- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zharkanyi
tag
Szerintem meg a saját oldalad közösségében hirdesd meg az esetet és aki csak tud azonnal verje le a portált. Nem bosszúból. Simán nevelési szándékkal.
Képzeld el a képét, ha látja, hogy 1-2 tucat ember folyamatosan az "ő" portáljára utazik.
Nem mellesleg ennyi emberrel szemben hiába is pattogna. -
róland
veterán
-
Apollyon
Korrektor
"vagy a "majd mi nagyon megvédjük a csúnyáktól""
Ennek a játéknak a történetéről a V című sorozat jut eszembe (régi, új) ami konkrétan arról szól hogy jönnek az idegenek, tökre segítenek nekünk meg minden, ember külsejük van, de az emberi bőr alatt valójában gyíkemberek, és a rabszolgájukká akarnak tenni. Nos én valahogy ezzel hoztam összefüggésbe. Na és még a zöld szín is stimmel
Inkább nekem kellene írnom egy "szösszenetet" az emberi naivságról, ami pl. abban is kimerül hogy az emberek vakon védik az olyanok érdekeit, akik egyébként teljesen különböznek tőlük és valójában rombolják a társadalmat...
-
wwenigma
Jómunkásember
DS=DeepScan
Gyakorlatban létezett a program amig Niantic be nem vezetett olyan valtoztatasokat az Intel mapon amivel jószerével megakadályozták a működését. A zöldek használták a kékek badge-portáljainak a szervezett levadászására...
zharkanyi: erdemes 1 rezót a portal közepéhez közelebb rakni mig a többit a lehető legtavolabb, igy kapsz ertesitest amikor Ultra Strike-kal megprobaljak kiutni belőle a modokat/pajzsot, több esélyed van életben tartani távoli töltéssel. Ha nem kapsz valaszt leveledre kis idon belül akkor szolj es intézem a belépést.
-
tybsen
addikt
Én úgy játszom, hogy - mivel az lenne a feladat ugye, hogy egy terület lakossága le legyen fedve, ezért - az itt-ott kieső helyeken "elrejtett" vagy elrejteni próbált 1 db rezonátorral és pl dupla pajzzsal ellátott ellenséges portálokat békén hagyom. Mivel ezek nem zavarnak semmit, nem fedik le az ott élő laposságot így nem is kell likvidálni szerintem. Hacsak nem egy óriási field-et akarok építeni, mert akkor szükséges a lerombolása persze.
De alapesetben értelmetlen lerombolni, sem pontban sem semmiben nem látom, hogy miért kellene - pláne, hogy mindannyian tudjuk, miért tartja mindenki ezeket a portálokat.
Nyilván egy város központjában értelmetlen ilyesmiről beszélni, de például egy kieső helyen talált portált szerintem nem jó fej dolog leszedni.
Lehet stílusosan is játszani, hosszú távon főleg szimpatikusabb az ilyen viselkedés szerintem.
-
róland
veterán
150 nap kell a Guardian badge Onyx szintjéhez, az nem egészen fél év. Onnantól semmi nem jár a megtartott portálért. Ennek ellenére ez egy játék, és nem az ellenségeskedésről kell szólnia.
L8 farmot meg helyi játékosok között nem biztos, hogy célszerű lerombolni, hisz az ellenfél farmja az általában adott L8 tárgyakon kívül AP-t is ad minden hekkeléssel.(Azért 50 millió AP-hez kell pár hekk.)
-
-
wwenigma
Jómunkásember
COMM-on ha irsz valakinek, @-cal a neve elött tudod "címezni" hogy megkapja barhol a vilagon. Ilyenkor frakciótól függően kék/zöld a nick. Ha kitiltanak akkor nem lesz szine csak szürkén irja, kielemés nélkül...
@Nickemvan egy érdekese jatekos volt, a komplett családja játszott, kutya-macska is...
-
róland
veterán
Bele kell mélyedni, hogy esélyed legyen.
A játék elején használták sokan, mert aránylag sok dolgot lehetett szerezni a felhasználásukkal, amíg vissza nem vontak egy-egy kódot. Azt hiszem L3 voltam, amikor így kaptam meg az első L8 rezonátort és L8 xmp burstert.
Ma már van sok portál itthon is, kevésbé vannak ráutalva a játékosok a passcode-okra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest