Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamS20
senior tag
szerintetek mennyi idő míg a beküldött képeket feldolgozzák ? megadtam tárgynak hogy hol is található

-
cris78
őstag
Látom frissült az app. Ha valaki talál ehhez a verzióhoz is kis képernyőre átirat verziót akkor ossza meg. :-) köszönöm előre is.
-
blueye
veterán
Ha vki BPn van és utazik a 2-es villamos Belváros környéki szakaszán, ki ne hagyja az Ingress-t!
Több dolog történt velem egy út során mint eddig az egész játékban.
-
SamS20
senior tag
szerintetek, iskolát, művházat lehet beküldeni mint portált ?
vagy csak ilyen nagyobb volumenű dolgokat ? -
róland
veterán
Passcode NEM egyenlő az aktiváló kóddal.
Az aktiváló kódot majd valamikor megkapod a regisztrált e-mail címedre. Ezután tudsz játszani.
Passcode: a Ninantic Project által írt kerettörténet különböző rejtvényeiben elrejtett kódok. A DeCode Ingress csoport tagjai ezeket próbálják megfejteni, aránylag sikeresen. A megfejtett kódokat közlik a G+ oldalukon, s innen számítva kb. 15 percig tudják a játékosok felhasználni. (Vagy a telefonon futó programban az OPS-nél található mezőbe másolva, vagy a http://www.ingress.com/intel oldalon a job alsó sarokban az "Input Passcode" mezőbe másolva. AJÁNLOTT a telefonon keresztül felhasználni, a weboldalon kevesebb "jutalom" jár a kódért.)
-
Kronk
őstag
Akkor tegyük már tisztába, hogy a passcoda=activation code?
Vagy ott egész más kódok szivárognak ki?
Vagy mit kell a mobilon beírni, illetve lehet-e máshol beírni, pl a weben valahol? -
zozyk
addikt
-
SamS20
senior tag
10-15percig jó egy kód maximum

azzal amúgy kapok AP-t hogy ha hackelek ? vagy csak azzal ha portált telepítek ?
-
Kronk
őstag
Jött most egy kód: 4tc7amongusq5s2q megpróbáltam felhasználni, de azt írja ki, hogy Activation code validation failed, és utánam több embernek még jó... mit szúrok el?
-
róland
veterán
Akkor az alapok.
Resonator: saját vagy saját csoport portáljának működéséhez. Az 1 rezonátor elhelyezésével hozzárendelődik a portál a rezonátor elhelyezőjéhez és csoportjához (Ellenálók/Felvilágosultak). 8 db rezonátor elhelyezése után lehet linkelni a portált másik portálhoz. A rezonátorok naponta elvesztik töltésük 10%-át, ezért bizonyos időközönként fel kell azokat tölteni. A csoport bármely tagja feltöltheti, nem kell a portál birtokosának.
XMP Burster: magyarul: kiégető. Az ellenfél portáljának rombolásához. Jelentősen tudja csökkenteni a rezonátorok töltöttségét.
Saját vagy csoport portáljának hackelése nem károsítja azt, viszont lehetséges eszközt szerezni.
Passcode: XM, AP és eszközök megszerzéséhez. Viszont csak nagyon rövid ideig használhatók (általában 15 perc a kikerülésüktől).
(Múltkor egész jó passcode-ok jöttek: L8-as rezonátorokhoz.
) -
SamS20
senior tag
na mivel van pár dolog ami nem tiszta, gondoltam felteszem a kérdést

jelenleg van :
L1 Xmp Burster
L2 Resonator
L1 Resonator (4db)a resonatorok ha jól tudom kellenek az építéshez ha saját portált akarok.
az xmp burster mire jó ?más : vannak ugye a passcodeok, és az itemsnél lehet őket beütni, azok mire jók ?
kapok értük itemeket ? mármint a passcodokért.ja még valami , ha egy ellenálló portálját meg hackelem, és én is ellenálló vagyok, abból nem lehet baja ugye ?
csak én kapok érte itemeket. feltölteni / és nem is tudtam mert fullon volt. -
zozyk
addikt
András Oláh felajánlott 1 meghívót a G+on...
Érdemes követni az Ingress Hungary csoportot...
-
R a y
senior tag
Nincs valakinek véletlenül egy Ingress meghívója?
Azt megköszönném szépen!!!

-
SamS20
senior tag
köszönöm szépen

-
SamS20
senior tag
újként kötelezőnek tartottam
de mostmár én is az ellenállás tagja vagyok
én ezzel kerültem be
kb 3 órámba telt
ma meg kaptam is a meghívót 
-
SamS20
senior tag
na most már én is tag vagyok
mehetek ki a jó időbe megcsinálni a tutorialt 
-
zozyk
addikt
Passcode :7rd6detectionq2r3u
-
róland
veterán
Passcode-ok megfejtésében valaki otthon van?
-
zozyk
addikt
Jó kis LWP...
-
SamS20
senior tag
storno
-
ToMmY_hun
senior tag
Ha valakinek lenne egy felesleges kódja az nem lepne meg vele privátban?
Köszönöm előre is! -
zozyk
addikt
-
szszteee
csendes tag
Kaptam én is key-t...
vagy is alkottam g+-ra. felraktam elindítom. és azt írja h kapcsoljam be a gps-t. persze be van kapcsolva de akkor is írja.... és innentől semmi. csak a kilép gomb... :S
ötlet?
Ace2 -
zozyk
addikt
-
róland
veterán
Csatlakoztam az Ellenállók csapatához.

-
cris78
őstag
Egy kis érdekes program : [link]
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Nem adtad fel, grat.

-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Egy spanyol fórumon megtaláltam a megoldást!
http://www.grupoandroid.com/topic/63585-ingress-en-sgsa-i9070-como-les-decia/
... itt a megoldás magyarra fordítva: (nem tudok spanyolul, szóval nem lesz tökéletes)
Menj ide: Beállítások => Alkalmazások => válaszd ki az "Ingress"-t. Töröld a cache-t, az alkalmazás adatokat, és az alkalmazást.
Menj ide: Beállítások => Billentyűzet és Nyelv => Nyelv beállítás => Angol (US)
Indítsd újra a készüléket.
Telepítsd újra az Ingress-t => Indítsd el => "acces request" elfogadása=> ÉS MŰKÖDIK!
Kód beírása után vissza lehet állítani a nyelvet. (ne töröld a program chace-t!)Ezeken a telefonokon fordult eddig elő a hiba:
sony xperia mini pro x10
samsung galaxy mini 2
Samsung Galaxy Ace Plus
GT-I9070 Galaxy S Advance -
Victoryus94
őstag
válasz
csasaKKP
üzenetére
Sony Tipon simán megy.. pedig nem jobb a procija. (+ics)
Illetve armv6-os galaxy ace-n is megy.
Le nem fagy, csak nem az aktiválás képernyőjét nem adja be. A play-ről engedte leszedni, elvileg akinek gynge a telója, annak nem engedte leszedni onnan.
A gta3 elfut a telón, nem olyan gagyi ez a proci. -
csasaKKP
senior tag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Nem látok sok reményt, hogy elindulna a proci miatt...
-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94
üzenetére
Ennyit találtam:
Ingress目前处于Beta内测阶段,需要邀请才能玩。游戏下载地址猛戳在天朝的话还需科学上网,GAE Proxy都不行,必须上VPN。不然就会一直停留在以下界面:
google fordítóval angolul:
Ingress is currently in Beta closed beta stage, need an invitation to play. Game download address MengchuoHeavenly words needed scientific Internet, GAE Proxy will not work, must be on the VPN. Otherwise would have been stuck in the following interface:
Majd az a kép, ami nálam jelentkezett.
-
Victoryus94
őstag
Samsung galaxy mini2-n én nem jutok el a kód beírásáig. Mi lehet a gond?
Elindítom a progit, belépek a google fiókba, bejön h booting niantic software, majd semmi. Nem jön be a kód -kérő ablak. Nem fagy be a teló, de nem ugrik tovább. Kép:
ui.: wi-fi-vel is próbáltam, illetve mobilnet+agps-el, illetve 2 fiókkal.
Android 2.36+root. 500mb ram.. 800mhz cpu. (tesóm sony tipoján ment, annak sincs jobb hardvere.)
-
ToMmY_hun
senior tag
Én már lassan egy hete várom a kódot de hiába. Általában mennyi időt szokott igénybevenni a küldés?
-
bubi92
őstag
valaki próbálta már az armv6-ra csinált verziót? nem örülnék neki ha összefosná magát a telefon tőle

-
eami
veterán
-
cris78
őstag
Passcode-okat, hogy lehet szerezni vagy mikért kapok?
-
csasaKKP
senior tag
Dőlök ezeken: cucc, izé, bogyó...

-
Kronk
őstag
meghívót még mindig nem lehet küldeni?
-
lordyka
aktív tag
na ma reggel arra keltem h megkaptam a kódot
mondjuk én alkottam a google+ oldalukra 
küldetéseket már végigrágtam magam úgyhogy csatlakoztam a budapesti ellenállók táborához
-
novoszath
senior tag
segitséget kérnék mert elakadtam

3 utolsó tutoriálnál mit kell csinálni?
nem jöttem rá
előre is köszönöm mindenkinek a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én