Hirdetés
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppper
csendes tag
Nem tudja valaki hogy 320x480-as telóra van-e már új verzió? (1.21)
-
szeryo
tag
20000 ap- t gyüjtöttem a müpànàl 2óra alatt 3kulcs level3
aksi lemerült 
-
maggi1886076
addikt
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
most megint össze-vissza dobál a GPS. a korábbi verzió jobb vot sztem.
-
törölt tag
Ha esetleg valakinek van fölös regisztrációs kódja, akkor annak nagyon örülnék, érdekel ez a lehetőség

-
MichaelSD
őstag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Te is ugyanott sétálsz ahol én...

-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
"Km" opció az Appban van. A weboldalon mindig is csak a "Restrict to map" lehetőség volt.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Itteddig volt olyan opció a commfülnél,hogy be lehetett állítani hány kmen belül akarod látni.most már csak olyan jelölőnégyzetet látok,hogy restrict to map.eltűnt ez az opció?
Más:
portálproblémák:
Bp XI.ker Orlay utca és Bartok Béla út sarkán lévő portált sem az Orlay sem a Bartók felől nem érzékeli 40m-en belülinek...
Ménesi úton lévő portálok egyetemi területen találhatóak,s pár kivételtől eltekintve nem érhetőek el utcáról.Most pl mind elérhetetlen,mert zárva van a kertkapu is.
BME területén belül is rengeteg portál van ami utcáról nem elérhető.
Ezt kissé igazságtalannak érzem. -
blueye
veterán
Be akarok lépni a http://www.ingress.com/intel címen de ezt írja:
Welcome to Ingress.
Please log in with your player account to continue.
You are currently logged in as xy@gmail.com,
but this account is not activated to access Ingress.
Users need an invitation to access Ingress.A telefonom tökéletesen megy most is az Ingress az xy@gmail.com belépéssel. Mi a megoldás?
-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Természetesen NEM "ér" az ilyen portál. Amúgy kb. 6-8 hét mire egy helyszín bekerül a játékba. S ha véletlenül átcsúszna a Google ellenőrzésén, akkor 1-2 napon belül biztos érkezne pár bejelentés a szabálytalan portálról.
-
zozyk
addikt
válasz
bucsupeti
üzenetére
Itt tudod jelenteni : Ingress Help
-
bucsupeti
senior tag
én meg azt vettem észre higy az egyik portal a rendes helyéről, hol a szobor valóban van, elvándorolt 20 méterrel odébb. a baj az hogy egy magánterület udvarának kellős közepére. az ilyen hibákat hol lehet jelezni?
-
Davzone
senior tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Pedig a hatotavolsagod 40m minden lvl-en. Ha benyomod a targetet egy portalon akk is latod hogy akk tudod meghackelni amikor 40m-hez ersz. 1es szinten is 40 m meg 8ason is...
-
IkszIpszilon
aktív tag
Pedig a játék elején mikor level egyes voltam egy adott portált nem értem el az utca egyik oldaláról csak ha átmentem(Bartók Béla; 4sáv+ kettő a villamosnak)most level 4esként pedig elérem...
Azt pedig még mindig tartom,hogy vannak magánterületen lévő portálok.akkor én is lefényképezek egy plaketett a hátsó kertbe vagy a lépcsőházban ami nem érhető el az utcáról,ha ez "ér". -
GSpecter
tag
Hol lehet leiratkozni az értesítő emailekről?
-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
A polgári GPS hivatalosan csak 10 m-es pontosságú. (Ha megfigyelted akkor az épp látott műholdak is változóak, mind mennyiségre, mind azonosító szerint.) A GPS sajátossága, hogy mozgás közben pontosabb, mint ha egy helyben állsz. (Vannak céleszközök, amik ezt kiküszöbölik, de nem átlag felhasználónak tervezve, pl.: földmérő GPS-ek.)
A hatókör fix, nincs összefüggésben sem a játékos szintjével, sem az XM mennyiséggel.
Ha figyelmesen átrágta magát valaki a játék bevezetőjén, akkor tudja, hogy ott jelezték, a hekkelések kimenetele bizonytalan: szerezhet a játékos tárgyakat, lehet sikeres de nem sikerül semmit szerezni (ellenfél portáljánál ilyenkor is jár a 100 AP), s bizony lehet sikertelen.
Pajzsoknál 3 szint van (Common, Rare, Very rare), ezek egyre erősebbek (a leírt sorrendben haladva). 4 VR pajzsos portálhoz kell pár XMP Burster.

Hasznos segítség a játékhoz: Ingress Portal Calc.
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Le is töltöttem,s nemsoká megyek egy kört a kutyával.Remélem kevesebbszer kell ki-be lépni ahhhoz,hogy ne fagyjon ki a cuccos.Az is brutális,hogy 2 óra alatt 0ára meríti fullról az akkut(ezzel előnyhöz juttatva az autóból(töltővel)játszókat(Sensation gyári ICS).
Mi a helyzet azokkal a portálokkal amiket csak magánterületről lehet elérni?Azokat hogyan hagyta jóvá a Google?S az hogy lehetséges,hogy ugyanott állva egyik nap elérhető a portál;másnap pedig hatókörön kívűl van?(ugyanannyi XMem volt,ugyanazon a sziten vagyok).Egyébiránt a hekkelési hatóköröm összefüggésben áll az XMekkel és a Levelekkel is?Minnél több/magasabb annál nagyobb?
A shieldek közt van olyan ami azt tudja,hogy hiába hekkeled a portált nem kapsz semmit?(vagy ez egy játékbug)Hol lehet tájékozódni,hogy melyik pajsz valójában mit is tud?Ugyanez érdekelne a többi játékelemmel kapcsolatban is ;pontos leírás,hogy mekkora hatóköre van az L1-L8as cuccoknak? -
maggi1886076
addikt
frissult az ingress

-
róland
veterán
Lehet ezt részben egyedül, de nem kell fejjel menni a falnak.
Mindig érdemes megvárni, amíg szinte teljesen lemerülnek a portálok. Ekkor még kezdőként is csak kevés kisütő kell. Előtte pedig nem árt saját csapat portáljait hekkelni, hogy semleges portált találva építeni is tudj.
-
zozyk
addikt
-
wody21
tag
Egy kérdésem lenne:
Végignyomtam a training mission-öket, és mondom hozzákezdek a valódi garázdálkodáshoz is... Lényeg, hogy új vagyok még, sötét szinte az egész, mi-merre hány méter.
- Felkerestem Debrecen/Felsőjózsán az egyetlen portál-t (szép kék, én meg ződ vagyok), rámentem a hack-re, és csinálta pár másodpercig, majd kiírta, nincs elég XM (akkor televolt a nevem mellett a zöld csík). Mozogtam kicsit a környéken, és láttam egy tárgyat, felvettem. Kicsit arrébb mentem, gyűjtöttem vagy 2-3 fehér xm pöttyöt, majd visszamentem, és megint megpróbáltam hekkelni, természetesen nem ment, és utána valami spéci sebző cucc levett egy csomó XM-et, és a felső csíkom totál lement... Nah most ez mi a %/=(äđĐ volt? Így aztán marhára izgalmas lehet az egész, hogy semmire sem vagyok képes, csak XM gyújtésre (az meg aztán marha izgalmas, mondhatom)...Mit rontottam el? Hogy kezdjek neki ennek az egésznek? Help, plz, mert közel állok ahhoz, hogy töröljem a cuccot.
-
törölt tag
Ezt hasznàlja valaki? Valahol azt olvastam, hogy akksit eszik reggelire. Van vmi tapasztalat?
-
csasaKKP
senior tag
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
A beállításokban legalul. Notification: Off.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy hol lehet beállítani azt,hogy ne kapjak minden egyes dologról e-mail értesítést?
Köszi -
róland
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Attól még lehet nagy a forgalom, pl. ha szinte percenként használjátok.
-
zozyk
addikt
-
Davzone
senior tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Azoknál a portaloknal ahol nagyobb a "forgalom" ott kevesebb XM jön létre. Azok a portalok amik nem voltak használva 1-2 napja ugyan úgy sokat termelnek.
-
maggi1886076
addikt
Ti nem vettétek észre, hogy mostanában kevesebb XM van a portálok között?nem minden portálnál van ez, csak néhánynál.
-
szeryo
tag
Na félre értelmezem a dogokat.Csinálta ingress logos képet hogy hamarabb kapjam meg a belépő kódot.Ezt megosztottam az ingressen.Arra nem jövök rá Brandon Badger hol tudom ezt megosztani?A google plus os oldalon nem látok ilyet már nagyon kiváncsi vagyok a játékra.
-
szeryo
tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
A Portál elfogadásarol emailt kapok?hogyan fogok ezzel bejutni? 2korul raktam fel a képet meddig kell várni?
-
bucsupeti
senior tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Bocsi, ezt én is kérdezném. Csinálok képet és megoszom Google+-on, leírom hogy mi van a képen és várok hogy legyen ott portál? Mennyi időt kell várni? Érdemes újra beküldeni valamennyi idő elteltével?
-
szeryo
tag
ha csináltam képet azt megosztom az ingressen és várok a kódra ha jól értelmeztem?
-
csasaKKP
senior tag
válasz
lalooohun
üzenetére
Nem sértésnek szántam, csak egy kicsit furcsállottam, de jogos, ott toborzol ahol akarsz, hisz neked is jogod van.
Saját ügyed. 
@WiZARD: Ilyen problémám nincs, viszont olyan van, hogy nem szedi össze az XM-et, pedig nincs tele a felső csík, illetve hosszú hackek, Server Error-ok, el nem pukkanó XMP-k (beragad az animáció), vagy csak sok idő után pukkan el.
Mindenki: Tényleg kevesebb egy kicsit az XM, mindemellett napi 15%-ot merülnek a rezonátorok...

-
-
WiZARD
veterán
Csak nekem csinálja, egy csomószor, hogy nem frissül rendesen a térkép?
Általam ismert portálnál vagyok, mégse jelenik meg a térképen, csak újraindítás után.
Na meg a másik, amikor elkezdek valamit (hacking, recharge, upgrade, stb...) és csak írja, hogy csinálja, de nem történik semmi, és csak nagyon lassan végzi el a "feladatot"Már töröltem a program adatait, cache-t ürítettem, force sync-et nyomkodtam, de nem igazán segít, max időlegesen.
-
teppik_amon
tag
Ha nem is sokkal, de kevesebb. Vagy csak túl gyakran járunk ugyaan oda. Azok a portálok körül amit ritkán látogatok, akad bőven. Ahová gyakran járok farmolni, ott kevesebb terem. Legalábbis ezt tapasztalom. Persze lehet hogy csak beleképzelem. Vaaaagy, már sok szintet léptünk kezdés óta
Az XM tároló is nő a szintel együtt (legjobb tudomásom szerint). Alacsony szinten 1 portál is fullra töltött, most meg.... -
zozyk
addikt
Lazítsatok srácok...

Inkább arról beszéljünk,hogy nektek is feltűnt e,hogy sokkal kevesebb XM van a portálok körül...

-
lalooohun
csendes tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Butaság??? Valamit nem értesz és kapásból butaság??
Már nem egy kódot elajándékoztam itt is és éppenséggel kékek lettek az illetők. Ennek ellenére még Zozyknak is adtam volna de nem kellett neki...
Valamit nem értesz akkor legközelebb nyugodtan kérdezz és felvilágosítalak.További szép estét!
-
MichaelSD
őstag
Nekem is ez volt az első gondolatom, hogy akarja valaki ezt leellenőrizni. Ezért is ez nem diszkrimináció, hanem egyszerűen butaság.

-
bucsupeti
senior tag
válasz
lalooohun
üzenetére
Segítsetek egy picit! Néhány napja kaptam egy levelet, ami arról szólt hogy elkezdhetem a játékot. A levélben van egy Activation Code is.
Letöltöttem a Play-ről az appot, majd elindítottam. Végignyomtam a gyakorló pályákat és már az élesben próbálkozom.
A kérdésem az hogy az activation code-ot nem kérte sehol. Ez mire jó? Mit tudok én ezzel kezdeni? Be kell valahová írnom? Látom hogy sokan erre vadásznak ezt kérnek. Ők ezt hová írják be?
Köszi a segítséget. -
törölt tag
-
lalooohun
csendes tag
Pontosabban: aki zöld akar lenni
-
lalooohun
csendes tag
Akik Győriek és aktiváló kódra várnak azok PM-ben keressenek.
-
MichaelSD
őstag
Van valakinek egy kódja, hogy ne kelljen heteket várnom? Köszönöm.
-
törölt tag
Hàt nem tudom, nekem a fél szintem onnan lett meg. Az tény, hogy akkor kell felhasznàlni a kòdot, amikor jön, egy perccel sem késöbb. Nyilvàn van, ami màr eleve késön kerül fel, talàn a fele ilyen. Plusz, mostanàban màr nem tesznek közzé annyi megoldott kòdot, mert az csökkenti az élettartamukat. Inkàbb ilyen DIY mòdon végigvisznek a megfejtésen -- ami sztem több munka, mint portàlt hackelni. Ùgyhogy a következö szintem kénytelen leszek ùgy összehozni.

-
Peppper
csendes tag
Nektek mennyi adatforgalmat generál a játék? Alig 2 hét alatt elfogyott a 100 MB, pedig alig játszottam...
-
-
szeryo
tag
Az ingress passcode nevű alkalmazás belépő kódokat dobál vagy a játékon belül kell majd??tegnap este sikerült beirni 1p belül de sajna nem fogadta el.A zöldek az ellenállok ?Valaki esetleg meghívót egy játékra Éhes ellenállónak?Soroksári Haller környéken nyomulnák.
-
szeryo
tag
Ha valaki tudna küldeni egy kódot nagyon örülnék.

-
-
otoaak
tag
Van egy fölös kódom olyannak szeretném adni aki a környéken érdekelt. Elsősorban Bonyhád vonzáskörzetben ha nem lesz senki akkor Pécs, Szekszárd.
-
Peppper
csendes tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Oké, akkor jóra gondoltam.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Cyberpunk 2077
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- World of Warships
- További aktív témák...
- iPhone 13 Starlight 128gb független
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB eladó! 100% akku, 2026.11.11-ig apple gar
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi!
reggel munkába menet közben 

Köszönöm, kipróbálom.

mert ketten használjuk a portálokat tudomásom szerint
majd ott válaszd ki a NIA Super Ops ikont,onnantól értelemszerű...