- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
El is fogadták mindkettő beküldésem.
Már csak az a baj, ha végigcsinálom, feldobja az ablakot, hogy kész, lehet like vagy dislike, meg hiába püfölöm a done gombot, nem történik semmi. Mint ha befagyna, ki-be kell lépni a játékba, hogy jó legyen. És így nem is számolja a medáloknál, ugyan úgy 94-en áll a SpecOps medálom.
Ha a misszióra megyek, ott meg írja, hogy 1x már teljesítve. Pedig már 3x csináltam meg, csak jött a végén a megállás. -
K82
őstag
válasz
draco31 #3237 üzenetére
"In review", vagyis még elbírálás alatt.
A visszavonásnál pedig megkérdezi tényleg akarod-e.A közösségi médiás csoportok akkor működtek jól amikor még volt Google+: voltak/vannak olyan játékosok akik a mai napig nem akarják felfedni magukat a nagy nyilvánosság előtt, egy nicknév mögül is sokkal könnyebb sárral dobálózni. Ők nagy valószínűséggel nem használják a Facebookot mint játékos, így a FB-csoportok csökkentett létszámmal működnek - ha működnek egyáltalán, Telegram jóval elterjedtebb.
-
draco31
veterán
válasz
Trailblazer #3238 üzenetére
Az olyat én sem szeretem.
Akkor várok még pár napot, és maximum megcsinálom őket újra. -
Trailblazer
veterán
válasz
draco31 #3237 üzenetére
Telegramon van angol nyelvű csoport, de az annyira pörög, hogy bármit is kérdezel, egy pillanat alatt elsikkad. Magyar nyelvű csoportokról meg csak meghívásosról tudok. (Zöldeknél ilyen a "Fényhozók"). Egy ideig tag voltam, de túl soknak találtam a kioktatást és az okoskodást, a képzelt elefántcsonttoronyból leszólogatást a kisebb tudásúak felé.
-
draco31
veterán
válasz
Trailblazer #3236 üzenetére
Igen, csak ez egy gomb, vagyis elvileg én tudom visszavonni. Ha rákattanok, akkor jön egy kis ablak ezzel a felirattal:
Are you sure you want to proceed? Click okay to cancel review.
Itt meg tudok okét vagy mégsét.
Szóval így teljesen összezavarVan egyébként még face csoport, úgy láttam a régit bezárták. Vagy DC, vagy Telegrammon megy ez inkább? Valamiért az rémlik, mint ha az menne.
-
draco31
veterán
válasz
Trailblazer #3234 üzenetére
Szóval kis falumban még a poké miatt fel lett virágoztatva pár éve. Azt viszont abbahagytam, most megint ezzel szórakozok. 10-es szint majdnem közepén járok, mivel nincs ellenfél, így nem nagyon halad a dolog, de a medálokat csinálnám.
Szóval nem volt itt még útvonal, így csináltam az intel.ingres.com-on.
Ezen még gondolkoznak, vagy elutasítva, vagy hogy van?
-
draco31
veterán
Hali, van itt még valaki?
-
válasz
Trailblazer #3231 üzenetére
Ahh, tényleg
Mostanában annyira fáradt vagyok a nemrég született kisfiam miatt, hogy látni is alig látok
-
pcnet
addikt
válasz
Trailblazer #3225 üzenetére
Köszi szépen az infót!
Nincs már Ingress FM vagy valami podcast ahol lehetne informálódni az újdonságokról / aktualitásokról?
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer #3221 üzenetére
-
pcnet
addikt
válasz
Trailblazer #3217 üzenetére
Miért lenne az? iPhone SE 2020-ról váltanék, annál csak jobb lehet. Üzemidőben (ami nekem fontos) legalábbis biztosan. Haverom vígan elvan P40-el. iPhone alig 2 óra Ingresst bír, naponta 3x töltöm + este még feltöltöm 100%ra, hogy másnap fullos akksival induljak neki a napnak. Reggel 100%al indulok és meló után 20%-al érek haza. Ebben van kis fórumozás +1 óra ingress.
-
pcnet
addikt
Tolja valaki a játékot HMS-es Huaweien? Régen azt olvastam hogy GMS kell a játékhoz, de az AppGaleryben fent van a Prime. HMS-S Huawei telefonon gondolkozok, de nem szeretném bannoltatni magam.
Köszi!
-
válasz
Trailblazer #3212 üzenetére
Feriman
Próbáltam linkelni profilt is, de valahogy nem megy
-
válasz
Trailblazer #3210 üzenetére
Köszi!
Igen, busszal mindig erre megyek el, menet közben egész jól lehet csinálni a dolgokat.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Fecogame #3209 üzenetére
Nocsak, Pesterzsébet? Amúgy ez valami battle beacon (magam sem vagyok ebben a részében benne), most event van. (EOS Imprint.)
-
-
pcnet
addikt
A most futó mission day eventet meddig lehet megcsinálni? Mi a határidő? Nem találom sehol.
-
pcnet
addikt
Kiküldtem a dronomat egy portálra, de nem tudok semmit csinálni. Ha a Dronenetre nyomok, Scanner Communication errort ír. Se hackelni nem tudok, se vissza hívni a dront. Ilyenkor mi van?
Köszi!
-
pcnet
addikt
Megvettem mindkét halloweenes badget, de csak a macskásat adta meg. A tavalyi tököt nem. Mindkettőért levonta az összeget (700 ft/db) Várjak, később adják meg, vagy reklamáljak?
Szerk: Megoldódott. Újra a vásárlásra kellett nyomni és megjelent. Nem vont le újra pénzt.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Kár hogy azokra nem gondoltak akiknek emberi távolságon belül megvan az összes és nem akarják összecseszni az évek alatt kialakított sorrendet...újabb jól átgondolt NIA lépés....közben meg egyre többet fagy a scanner és lassul a game...kemény,hogy már bevételük is van és ennek ellenére skálázzák le a szerverkapacitást
-
pcnet
addikt
A hétvégi “Second Saturday” event keretében bármely 6 küldit megcsinálhatom ami még nincs meg, vagy csak a speciálisan Mission Dayre készült küldit kell teljesíteni? Valamint az is kikötés, hogy Mission Day küldi legyen (akár a múltból) vagy mondjuk akármelyik random 6-12-18as küldit megcsinálhatom? A városban ahol élek van még 6db egyes küldi, azt tervezném megcsinálni. Azoknak meg ugye az ég világon semmi közük a Mission Dayhez. Helyi kutya közönséges küldik.
Köszi a segítséget!
-
pcnet
addikt
Ez az Epoch badge lenne az új napi hackelős badge? 60 hétig kell minden nap hackelni megszakítás nélkül és a drón hack nem számít bele?
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer #3196 üzenetére
Gratula, egy kis rászánt idővel csodákra képes az ember.
-
Trailblazer
veterán
Hoppácska. Hazafelé jövet behúztam egy ezüst Liberator medált (1000 portal capture-ért), így a Sojourner 30. napja előtt (27.-en jártam épp) sikerült level 9-re lépni.
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer #3193 üzenetére
Ha még érvényes a korábban linkelt stat, akkor nincs itt furcsaság. A 9-es szinthez kell 4 ezüst és 1 arany, a statod alapján viszont csak 3 ezüstöd van a négyből (mint ahogy látni is, 3/4 és 1/1, az AP megvan).
A rechargerből megvan a fekete/onyx, ami egyben azt jelenti h az platina, arany, ezüst és bronz is egyben (1 a 4-ből, és emiatt nem hiányzik arany). A trekker és a pioneer is ezüst (vagyis 2/4 és 3/4), tehát ha meglesz a sojourner, meglesz a hiányzó 4. ezüst, így a szintlépés is. -
Trailblazer
veterán
Vannak itt azért furcsaságok. A Trekker is jócskán az ezüsthöz szükséges 100 km felett van már (139 jelenleg), az ezüst Pioneerhez pedig 200 kell, és 317 van. Mégsem lépek szintet. Mi garantálja, hogy a Sojourner ezüstje lvl9-et ér majd? Az említett kettő nem játszik szerepet szintlépésben? Komolyan nem értem.
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer #3190 üzenetére
Ajánlom a Telegram csevegőprogram használatát, a játékosok nagy része elérhető ezen a platformon. Ezen a csatornán találod az aktuális információkat, plusz a többi játékostól is tudsz segítséget kérni.
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer #3188 üzenetére
Röviden annyi az FS, h összejönnek játékosok minden hónap első szombatján egy kis közös játékra (mint egy mini anomália). Van egy vagy két óra játékidő, aztán h ezt az időt mire használod, már rajtad áll. Level up, unique hunt, mission teljesítés vagy csak simán élvezed a társaságot - a lehetőségek szinte végtelenek. Helyszíntől, szervezőtől függően lehet díjazás (legtöbb AP, legtöbb km, destroy, capture stb.), a cél h az ember jól érezze magát. Tatán pl. volt közös sárkányhajózás, Budajenőn grillezős afterparty csak h az extrábbakat említsem.
Covid óta virtuális FS van csak: nincs összejövetel, akár otthonról is teljesíteni tudod. Jelentkezel, teljesíted amit kell a meghatározott időablakban (jelenleg minimum egy recharge), aztán mint szinte mindenért, ezért is jár badge. Viszont ez már tényleg időigényes, a fekete badge-hez 36 alkalom kell (vagyis három év!), az ezüsthöz is kell hat. -
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #3181 üzenetére
Érdekes feature a Sojourner 15. napját követően, hogy immár külön szekcióban követhető a napok számának növekedése. (Most járok tán a huszonegyediknél, ha minden igaz.)
Erről a First Saturday eventről írt már valahol valaki magyarul összefoglalót? Évek óta játszok, mégsem vettem részt soha ilyenben.
-
válasz
Trailblazer #3185 üzenetére
Bp belvárosban sétálsz egyet, vagy csak mész egy kört a 4/6-os villamossal, és rengeteg portált érintesz közben. Általában csak 1 resósok pajzs nélkül, mert állandóan forognak, hiszen rengeteg ember jár arra, így könnyű apasztanod az inventory-dat is, illetve unique capture-re is szert tenni. Egyébként L1-2-3-4 fegyvereket tök fölösleges tárolni, én azokat simán kukázom mindig, mert amúgy is haszontalanok, csak a helyet foglalják.
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer #3183 üzenetére
UPV-hez hack, deploy, upgrade vagy mod deploy is jó - a lényeg h legyen vmilyen interakció.
-
Trailblazer
veterán
Egy ilyen unique portal visit túrát beterveztem most holnapra. Budapest-bérletem van, időm is lesz, már csak ez a francos járványveszély ne fenyegetne... A kérdés ezzel kapcsolatban: a rezó elhelyezése, más rezójának upgrade-je is visitnek minősül, ugye? Mert még úgy is item limit közelében vagyok, hogy előfizettem C.O.R.E.-ra, és kitolódott 500-zal, nincs hová hackelni. Égetni ugyan égetem, amit lehet, de a nagyon hasznos item-eket azért nem szeretném.
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer #3181 üzenetére
Alakul ez!
-
Trailblazer
veterán
No a Sojourner bronz fokozatát már sikerült ma behúzni, félúton a siker felé...
-
tothbe
addikt
válasz
Trailblazer #3179 üzenetére
Lehet mikrofieldezni is. Ahhoz nem kell sokat menni.
csak találni kell egy jó helyet ahol sűrűn sok portalból tudsz field rendszert csinálni. Aztán ott kulcsokat farmolni amivel nő a hack badge. Utána vagy közben deploy miatt nő az is meg a capture is. És fieldezéskor pedig a link és a field. Ez kb 6 medált visz előre egyszerre. Anno mi is így fejlődtünk mert akkor kb csak ez volt. -
K82
őstag
válasz
Trailblazer #3177 üzenetére
Van egy nagyon gyorsan elérhető a Te esetedben. A kérdés csak az, mennyire megoldható vagy inkább mennyire vagy hajlandó tenni a cél érdekében (mert ugye nehezítő tényező az éjszakázás). 1000 unique portal visit kell a Explorer következő szintjéhez, Neked van 602. 398 upv a fővárosban egy belső kerületben meglehet két-három óra alatt ahol egymást érik a portálok, ráadásul most már látni is a játékban hol voltál és hol nem, tudsz célzottan menni. Elégetsz egy halom dolgot az inventoryból (nem kell mondjuk több száz rezót tartalékolni), hackeléskor úgyis visszajönnek, bónuszként a trekker is növekedni fog.
-
Trailblazer
veterán
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer #3175 üzenetére
Itt megtalálod melyik medálhoz mit kell teljesíteni.
A Sojourner esetén 15 nap a bronz, 30 az ezüst és 60 az arany. Melóba menet egy hack, hazafele szintén, így biztosan nem fog 24 óra eltelni két hack között, nem fogsz kicsúszni az időkorlátból. A drónt meg a buszról kiküldöd menet közben a fővárosban egy portálra, ha jó a portálsűrűség mindig lesz újabb ahova át tudod küldeni. Így gyk. mindig tudsz majd portálsz hackelni még akkor is ha a közeledben nincs egy sem - ha szabadnapos vagy, otthon vagy, lusta vagy elsétálni a legközelebbi portálig csak ezért; tökéletes megoldás.
Ma nekem összejött 2 km "séta" Bp-en, pedig a korlátozások miatt alig van forgalom; nyilván ha felgyorsulsz már nem fog számolni, de jelzőlámpánál ha meg kell állni, elsőbbséget adni, gyalogost átengedni mind-mind beleszámít. Ezért is írtam h sok kicsi sokra megy; még ha csak 40 métert számol egy lámpánál, az még mindig 40-nel több mint a semmi. -
Trailblazer
veterán
No és a Sojournerhez hány 24 órás hack maratont kell teljesíteni? Tehát mennyi az össz időtartam? Az utazás sem gond, csak ugye inkább az, hogy a buszról való játék nem számít sétálásnak, és nem számít bele. Araszolás nincs, állandó éjszakás vagyok, vidékről járok a fővárosba, és hát este alig van forgalom.
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer #3173 üzenetére
Nem a szépség a fontos. ;)
A jelenlegi statod szerint a legegyszerűbben teljesíthető medál a sojourner. A lényeg h egy 24 órás periódusban (nem naponta!) legalább egy hack legyen. Pl. hétfő reggel 8:00-kor hackelsz egyet, elindul a számláló. Ha kedd reggel 8:00-ig lesz egy hack, nyert ügyed van, egy nappal közelebb vagy az újabb medálhoz - ha csak délután jut eszedbe az bukó, újraindul a számláló. Most h van drón, még a lakásból sem kell kimozdulni, a drón hack is beleszámít a sojournerbe. Úgy tuti ez a badge, ha reggel és este is van egy hack, akkor biztosan nem futsz ki a 24 órás periódusból.
A trekker sem bonyolult, csak "sétálni" kell. Ha ingázol, utazol, melletted van az autóban a telefon, sok kicsi sokra megy alapon gyűlnek a kilométerek. Jó araszolós dugóban főleg. -
tothbe
addikt
válasz
Trailblazer #3170 üzenetére
akár ki is írhatod táblázat szerűen, főleg, mert a screenshoton nem annyira látszik, melyikből mennyire vagy a következő szinttől. így csak általánosan lehet belőle javasolni, nem személyre szabva.
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer #3170 üzenetére
Nekem sem tudja a telefon a long screenshot-ot; vagy feltöltöd ide több darabban (úgy is értelmezni tudjuk), vagy elegánsabb megoldásként használod a GluePics-et - én is abból vágtam össze.
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer #3168 üzenetére
Bocs, nem fogalmaztam egyértelműen, a stat küldést így gondoltam h látni lehessen a badge-eket is:
[kép] -
Trailblazer
veterán
Közben most reggel hazafelé begyűjtöttem egy 25 milliós Recharger badge-et, ám ezáltal ugye nem kerültem közelebb a célomhoz. A stat-ot becopyzom ide, de mivel nagyon ömlesztett az egész, nem tudom, mennyire egyszerű értelmezni...
Time Span Agent Name Agent Faction Date (yyyy-mm-dd) Time (hh:mm:ss) Level Lifetime AP Current AP Unique Portals Visited Unique Portals Drone Visited Furthest Drone Distance XM Collected Portal Scans Uploaded Uniques Scout Controlled Distance Walked Kinetic Capsules Completed Resonators Deployed Links Created Control Fields Created Mind Units Captured Longest Link Ever Created Largest Control Field XM Recharged Portals Captured Unique Portals Captured Mods Deployed Resonators Destroyed Portals Neutralized Enemy Links Destroyed Enemy Fields Destroyed Max Time Portal Held Max Time Link Maintained Max Link Length x Days Max Time Field Held Largest Field MUs x Days Forced Drone Recalls Hacks Drone Hacks Glyph Hack Points Longest Hacking Streak NL-1331 Meetup(s) Attended Kinetic Capsules Completed
ALL TIME Agent Enlightened 2021-03-24 06:47:38 8 2450755 2450755 602 16 0 30738745 2 6 127 8 4575 305 82 23239 20 6330 25062935 957 315 780 1911 316 328 173 184 96 371 82 30278 5 3711 17 8 8 1 1 -
K82
őstag
válasz
Trailblazer #3165 üzenetére
Ha megosztanál egy statot (név nélkül) valószínűleg tudnánk segíteni hogyan/mit tudnál a legkönnyebben teljesíteni a szintlépéshez.
-
válasz
Trailblazer #3162 üzenetére
Hát ez sajnos máshogy nem megy, mint hogy megnézed a medáljaid között, hogy melyiknél állsz a legközelebb az ezüsthöz, és arra ráhajtasz, hogy minél hamarabb meglegyen. Érdekes egyébként, hogy nekem sose volt gondom a szintlépéseknél a medálokkal, a kellő mennyiségű AP mindig sokkal lassabban jött össze, mint hogy a medálok meglettek.
-
Trailblazer
veterán
Most pl. egy kifejezetten kellemetlen szituációba kerültem, amikor nem kimondottan élvezem a játékot. Megvan a level 9-hez kellő pontom, sőt már jócskán túl is haladtam, ám egy ezüst medállal rövidebb vagyok, és fogalmam sincs, hogy lehetne még egy ilyenre szert tenni a szintlépéshez. Esetleg valami ötlet?
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer #3157 üzenetére
Abból a szempontból igen h rajtam kívül csak egy kék játszik (bár ne tenné), ellenfél is ritkán jár erre. Így tökmindegy h 12 vagy 120e ember lakja a várost. Nézdd meg Győrt pl.: megyeszékhely, ennek ellenére alig van mozgás. Ingress-ben, mert PoGo-s annyi van mint a nyúlsz@r...
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer #3155 üzenetére
Kisvárosban játszom (65e ember), az egyedüli hátráltató tényező számomra az egy szem csapattársam. Addig volt jó dolgom amíg volt ellenfél, ő legalább eltakarította azt az ámokfutást amit csapattársam napról napra csinál a folyamatos kérések ellenére. A múltkori akcióval (dupla AP első és utolsó rezóra plusz linkre), nettó másfél óra alatt 1.5m AP jött össze, szóval nem sok időt fordítok rá. De amit igen, az tudatos, nem a legyek hordták össze azt a 250+ millió AP-t. Az is sokat elárul a vidéki játékról és a ráfordított időről h a fekete hacker badge nyolc év után lett meg...
-
Trailblazer
veterán
Az előfizetés egyvalakinek jó: magának a Nianticnak. Valódi előny nincs a szintlépkedésekkel akkor sem, csak az, hogy azt mutatja: több időm és lehetőségem volt játszani olyan helyeken, ahol nagyobb az esély a fejlődésre - jellemzően egy kisvárosban nem sok akad, főleg ha nincs kivel vagy főleg ki ellen játszani. Ekkor meg az összes beleölt idő nő meg annyira, hogy elvész a kihívás, mire az ember ugrik egy-egy szintet.
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer #3153 üzenetére
A range növelése azért nem lenne fair; gondolj bele h egy L8-as nem érne el egy kerítés mögött lévő portált amíg egy L16 igen, holott a unique visit/capture ugyanúgy számít mindenkinek.
A limitless inventory megint borítaná az egyensúlyt, főleg egy anomálián. Az előfizetés hozott változást, +500 item elfér, a napi játékot ez nem nagyon befolyásolja. Megint csak anomália/first saturday/mission day esetén előny ez, vagy ha elmész nyaralni/idegen városba ahol nem tudsz farmolni. Az USA-ba pl. úgy mentem h az összes kulcsot, modot átadtam őrzésre és csak xmp vmint pc volt nálam minimális mennyiségű rezó mellett. Így is elfogyott pár nap alatt az egész, mire olyan helyre kerültem ahol volt nyolcas portál vagy tudott adni helyi játékos egy kis ellátmányt.
A motivációról meg annyit h még 8 év és két recursion is találok kihívást a játékban... -
válasz
IkszIpszilon #3151 üzenetére
Hát igen, itt jól látszik, hogy midössze két, meglehetősen haszontalan dolog növekszik a szintlépéssel: nagyobb lesz az XM tank, illetve töltögethetsz többezer km-re lévő portálokat. Emellett elvileg olyan is van még, hogy nagyobb eséllyel kapsz ritka cuccokat hackelés során, de ebből én őszintén szólva nem sokat vettem észre. Mindenesetre egyik se olyasmi, ami miatt megéri annyit küzdeni a szintlépésért, ami egyébként irreálisan magas AP szinteket követel meg, főleg a L16.
Amit én el tudtam volna képzelni, hogy vonzóbbá tegye a magasabb szinteket:
- nagyobb fegyverek (legyenek L9-L16 fegyverek is), sőt esetleg ugyanilyen resonatorok is
- mod és resonator limit eltörlése, minimum L16 esetén, de esetleg fokozatosan az alacsonyabb szinteken is
- range növelése fokozatosan szintenként
- inventory limit növelése, esetleg teljes eltörlése L16 eseténNa ezek olyasmik lennének, amikért érdemes küzdeni. Tudom, hogy az L9-L16 szinteket utólag tették a játékba, de ebben a formában szerintem fölösleges volt.
-
IkszIpszilon
aktív tag
-
pcnet
addikt
L8ig újra lenne kihívás, hogy tudj 8as rezót rakni vagy 8as xmp-vel támadni. De utána értelmetlen lenne ahogy írod is. Annyira engem sem vonz. L8ig vonzana csak. De nem tudom érdemes e dobnom az xm tárolót, főleg recharger projektem miatt. Azt hiszem várok még, aztán ha meglesz a badge, meggondolom még.
-
Én is nemrég értem el a L16-ot, de én ha jól számolom kicsit több, mint 4 év alatt
Valahogy egyáltalán nem vonz az újrakezdés, még egyszer erre a szintre tuti nem jutnék el, mert már nem köt le túlságosan a játék, csak elnyomkodom a buszon ha épp olyanom van. Szerintem nagyon el lett szúrva a szintlépési rendszer ebben a játékban, L8 fölött gyakorlatilag semmilyen extrát nem ad, ugyanakkor nagyon nyögve nyelős már az előrejutás a vége felé. L15-ről L16-ra kb 2 év alatt jutottam el, és szó szerint semmi különbséget nem érzek az L15-höz képest
Legalább lennének valami extrább fegyverek, vagy nagyobb range, vagy valami kézzel fogható...
-
pcnet
addikt
Ma elértem a 16. szintet. Ha jól számolom 2 év alatt. Már nyomtam is a Recurse gombot, aztán fél óra múlva rájöttem, hogy ez most nekem nem buli, ugyanis tele vagyok L8as kockákkal és van némi Hypercubeom is, ugyanis épp a dupla platina rechargerre pályázok. Elnyomtam egy Hypercubot és valami ~30.000 xm-et adott. Ha most L1-től kezdeném, eléggé megszívatnám magam kocka és xm ügyileg. Ahogy látom nem fix xm-et ad egy Hypercube, hanem kb 150%ra tölti a tárolót. L8 alatt eléggé szívás lenne. Jól gomdolom, hogy el kellene halasztani az újrakezdést a dupla recharger badge utánra?
Köszi!
-
pcnet
addikt
Ha lescannelek egy portált ami más játékos scout controllere, azzal kárt teszek a másik játékosnak? Vagy Neki már így is-úgy is jóvá írodott és nem szúrok ki vele? A fél város egy másik játékos nevén van és nem szeretnék balhét.
-
pcnet
addikt
Akinek működik a scan feltöltés, hogy csinálja? A helyszínen mobilneten, vagy otthonról wifin? Ma megint scanneltem 18 portált, wifin akarom feltölteni, de hibaüzenet nélkül összeomlik az Ingress. iOS-en pedig már a scannelés után submit failed, try againt ír. Csöppet kezd elegem lenni ebből a szar bétás kliensből. Sokadszorra futok neki hiába a scout badgenek. Vicc! Úgy kellett ez a fos Prime, mint egy falat kenyér!
-
-
pcnet
addikt
iOS-en hol lehet beírni a passcodeokat? Storeban nem találom.
-
pcnet
addikt
Nektek feltölti a portal scaneket wifin? Ma scanneltem 25 portált, elkezdi a feltöltést, majd kb 15 perc után hibaüzenet nélkül kilép az Ingress. Elég idegesítő, mert sárban-esőben scanneltem.
-
Trailblazer
veterán
válasz
trialboj #3139 üzenetére
Igen, ún. scout controller. Itt olvashatsz róla, amennyiben tudsz angolul. Röviden, ami nincs ott leírva: lvl8 felett az opciókban lehetővé válik bekapcsolni egy portal scan-t, amit aktiválva körbejárod az adott (ilyen módon megjelölt) portált, és ezzel segítesz nekik pontosítani. Te pedig átveszed az adott portál scout controller státuszát.
-
trialboj
őstag
Hello, tudja valaki mik ezek a sárga körök?
-
INVALID INGRESS PORTAL REPORT REVIEWED: ORTVAY RUDOLF
Thanks for your report. We have reviewed your invalid Portal report and confirmed that this Portal should remain in the Portal Network.-NianticOps
Submission Date: Dec 17, 2019
Csak egy év kellett hozzá -
Trailblazer
veterán
Tehát akkor a helyzet nem túl reményteli...
-
pcnet
addikt
válasz
Trailblazer #3134 üzenetére
Régen olvastam a FAQ-ban, hogy csak akkor lehet nicket módosítani, ha személyes adatot tartalmaz. Pl ha a születési dátumodat bele írtad, akkor azt a pár karaktert törlik. De teljesen új nicket nem tudsz kérni. De meg kell kérdezni a NIA chatrobotot.
Régen lehetett komplett új nicket kérni. Pl Nickemvan is a meghívó kódját másolta be Agent namehez is. Szivatták is érte eleget. Egy kódsor volt a nickje.
-
tothbe
addikt
válasz
Trailblazer #3134 üzenetére
elvileg megfelelő indoklással lehet ilyet kérni egyszer. Tudok olyanokat, akinek csináltak ilyet. Szinttől nem hiszem, hogy függene, inkább csak az alapos indok dönthet a témában.
-
draco31
veterán
válasz
Trailblazer #3132 üzenetére
Szerintem a supportnak a játékon belül.
-
Trailblazer
veterán
Van olyan közületek, aki kérvényezett már névváltást, vagy tud ilyenről? Engedélyezik egyáltalán az ilyet, és ha igen, hova kell írni?
-
-
Ezt az ocsmány színes, böhöm nagy “szemű” XM-et vajon mi indokolta? Eddig is bazári volt a Prime kinézete, de most rátettek 2 lapáttal.
-
draco31
veterán
válasz
Trailblazer #3124 üzenetére
Felülbírálás van, október környékén küldtem be egy közeli város körforgalmán egy szobrot. Akkor elfogadták, majd 2 hónap múlva egyszer csak eltűnt. Mint kiderült azért, mert nem lehet gyalogosan megközelíteni.
-
draco31
veterán
Azért ennyire általánosítani nem kell, mert én is alapvetően PoGo-s vagyok, és abszolút versenyképesek a portálok amiket beküldözgettem. De tény, hogy sok a nem megfelelő.
A bírálás meg aki sokat hibázik, azt úgy is kirakják, nekem is volt eddig 7 elbírálásom, zöld mezőben vagyok, de 3-nál egymás után skip-et nyomtam, és kaptam 24 óra eltiltást a bírálattól, mert ez úgymond nem normális jelenség. -
Trailblazer
veterán
Találtam magam is ilyen himi-humi portált (itt van pl. ez a "vasúti infopont", amit ugyan befoglaltam, de nem vágom, minek ez), ám nincs hivatalos valaki, aki felülbírálja a beküldötteket?
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer #3122 üzenetére
Nálam is szaporodnak a portálok (és nem szapulni szeretném a PoGo-sokat, de dícsérni nem nagyon tudom őket), minden sz.ros feliratból portált csinálnak, hol van a minőség kérem szépen? Ami ilyen "kamu" portál, azt szinte mind PoGo-s küldte be, a 38-as szinttel pedig "kinyílt Pandora szelencéje".
-
K82
őstag
válasz
Trailblazer #3120 üzenetére
Az már nagyon régen volt, az is azért mert nem bírtak a sok beküldéssel. Megoldásként kiadták "bérmunkába", ez lett az Operation Portal Recon (OPR), majd nemrég átnevezték Wayfarer-re és beengedték a PoGo-sokat is. És ahogy draco31 is írta, csökkentették a bíráláshoz szükséges szinteket - ezzel párhuzamosan tovább romlott a színvonal.
Ha megnézed az új portálokat és a képre kattintva "unknown" lesz az elkövető, annyit jelent h PoGo-s ember küldte be a portált.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #3116 üzenetére
Mint ma kiderült, nem három, hanem vagy 8-10 portál termett itt nálunk a semmiből. De más településen is jártam ma átutazóban, és ott is. Niantic hirtelen engedékeny lett új portál engedélyeztetésben? Volt időszak, amikor leszögezték, hogy nem lehet többet egy ideig.
-
draco31
veterán
A játékosaink sikeres és minőségi ellenőrzésnek köszönhetően örömmel jelentjük, hogy csökkentjük a programban való részvételhez szükséges játékosszinteket, így már a 38-as szintű és annál nagyobb Pokémon GO játékosok és a 10-es szintű vagy annál nagyobb Ingress ügynökök is csatlakozhatnak az ellenőrzéshez! A PokéStop és Portal beküldéséhez szükséges szint korlátozás marad annyi, mint korábban.
10-es vagyok Ingress-ben, megcsináltam a tesztet, és már értékeléseket is csináltam. -
draco31
veterán
válasz
Trailblazer #3116 üzenetére
PoGo-ban annyit csináltak, hogy a stopok hatósugara kb 2x-esére nőtt, így nem kell közvetlenül odamenni mellé, de ez mindegyikkel működik folyamatosan.
-
Trailblazer
veterán
válasz
draco31 #3114 üzenetére
Igen. A semminél azért több, de nem sokkal. Nyilván ha mást is lehetne csinálni, akkor a játék értelme veszne el. Mondjuk arra jó volt, hogy ahogy kiküldtem a drónt, felfedeztem, hogy kis városkánkban lett három újabb portál hipp-hopp. (Az összes többit befoglaltam és kétnaponta töltögetem, úgyhogy ez egy friss fejlemény.)
-
draco31
veterán
válasz
Trailblazer #3113 üzenetére
Gyakorlatilag nem kell odamenni a a portálhoz ha jól értem?
-
Megtaláltam a cikket, de nem jött át mire is jó ez a most bevezetett Dronenet nevű dolog.
Szerk.: közben megtaláltam ezt a videót, ez alapján már érthető
-
Hogy taskváltás, vagy bezárás, az ebből a szempontból már mindegy, mert ugyanarra a gesztusvezérlésre telepedik rá, és csak noszogatásra hajlandó átengedni a vezérlést az iOS menünek. Felettébb bosszantó. Remélem hamar kiszedik, bár mostanában már amúgy sem túl sokat játszom, mert ez a Prime úgy alapjaiban nem tetszik, de ezzel az újítással sem lopták be magukat a szívembe.
-
Na, ez baromi idegesítő lett, hogy állandóan küzdeni kell vele, ha az ember be akarja zárni a programot. Jó lenne, ha visszaállítanák, vagy kapcsolhatóvá tennék a settingsben. Nem is értem egyébként, hogy az Apple miért engedi ezt, egyetlen más programról sem tudok, ami felülbírálná az iOS saját gesztusvezérlési parancsait.
-
Gaboren
tag
válasz
Fecogame #3107 üzenetére
Szia!
A játékos szín mindegy. Eldobod, Ő felveszi. Azonos színű játékos esetében van rá 24, másik színnél 12 óra, azután eltűnik. Kivétel, mikor valamilyen szervezett esemény van, olyankor pár perc alatt eltűnik amit eldobtál. Telegramon vannak kékeknek és zöldeknek is külön csatornái, ott nagyobb eséllyel találsz a közeledben játékosokat. Ez a fórum kicsit western hangulatú. :)
-
ADA / Jarvis cserét érdemes ellentétes színű játékossal cserélni? Van 2 ADA és 8 Jarvis vírusom.
Ha igen, XI. kerületben valaki?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest