- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz
kigyi_23 #1856 üzenetére
Ez igaz
Szerintem itt is felkavartam kicsit az állóvizet, csak most már nincs esélyem a portálok ellen, mert ami volt semleges vagy gyenge azokat visszafoglalták és megerősítették
Egy erősebb zöld portál volt, de már nincs
Most azt csinálom, hogy körülnézek a környéken, hol lehet field-eket csinálni. -
-
Realradical
őstag
válasz
kigyi_23 #1350 üzenetére
A sűrűbb belvárosi részeken brutál mennyiségű portál van. Villamoson ülve nem is mindig tudom mindet végighackelni, mert kimászik néhány a range-ből. Itt (15-ben) kevés van de már beküldtem 3 újat előbb-utóbb remélem megjelennek. Találtam pár helyet még ezeken kívül, de halért/fáért rohangáltam fotózás helyett .
Amúgy kicsit egyedül érzem magam itt ződként, ma reggelre a 7. lvl8-as kék jelent meg 2 napon belül. Szerintem élvezkednek, hogy végre van mit rombolni, mert nem nagyon volt itt zöld szín. Resót meg alig hagynak, sőt volt amelyik nem is épített csak lebontotta amit talált. Mire játszik az ilyen vajon?Majd leruccanunk nyáron egy hosszabb útra és végigfosztogatjuk a tengerpartig a portálokat
Egy ilyen út tökéletes lesz a maxos Explorer-hezHa így folytatod csalódás lesz az End Game
Miért? -
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
kigyi_23 #1339 üzenetére
Ezt a túl közel van dolgot én se értem,mert nem egy-két olyan portált tudok ami annyira közel van egymáshoz hogy alig tudod mind2t meghekkelni...nekem is sokat dobtak vissza ezzel,így "kénytelen voltam" pár mrel odébbról is beküldeni,így általában elfogadják.
Megvan már vkinek a 200beküldött portál vagy a 2000látogatott az országban(nekem ez a 2 hiányzik még a "fullgold"-hoz)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest