- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Igen, a zoldeknél meg jellemző az intelligencia ezen szintje hogy nem képesek felfogni a rendkivul egyszerű, összetett mondatokat. Értsd már jól.
Jó persze, igy is fel lehet fogni azt hogy a zőccség elbukja a játékot, hogy köcsögkék nem hagyja érvényesülni. Kérdem én, miért nem tesz ellene a ződ? Nem tud? Akkor ne a masik oldalt okolja, hogy neki meg kéne engednie, hogy érvényesüljön... elég demagóg elvárás...
-
És egyik sem érti meg azt az egyszerű összefüggést, hogy a két oldal egymásra van utalva, ha fejlődni akar. Ha dominancia van, akkor a domináns oldal csak ül az L8 portálok között megdicsőülve, és unatkozik
Privát véleményen egyezik a tiéddel: sokkal több fiatalos temperamentumú playert ismerek kék oldalon, akik "győzni akarnak" és szűnni nem akaró szenvedéllyel törekednek céljuk felé. Rajtuk is szoktam mosolyogni
De nem lenne teljes a kép, ha nem ismernék határozottan jó fej és az ingress-t hozzám hasonlóan játszó kék playert. Mert ismerek ilyet is. Nem sokat, de ismerek.
-
pcnet
addikt
Áttúrtam Tesco Mobile oldalát, és csak 10 mega ingyenesen leforgalmazható keretről írnak. Lassításról nincs szó. Túl szép is lenne, ha ingyen adnának korlátlan, sebesség limites netet. Minden feltöltés duplán számít, de az is csak egy hónapig. Ha nem beszéled le, akkor a bónusz ugrik és csak az alap egyenleget használhatod fel. Percdíj meg majdnem ugyan annyi mint Vodánál. Nálam kiesett Tesco Mobile.
Blue Mobile, azért lehet megér egy próbát.
-
pcnet
addikt
Ha fieldelésnél kell várni 2-3 mp-et, abba nem halok bele, csak rezó telepítés ne tartson 10 mp-ekig. Edge-en nyomom a játékot, de 3G-re váltva simán felhúztam egy portált buszról. Edge és 32kbps-os korlátozás közt, sok lehet a difi? Nagyon észrevehető? Ugye edge max 50kbps, korlátozott meg 32. Majnem fele. Ezért parázok 2 évet aláírni Vodafone Go-val. Pedig kedvező lenne, mert most is fizetek 2000ft-ot netre, plusz beszélek 2-300ft-ot kártyásként. Előfizu meg 300 ft-al lenne több mint most amiből kijövök, de korlátlan netem lenne, igaz lassított és 90 perc duma vagy SMS 600 ft-os felárért. (Mert most csak net ugye 2000ft és akkor még nem is beszéltem.)
Lehet veszek egy Tesco SIMet próbának. Thx az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest