Hirdetés
- Mobil flották
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
válasz
Fecogame
üzenetére
Nocsak, Pesterzsébet? Amúgy ez valami battle beacon (magam sem vagyok ebben a részében benne), most event van. (EOS Imprint.)
-
Gaboren
tag
válasz
Fecogame
üzenetére
Szia!
A játékos szín mindegy. Eldobod, Ő felveszi. Azonos színű játékos esetében van rá 24, másik színnél 12 óra, azután eltűnik. Kivétel, mikor valamilyen szervezett esemény van, olyankor pár perc alatt eltűnik amit eldobtál. Telegramon vannak kékeknek és zöldeknek is külön csatornái, ott nagyobb eséllyel találsz a közeledben játékosokat. Ez a fórum kicsit western hangulatú. :)
-
K82
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Hja, First Saturday volt ma a kérdéses időszakban...Ilyenkor úgy szórja az ember az xmp-t mint bolond a lisztet, szóval nem csodálkozom rajta. Bónuszként vedd figyelembe h az X8-nak 168 méter a hatótávja, simán jöhet az xmp "szele" akár egy-két utca távolságból is (=nem látsz senkit csak hullik minden).
-
válasz
Fecogame
üzenetére
L8 szinttel már mindenhez hozzáférsz a játékban. A magasabb szintek csak egészen minimális előrelépést adnak (pl. elvileg ritkább, illetve nagyobb mennyiségű cuccot kapsz hackeléskor, illetve több XM-et tudsz egyszerre felszedni). Sosem értettem, hogy (az egyébként sokkal nehezebben elérhető) magasabb szintek miért nem adnak egyéb előnyöket is (pl nagyobb range, 2-nél több mod, illetve több magas szintű Resonator telepítésének lehetősége ...stb). Vagy miért nincsenek L8-nál nagyobb szintű item-ek a játékban. Szerintem ez egy kihagyott ziccer, a magasabb szintek elérésének így nincs semmilyen gyakorlati haszna a játékmenet szempontjából.
-
trialboj
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Ma gondolt egyet a tegnap este készített 6-os multifieldem, fogta magát és eltűnt
Nem nagyon értem ez hogy lehetséges, főleg hogy nem csak 1dbról van szó. Minden portál érintetlen, és értesítést sem kaptam semmilyen támadásról.
A linkek 1 része megmaradt...Fecogame: köszönöm a választ
-
trialboj
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Phil S. (bommelhopser) originally shared:
FU Botmaster!
Spoofing is a no go - no matter of the color!
Shame on you and your helpers - there's no pride in doing such shit.
We want to build real fields - so f**k off!+NIA Ops please remove this field and the bots instantly and do not count the MUs to global MU statistics.
+Anne Beuttenmüller +Matilde Tusberti
#Ingress #RealAgentsBuildRealFields

-
válasz
Fecogame
üzenetére
Tavaly Galaxy Nexus-szal is elboldogultam, ami jóval gyengébb hardver (már akkor se volt ugye csúcs), bár sok portálnál már döcögött.
Mostani telóban úgy gondolom tuti bőven volna tartalék, fővárosokba se lassulna szerintem sűrűbb helyeken se.Ha mondjuk 60 fps helyett pl csak 30-al futna a játék, annyit bőven képes vagyok elviselni, ha cserébe akár fél órával is többet játszhatok.
Nem reflexjáték, így méginkább elviselhető egy kis lassulás (ilyenkor ugye maga a játékmenet nem lassul, csak futási sebesség).De lehet felesleges szórakoznom, úgyis viszek powerbank-ot nagyobb kirándulások alkalmával.
Csak felvetődött, mint ötlet.
-
válasz
Fecogame
üzenetére
Nekem pár napja a gyári Időjárás akadt be és 16 óra készenlétben állítólag 16 órát használta a GPS-t.
Érdekes, hogy akksi merülésben nem annyira tűnt fel, hanem az akksi adatoknál tűnt csak fel, hogy toronymagasan vezet, fogyasztásban.Tehát akkor KitKat-en már az Ingress-t is érdemes játék után manuálisan leállítani.
Eddig csak az Asphalt 8-at, meg a Dead Trigger 2-t szoktam, mert képesek még játék után is futni a háttérben és meríteni, de akkor az Ingress is mehet majd erre a listámra. -
doc
nagyúr
-
Lmh
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Hát azért nem csak a ph létezik a világon
Az a baj, hogy konkrétan ezen múlik, hogy vegyek-e egyáltalán új telót. Szóval ha már megvettem, akkor már kb mindegy
Na majd kiokoskodom vhogy. Most igazából azért várok ki, mert nem tudom mi ez a nagy változás T-nél. Gyanús, hogy megszűnik a csomag amiben vagyok, legalábbis nagyon átalakul és nem találok semmilyen számomra megfelelő alternatívát. (Most Like-ban vagyok, de a honlapon az a fajta like ami nekem van, már nem lelhető fel. Közel sem
) -
Lmh
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Igen, köszi attól már nem is félek, hogy az ingress ne menne korlátozott neten. Már a sima netezés aggaszt jobban. Más fórumokban azt mondják, hogy a 32kb/s azért már elég döcögős böngészésnél bizonyos esetekben. Ezért gondoltam, hogy nézelődök, hogy mekkora az az adatmennyiség amit nem használok el vélhetően 1 hónap alatt ingressel és marad belőle kicsi böngészére is. Mondjuk ha 8-900mega elmegy ingressre, akkor 100-200mega nekem elég szerintem böngészésre.
-
bostone
addikt
válasz
Fecogame
üzenetére
Ha eldobod a portálhoz tartozó kulcsot/kulcsokat, akkor hajlamos újat adni (bár én már többször töltöttem el 20 perceket egy nyamvadt kulcs miatt magányos portálok mellett). A többszintes field-hez mindenképpen szükségeltetik. Úgy tudom a régebbi verzióknál nem volt szükséges eldobálni a kulcsokat, engem picit zavar is, mikor menet közben kulcsokat dobálok/gyűjtök megtalálom-e, vagy már valaki felvette, mire visszatérek. Tehát én sajnálom, hogy megszüntették ezt a lehetőséget.
-
mm89
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
A távolság jó volt, linkek nem voltak, rezók tele voltak. Akkor nyilván hackelnem kellett volna őket
na mindegy, mostmár ezt is tudom 
Amúgy az gáz ha egy portálon van két darab nagy szintű rezonátor és én a maradék hat helyre felteszek alacsony színtűket? Azért voltak üresen, hogy valaki nagyokat tegyen rá? Attól, hogy teleraktam, attól még fel tudják upgradelni a rezókat ha akarják? -
mm89
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Jól bírta az akksid

Én is próbálkoztam ma. Találtam egy szürke portált, magamévá tettem
. Volt még ott a közelben két zöld is, próbáltam őket linkelni, de nem engedte, azt írta h nem lehet, mert nincs közelben linkelhető portál. (pedig ott volt kettő is kb 20 méterre). Mi lehetett a baj?
Én is szintet léptem (L2 -re
)
Aztán itthon is mentem egy sétát a kutyával, beküldtem vagy 10 portál ajánlatot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Samsung S32F351FUU 32" LED Monitor
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem nagyon értem ez hogy lehetséges, főleg hogy nem csak 1dbról van szó. Minden portál érintetlen, és értesítést sem kaptam semmilyen támadásról.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Na majd kiokoskodom vhogy. Most igazából azért várok ki, mert nem tudom mi ez a nagy változás T-nél. Gyanús, hogy megszűnik a csomag amiben vagyok, legalábbis nagyon átalakul és nem találok semmilyen számomra megfelelő alternatívát. (Most Like-ban vagyok, de a honlapon az a fajta like ami nekem van, már nem lelhető fel. Közel sem
)