sh-est.
A problémás ügynök: azt azért megnézném hogyan csinál magának egyedül P7-et. Legalább két ember kell hozzá, de ha multizik akkor ez ugye nem probléma...
-
trialboj
őstag
Az miől van hogy általában kb 5-7 lvl5+ strike is elég hogy leüssön egy axat, de van hogy összesen több mint 15 lvl5,6,7 strikot használok el, és csak azután esik le egy very rare.(a rare pajzs meg így is fennt marad)
Illetve van most ez a problémás ügynök, aki hazai portált kreált magának. Viszont csak a szélét lehet elérni. Eddig nem tudom miért balfaszkodott, de ma rakott rá egy axat. Ha nem tudok ultra strikot használni, akkor van esélyem leütni? A legszélső rezonátor fölött tudok csak állni.
Az idegesítő, hogy akár egyedül is lvl7-ig fejleszti.A pajzsok amúgy akkor esnek le a legkönyebben sima bursterrel is, ha pont a portálra állok rá, és onnan kezdem lőni?
Nincsenek bugos kombók? Lehet véletlen de már 2x is feltűnt, hogy 2 common pajzs + heatsink, elég nehezen adja meg magát. Persze már nem emlékszem pontosan mivel támadtam, csak arra hogy furcsáltam hogy még mindíg nem sebez eléggé a fegyver.
-
trialboj
őstag
És ahelyett hogy ilyesmit beleraknak, nem lehetne fejleszteni egy egyszerűbb scriptet, ami nem engedi, hogy egy telefonról több accal játsszon 1 játékos? Pl blokkolná a játékot 8 órára, vagy hát a legjobb az lenne, ha először figyelmeztetne, majd ha még1x accot váltasz kivágna a picsába.
Mondjuk ilyen esetben lehet komolyabban megcsappannának a játékosok is, mert sokan csak így élvezik a játékot.
-
IkszIpszilon
aktív tag
1.78ban jön a kamatozó kapszula
Jajj,de utálom bankokat...jön majd rá vajon a kamatadó is?Mennyivel több haszna lett volna mondjuk ha a kapszulákba lehetne a kulcsokat távolság szerint rendezve is pakolni,vagy ha kapszulában lévő itemek nem számítanának bele az inventory limitbe... És valószínűleg egy újabb roppant haszonos újítás a badgek átrendezhetősége...kellett,mint egy falat kenyér
-
trialboj
őstag
Jelentettem a csapatomnál, mondták hogy majd mennek ők is arra. Viszont tényleg messze van ha nincs arra dolgod (én arra bringázom). Szóval párszor lecsapják de ennyi.
Én nem feltétlen keresem a konfliktust, de ennyire pitiáner dolog miatt gyerekes dolog hőbörögni, szóval biztos segít a személyiségfejlődésén, ha ebben az esetben nem lesz igaza és kicsit letörik a szarvát. -
zharkanyi
tag
Szerintem meg a saját oldalad közösségében hirdesd meg az esetet és aki csak tud azonnal verje le a portált. Nem bosszúból. Simán nevelési szándékkal.
Képzeld el a képét, ha látja, hogy 1-2 tucat ember folyamatosan az "ő" portáljára utazik.
Nem mellesleg ennyi emberrel szemben hiába is pattogna. -
ksanc
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
Az igazi kérdés az, hogy megéri-e neked az az egy portál azt, hogy túráztatod magad egy szerencsétlen, ostoba akárki miatt.
hehe, szemtől szembe csak bepróbálkozott, hátha elsunnyogsz, aztán mikor nem, ő takarodott el, és nyomja a szájkaratét. Gratulálok. Nagy jövő vár rá ebben az országban, mint valamelyik politikus vagy cégvezér csicskása. Az értelmesebbje meg ezért vonul el külföldre... Ja, eltértem a témától...

Jelentsd a portált hetente, retusálj rá vérszomjas kutyafalkát, szögesdrót kerítést vagy akármit

-
trialboj
őstag
Keveredett már valaki fizikai összetűzésbe az ellenfél csapatából valakivel?
Tegnap egy új portált látogattam, és a "tulaj" kiszáguldott hozzám bringával. Megkért hogy ne menjek oda többet, mert ez az övé, és ide nem jár senki. Mondtam hogy ez egy játék az utca és a portál sem az övé, bárki idejöhet. Ezt még 6x eljátszottuk, aztán megelégelte és elment.
Majd mikor én is elmentem, a chaten 3x megfenyegetett úgymond. Hogy ha még1x meglát ott, aztán akkor hú de baj lesz. Nem feltétlen okos húzás egy gps rendszer alapú szoftverben nyilvánosan ilyet tenni. Jobban járt volna ha személyesen játsza el ezt.
Na most nagy a valószínűsége, hogy csak a levegőbe beszél, azért merte csak otthonról közölni velem. De mivel mára már vissza is építette, és farmolja szépen, biztos hogy ma is megyek.
A kérdésem olyasmi lenne, hogy ha ebből tényleg affér lesz, és a vesztes fél ne adjisten a rendőrségen köt ki. Akkor a játék gps adatait használhatja-e, hogy engem feljelentsen, és a rendőrség kinyomozza-e hogy ki vagyok én hol lakom stb.
-
edvardj
csendes tag
válasz
trialboj
üzenetére
Bringás tartó, amit használok:
Nekem eddig még nem esett ki egyszer sem belőle a telefon, általában hétköznap tekerek 35-40 km-t vegyes környezetben, járdánál nem állok meg, hanem felkapom a bringa elejét, szóval nagyon jó kis tartó, ajánlom. Menet közben hack-elem a portálokat

-
Tele von Zsinór
őstag
Ki jön FS-re?
-
pcnet
addikt
Újra több AP jár portál műveletekért. Ez valami tól-ig akció, vagy végleges?
-
+1 pont a bővebb zsebű gatyára.
Mondjuk Ingress-es bicajozáskor rajtam is van táska, rendes hátizsák, szeretek több mindent magamnál tudni (másfél literes ásványvíz, plusz pulcsi [sosem árt ugye], szendvicsek, zsebkendők, gyors-szerszámkészlet, igazolványok, bicajlámpák, pót belső gumi, powerbank...).
-
ksanc
őstag
hogy mennyire lassú/akadozó néha az app
Gyakran egyik sem, egyszerűen a játék szerverei nem bírják az iramot néha. Hiába van stabil, gyors mobilneted ha a szerverkommunikáció döglődik.
Bicajos hordozás: nekem egy kis válltáskám van, abban van a powerbank is. Egy mozdulat kikapni meg visszarakni bele a telót.
-
válasz
zharkanyi
üzenetére
Ha lenne egy tökéletes és biztonságos kormányos tartóm, nekem valahogy akkor sem lenne az kényelmes Ingress-hez.
Hiányozna, hogy a tenyeremben érezhessem, "átöleljem" a telefont.Itt valszeg nem is fogsz amúgy röpködő javaslatokat találni, ahhoz javasoltabb lesz külföldi G+ oldalakat nézegetni.

Ha találsz esetleg valamit a jövőben, linkeld be ide légyszíves!
Mert a kíváncsiság azért mindig ott van.
-
zharkanyi
tag
Pedig vannak tökéletes kormányra rögzítős módszerek és biztos ezek között van az ideális is.
A baj csak az, hogy 10-ből 1 az ami garantáltan nem veszélyezteti a telefon épségét.
Talán nagy bringásokat érdemes megkérdezni róla, mert akkor nem saját kárán talál rá a megfelelő eszközre az ember. Mondjuk Ingress játékosok közt is kell legyen aki ilyet használ. Én arra számítottam, hogy egyből jönnek majd a jobbnál jobb javaslatok. -
válasz
trialboj
üzenetére
Vannak kormányrarögzítős módszerek, amikben én amúgy nem hiszek, szóval én mélyzsebes szövetnadrágokban szoktam bicajozni (szeles időben és nadrágszár bőségtől függően egyszerű ruhacsipesszel szűkítem a lánc oldali szár alját).
Szerintem nyáron is ilyen hosszú gatyákba fogok lenni, számomra például az ilyesmi vékony, szövet F&F márkájú teszkós gatyák tökéletesek).
Ha hosszabb távot tekerek, arra az időre végig zsebben van a telefon, egyébként meg kézben.
Ja és ha nem idegenkedsz a szilikon tokoktól, akkor azok anyagukból kifolyólag elég zsebbe ragadósak tudnak lenni (szűk farmerzsebből pl külön kihívás tud lenni előhalászni egy ilyen tokban lévő telefont).Ha meg gyorsan kell tekerned és ezért félsz, hogy kiesik a telefon, akkor meg válts magasabb sebességbe!

-
trialboj
őstag
Én szerencsére pont akkor értem vissza a túráról. Habér igaz még nem a végén voltam a világnak, de rendesen benéztem volna, ha 1 órával később indulok.
Lenne egy kérdésem a nyáron biciklivel játszó ügynökökhöz. Hova teszitek a telefont? Tegnap már elég meleg volt, és ennél már csak melegebb lesz. Minden extra ruha réteg, felejtős lesz lassan. Nadrág zseb az egyetlen ötlet, de ha nem farmer vagy valami kevésbé nyúlós anyag, akkor könnyen kiugorhat a teló főleg ha gyorsan tekersz.
-
válasz
trialboj
üzenetére
Akkor azért jó ideig beszopatták az európai társadalmat.

Még jó, hogy nem hétvégére tervezték ezt be, mert bicajtúrákra megyek viszonylag komolyabb távokra a játék miatt és nem lenne jó, ha mire a világ végére érek, egy ilyesféle gigabrutál field tenne keresztbe a dolgaimnak (bár akkor meg legfeljebb bicajoztam egy jót).Valami emberibb fix havidíjat amúgy elviselnék a játékba, sok köcsögösködés kiszűrődne a játékból.
Meg legalább egyedibb lenne, ha az ember Ingress-t játszik, mert nem minden 20. (hasraütött szám) ember játszaná, akinek a feltételek meglennének amúgy a játék játszásához. -
pcnet
addikt
válasz
trialboj
üzenetére
"Mellesleg nem igazán értem, hogy ha a játék ingyenes, nincsenek benne reklámok, akkor a fejlesztőcsapat honnan szerez pénzt a fejlesztéshez, de leginkább a karbantartáshoz."
Google pénzeli. Mi meg adjuk nekik a POI-kat és az útvonalunkat. Meg ki tudja kliensen keresztűl még mit nem. Nagyobb netcsomag, újabb telefon, power bank stb...
-
tybsen
addikt
Én attól vagyok kész, hogy mennyire lassú/akadozó néha az app
tényleg élvezhetetlen tud lenni. Mindig ráparázok, hogy a telefonommal vagy az internet kapcsolattal van gond, eléggé fura, hogy nem képesek normálisan megcsinálni. -
trialboj
őstag
Nagyjából egy órát, de 45percet mindenképp. Aztán lerombolták, de még 1 - 1,5 órát ott volt, ghost field effekt...
Mellesleg nem igazán értem, hogy ha a játék ingyenes, nincsenek benne reklámok, akkor a fejlesztőcsapat honnan szerez pénzt a fejlesztéshez, de leginkább a karbantartáshoz. Azért ez picivel több figyelmet érdemel, mint a flappy birds.
Nem azt mondom hogy jó ötlet lenne ha fizetőssé tennék, mert akkor csak a köménymagot tartanák meg, ami egy nagyobb városban még élvezhető lenne, de kisebb településeken valószínűleg 1-2 embernél több nem lenne.
Az első indításnál amúgy volt egy reklám a betöltés előtt. És mivel élvezetesnek tartom a játékot, nem kezdtem el picsogni miatta semmilyen formában, de többet nem jelent meg. Szerintem néhány kevésbé zavaró helyen elférne a pár reklámsáv, főleg ha ezzel felgyorsulna az új portálok elfogadása, és a csaló játékosok szűrése! -
trialboj
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Phil S. (bommelhopser) originally shared:
FU Botmaster!
Spoofing is a no go - no matter of the color!
Shame on you and your helpers - there's no pride in doing such shit.
We want to build real fields - so f**k off!+NIA Ops please remove this field and the bots instantly and do not count the MUs to global MU statistics.
+Anne Beuttenmüller +Matilde Tusberti
#Ingress #RealAgentsBuildRealFields

-
trialboj
őstag
Semmi megjegyzés a tegnapi megafieldre? Tényleg csalással készítették? Honnan lehet ezt tudni?
-
válasz
trialboj
üzenetére
Glyph hack-el kell az ellen portálját is hack-elni és bár magasabb szintű portáloknál már egyszerre 4 vagy 5 mintát kell megjegyezni (nekem már nem gond, kellőén szét gyakoroltam magam benne), cserébe viszont ha ügyesek vagyunk és jól csináljuk a dolgokat, ellen portál is tud adni azért szépen bónuszban cuccokat.
De az egyébként rögtön feltűnhet mindenkinek, hogy ellen portál gyatrábban ad.
Észrevehetően kevesebb cuccot adnak általában és ugye van olyan is, mikor egyáltalán nem adnak, ami viszont saját színű portálnál nem fordul elő. -
trialboj
őstag
Egy előző eszmecserére visszatérve. /miszerint a saját portál jobban "fizet"/
A közelben találtam két lvl8-as portált amire pár napra rákerült egy vírus így a saját csapatomé lett. Volt rajta minden jóság, multihack és heat sink is. 2.5 percenként lehetett hackelni. Nos 2 nap alatt 4x voltam ott általában 20-30 percet, és csak fegyverből(lvl7-8) több mint 150-dbot szedtem össze.
Ma sajnos megint megkencézték és ismét az ellen uralja.Ma már alig kaptam valamit, persze nem is ültem olyan sokat, de az eddigi 4,6,7 szeres szorzók helyett általában mindenből egyet kettőt, vagy ritka esetben 3-at kaptam.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy sokkal jobban megéri, kicsit többet menni, város másik felébe ha muszáj és saját csapat portálját hackelni, ha farmolni szeretnél.
-
trialboj
őstag
Szerintem az elnyomottabb csapatba érdemes csatlakozni. Ha nincs ellenfél a játék unalmassá válik pár nap max hét alatt. Ha napi szinten támadnak, akkor viszont állandóan agyalsz, hogy tudnál több borsot törni az orruk alá, és másképp próbálod behálóznia területeket, hogy nehezebben lehessen lerombolni.
Van 1 csávó a környéken, aki személyes sértésnek veszi ha lerombolok egy portálját, és ő szokott rendszeresen pusztítani itt. Na de most pár napig elvolt, és nem kellett újraépíteni semmit. A linkelést kimaxoltam. A portálok töltögetése sokkal unalmasabb, és nehezebb is, mint az újraépítés.
1 hónapja még az én csapatom uralta a várost, most viszont 3 ember játszik közülük, velem együtt. Én azt mondom, hogy a játék akkor izgalmas, ha támadsz építesz és linkelgetsz, nem pedig farmolsz,é s újratöltesz.
-
tybsen
addikt
Mondjuk alapvetően szerintem teljesen mindegy a játékmenet végülis ugyanaz, azok akik jobban beleélik magukat vagy hát nem is tudom, azoknak fontos lehet az ideológia.
Múltkor volt egy srác aki átállt a zöldektől a kékekhez, azzal kezdte, hogy üdvözölt mindenkit csoport hangouts-on és elkezdett arról beszélni hogy ott ahol ő van mennyi zöld portál van és hogy ideje lenne takarítani.. illetve, hogy hányan aktívak ott és a nap mely szakában szoktak mászkálni, stb. Nyilván ez nem titok és bárki rájöhet ha figyeli azt a területet, viszont én elég gusztustalannak tartom ezt a stílust. Talán két három embert leszámítva senki nem is reagált ( bár aztán mégiscsak összehoztak egy csapatot és elmentek a területre többen).. mindenesetre nálam itt leírta magát az illető.
-
róland
veterán
válasz
szildavid90
üzenetére
Ha nem tetszene, lehet váltani. Bár akkor újra indul a játék.
-
mm89
őstag
válasz
szildavid90
üzenetére
Maradi...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
szildavid90
üzenetére
Ha sztori szerint választasz, akkor abszolút a kék, ha pedig a játék kedvéért, akkor kék vagy zöld
Egyébként ha csak játékmenetet nézzük a színeket leszámítva abszolút nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kíváncsi vagyok én is az eredményre, X.
.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

tényleg élvezhetetlen tud lenni. Mindig ráparázok, hogy a telefonommal vagy az internet kapcsolattal van gond, eléggé fura, hogy nem képesek normálisan megcsinálni.