- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
teppik_amon
tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Minden gond nélkül beléptem
-
Tele von Zsinór
őstag
Másnál működik az intel? Nem tudok bejelentkezni, mert túl hosszú az url amit generál.
-
-
mm89
őstag
Akkor nincsenek rendesen beállítva az értesítéseid!
A simán a beállítások/értesítések ugye egy általános beállítás, minden appra ami nem rendelkezik saját értesítési beállításokkal.
A gmail app nem ilyen. azon belül is találsz beállításokat és meg tudod neki adni hogy milyen hangon értesítsen. bár az most nem ugrik be hogy felébreszti -e a kijelzőt. Bár ha hangot ad, akkor végülis mindegy, mert a kijelzőt már meg tudod te is nyomni
Ha pedig szoktál rendszert cserélni akkor keress olyat ahol apponként lehet megadni az értesítési beállításokat, függetlenül, hogy az adott app milyen beállítási lehetőségekkel rendelkezik.
-
Lmh
őstag
válasz
teppik_amon
üzenetére
Azt én értem, de a levélértesítésnél sem ébred fel a telóm, hanem sötétségbe burkolózik :S
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Tudtok arra valamilyen megoldást, hogy felvillanjon a telefon, ha ingresses értesítést kapok?
Amúgy tök jó lenne, ha portálonként is be lehetne állítani, hogy melyikről kérek értesítést és melyikről nem. Nekem például van 1-2 fontosabb portálom, ahova sok link fut be, tök elég lenne, ha csak arról küldene értesítést. ( most csak emiatt nem szeretném eldobálni a többi kulcsát
)
Szóval az a bajom, hogy nem veszem észre az értesítéseket, csak ha felélesztem a telefont és látom a fenti értesítési sávon. Jó lenne, ha lenne olyan, mint IOS-nél, hogy felvillan a telefon és mondjuk egy kis előnézeti ablakban el is tudom olvasni. De legalább ébredjen fel, hívja fel a figyelmemet, mert az a kis pötty az alján nekem baromira kevés, alig látszik. Hangot nem akarok tenni rá, mert melóhelyen nem szeretném, hogy pittyegjen.
-
pcnet
addikt
Miért nem tudom kikapcsolni az email értesítést? Kiveszem a pipát, de vissza teszi. Támadják a portáljaimat és nem tudom kilőni. Dadog a telefon meg rezeg. :/
-
Version 1.49.0
* Improved Agent Profile view
* Bug fixesNálam gyorsabb ( itemsek közötti lapozás ) és kezelhetőbb lett a kliens
( pl. ha a kihívásokat nézem, ott feltűnik ). -
bostone
addikt
Szerintem egy ezresért egy giga elég barátinak mondható a közelmúltat tekintve. Viszont nálam korlátozással alig használható az Ingress. Inkább hanyagolom is. Szét kell nézni, lehet hogy előfizetés nélkül is hozzájuthatsz nagyobb adatmennyiséghez. Nálam a Telenor nem igazán jött be, másnak viszont az az etalon. A Telekom általában stabil, de inkább lakóhelyek környékén. Kihaltabb részeken még jelet sem érzékel a telefonom. A Vodának tényleg egész jó a lefedettsége, bár annak ellenére, hogy jelzi a 3G-t a sebesség hagy némi kívánni valót.
-
Lmh
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Hát azért nem csak a ph létezik a világon
Az a baj, hogy konkrétan ezen múlik, hogy vegyek-e egyáltalán új telót. Szóval ha már megvettem, akkor már kb mindegy
Na majd kiokoskodom vhogy. Most igazából azért várok ki, mert nem tudom mi ez a nagy változás T-nél. Gyanús, hogy megszűnik a csomag amiben vagyok, legalábbis nagyon átalakul és nem találok semmilyen számomra megfelelő alternatívát. (Most Like-ban vagyok, de a honlapon az a fajta like ami nekem van, már nem lelhető fel. Közel sem
) -
Lmh
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Igen, köszi attól már nem is félek, hogy az ingress ne menne korlátozott neten. Már a sima netezés aggaszt jobban. Más fórumokban azt mondják, hogy a 32kb/s azért már elég döcögős böngészésnél bizonyos esetekben. Ezért gondoltam, hogy nézelődök, hogy mekkora az az adatmennyiség amit nem használok el vélhetően 1 hónap alatt ingressel és marad belőle kicsi böngészére is. Mondjuk ha 8-900mega elmegy ingressre, akkor 100-200mega nekem elég szerintem böngészésre.
-
Lmh
őstag
Köszi mindenkinek a tippeket, szerintem ezek alapján fogok tudni választani.
Még kérdés:
Ha minden igaz a Like díjcsomagos 50megám mellé tudnék venni NetPlusz L 1GB-os netbővítést 1290HUF-ért. Ez a 1GB mire elég ezzel a játékkal, mennyire kell intenzíven játszani, hogy ezt kimerítsem?
-
blueye
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
Ontopik mivel a játék elég erősen igényli a külső akkut.

Ha pedig mar vettél ilyet és garantálod hogy tudja ami rá van írva, akkor írd le - ne kelljen a másik aurájából kitalálnom mit akar mondani. A töltési adatok alapján (veszteségekkel is számolva) tudnia kell ami rá van írva (3,6V-on a 10400mAh), nálad is hozza? Illetve a kimenet hogy szuperál nagyobb telókkal, amik kérik az 1500mA-t?
-
blueye
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Kösz az oktatást, tudod most kezdtem csak a fórumozást.

Neked volt már ilyen "kínai sz*rod? Nekem a harmadik érkezik, csak ezért kérdezem... ez eredeti, működik, megsúgom mert látom félsz
Ha segíteni próbálok, akkor ne kössél belém, talán előbb tájékozódj és úgy segíts te is.Gondolom tudod miért van az off topic gomb vagy te is most kezded a fórumozást???

-
wwenigma
Jómunkásember
Nem nehez a keresot hasznalni, de tessék, itt van: [link] Ebbol a kupacból pedig 10400 - 7800 - 4400
A Yoobao 10400mAh-s 9900ft. A kinai sz*r meg jo ha a felét fogja tudni, de még inkább annyit sem.
Gari tudom hogy megy, visszapostázod kínába saját költségen (~3000 ft) ha valami van vele. Találtam az általad linkeltről review-et - [link] - nem lenne ez rossz csak épp nem biztos hogy eredetit kapsz. -
blueye
veterán
-
Lmh
őstag
Sziasztok.
Tudnátok esetleg best buy powerbankokat mutatni Ingresshez? Még elég messze vagyok a játéktól. Kéne hozzá Nexus 4 meg powerbank is és számolgatnám a költségeket.
Előre is köszi.

-
válasz
jhos910
üzenetére
Elvileg működhet a dolog igen.
Más dolog, hogy milyen gyorsan szinkronizál a játék. Elképzelhetőnek tartom eszerint, hogy egy magasabb szintű fél perc alatt elintézi a portált, majd a játék neked csak picit később küldi az értesítést róla.
Nem tudom milyen gyors ez a reakció idő, ezt még nem tapasztaltam ki.
-
jhos910
senior tag
Sziasztok, új vagyok a játékban.

Olyan kérdésem van, hogy távolról miért nem tudok tölteni? Meg van a portál kulcsa de a recharge gomb nem kattintható, miért lehet ez? -
A ledobott cuccok mennyi idő után tűnnek el? Mert tegnap ledobtam 3 kulcsot 3 különböző helyre, mára pedig eltűnt. Felvenni pedig tuti nem vette fel senki.
Szerk: Közben megtaláltam, 12 óráig maradnak meg a ledobott dolgok.
-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon
üzenetére
Jót játszottunk ma.
(Pesten vagyok még holnap is, főként a Szabó Ervin könyvtár közelében.) -
mm89
őstag
válasz
bostone
üzenetére
Én megtámadtam ma egy ellenséges portált, volt körülötte két db L8-as rezó. Elkezdtem lőni, aztán már folyamatosan nyomogattam a "fire" gombot. Elfogyott a fegyverem, de a lövés folytatódott vagy nem tudom, mert az a szemcsés körzés rajtamaradt ( a támadás animációja) a portálon és egyszer csak szürke lett

Előtte meg az volt, hogy egyszerűen nem lépett tovább a játék a "headphones required" szövegen. Alig tudtam elindítani. Már dalvik cache-t és cache-t is wipeoltam, meg a játék gyorsítótárát is töröltem, de semmi. Aztán magától megjavult.. -
bostone
addikt
Ma kipróbáltam a frissített alkalmazást és nem tudom mi okozta ezt a végtelen belassulást. Lehet, a Telekom a ludas a dologban? Más is érzékelte rajtam kívül?
-
bostone
addikt
válasz
Fecogame
üzenetére
Ha eldobod a portálhoz tartozó kulcsot/kulcsokat, akkor hajlamos újat adni (bár én már többször töltöttem el 20 perceket egy nyamvadt kulcs miatt magányos portálok mellett). A többszintes field-hez mindenképpen szükségeltetik. Úgy tudom a régebbi verzióknál nem volt szükséges eldobálni a kulcsokat, engem picit zavar is, mikor menet közben kulcsokat dobálok/gyűjtök megtalálom-e, vagy már valaki felvette, mire visszatérek. Tehát én sajnálom, hogy megszüntették ezt a lehetőséget.
-
Kijött az új verzió. 1.48.0. Újdonságok:

-
róland
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
Viszont nagyon jól lehet így AP-zni.

-
Észrevettem egy furcsaságot.
Ugye elvileg úgy van, hogy a linkek és a filedek sem keresztezhetik egymást, illetve nem lehetnek egymás alatt sem. Ha megnézzük a zircről kiinduló hatalmas filedet, látható, hogy Ajkát teljesen lefedi. Azonban ott is vannak még filedek. Ez hogy lehet?
-
válasz
Realradical
üzenetére
Majd aki akar hozzá kötni, az úgyis odamegy, mert kell a kulcs és akkor már fel is töltheti teljesen az adott portált

-
bostone
addikt
1-2 nagyobb rezó elhelyezése taktikai megfontolásból logikus. Általában a portál két szélére helyezik el, mivel így elpusztítani kevésbé gazdaságos. Elterjedt és bevett gyakorlat, ha játékos nem kíván kötni a portálhoz. Én akkor élek vele, amikor sietek. (Egy portál elfoglalása kb. 600 AP, ha minden rezót a helyére teszek kb. 1200)
-
mm89
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
A távolság jó volt, linkek nem voltak, rezók tele voltak. Akkor nyilván hackelnem kellett volna őket
na mindegy, mostmár ezt is tudom 
Amúgy az gáz ha egy portálon van két darab nagy szintű rezonátor és én a maradék hat helyre felteszek alacsony színtűket? Azért voltak üresen, hogy valaki nagyokat tegyen rá? Attól, hogy teleraktam, attól még fel tudják upgradelni a rezókat ha akarják? -
mm89
őstag
Jaaa, akkor meg kell előbb hackelni őket, akkor ad kulcsot?
Igen, mind megfelel a szabályoknak szerintem (szobrok, könyvtár, emléktáblák, templom)
Itt, Szőregen még egy darab portál nincs, úgyhogy nem lesz nehéz találni még (van is még tippem, csak nem volt kedvem elmenni addig
) -
mm89
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Jól bírta az akksid

Én is próbálkoztam ma. Találtam egy szürke portált, magamévá tettem
. Volt még ott a közelben két zöld is, próbáltam őket linkelni, de nem engedte, azt írta h nem lehet, mert nincs közelben linkelhető portál. (pedig ott volt kettő is kb 20 méterre). Mi lehetett a baj?
Én is szintet léptem (L2 -re
)
Aztán itthon is mentem egy sétát a kutyával, beküldtem vagy 10 portál ajánlatot
-
Ma esti kör is megvolt. Statisztika:
3 óra játék
50%-ot merült a telefon mindössze ( ZP700 )
20MB adatforgalom
50000 AP
Szintugrás L4-re
14 elpusztított link és 13 elpusztított filedÉs a végére másfélszer annyi cuccom lett, mint amivel nekiindultam

-
pcnet
addikt
válasz
teppik_amon
üzenetére
Nekem sajnos semleges vagy kis portálokból sem jön. Nálunk most sok a semleges és kis portál, van 3 új játékosunk, nekik hagyjuk meg a semlegeseket, hogy tudjanak építkezni, fejlődni. Szóval most sok semleges és L1-L2 portált hackelek, hogy tudjak nekik kis portált húzni, de se ADA se JARVIS. Régen, volt, hogy egy nap 2-öt is kaptam.
-
teppik_amon
tag
tapasztalataim szerint a vírusok sokkal inkább az üres portálokból jönnek, mintsem másból! Ha ilyenre vadásztok, akkor 1es szintű portálokat hekkeljetek.
-
róland
veterán
válasz
Realradical
üzenetére
Cseréljünk. Nekem mostanában Jarvis jött ADA helyett.

-
mm89
őstag
Értem, köszi.
Ha elfogadják a beküldött portáljaimat, akkor majd azokat tudom töltögetni. Nem járok sokat a városba, pedig ott rengeteg portál van. Inkább bringa, motor, autó az amivel közlekedek, azokkal is célirányosan, szóval nem sok kószálás fér bele
Na de majd jó lesz ez
Az akksit amúgy szívja ám rendesen a cucc
Van amúgy két kulcsom is, de már mindkettő enemy portál, úgyhogy nem megyek sokra vele jelenleg
Ráadásul L4- L7-es rezókkal vannak körülvéve 
-
pcnet
addikt
Ha tele az XM tárolód, nem tudsz felvenni többet. A sebesség 5 km/h. E felettit nem számít bele a lesétált távolságba.
Ha távol vannak egymástól a portálok, az szívás xm miatt. Emlékszem, talán L4-L5 lehettem, jött egy L8as játékos a városba és húzott 4db L5ös portált. L8as rezókat épp csak karcolgattam. Autóztam portáltól portálig xm-et gyűjteni, hogy tudjak támadni.

-
mm89
őstag
Így már értem, az a csík nekem fullon van

Ezeket az XM pontokat ugye támadásra tudom elhasználni, ha jól értettem eddig
Ahhoz meg kéne egy idegen portált találnom, ami mint mondtam, gigantikus távolságra van tőlem

doc
Köszi!
Szépen lassan csak megértem majd a játékot, kár, hogy nem zsúfoltabb helyen lakok, bár így legalább építgethetem a sajátjaimat és nem fogják megtámadni őket
Egyébként nagyon tetszik a google politikája, hogy egy ilyen játékos formában térképezi fel az ismertebb helyeket. Ezeket gondolom be kívánják építeni a saját térképükbe.
-
mm89
őstag
Az miért van, hogy ma sétálgattam egy csomót, néztem a térképen volt egy rakás olyan kis kék izé, amit fel kéne, hogy vegek (XM talán a neve? ) de nem vett fel semmit.. Az Agent menüpontban pedig alul még mindig 1 km -t mutat, pedig sokkal többet mentem már..
Limitálva van, hogy mennyit vehetek fel? Sajnos a legközelebbi portál több mint 3 km-re van, nem volt kedvem elmenni, hogy kipróbáljam a hackelést
Arról tudunk valamit, hogy a mozgási sebességnek mennyi a maximuma? Arra gondolok, hogy nyilván ha kocsival megyek akkor azt nem számolja
Mennyi a max megengedett sebesség? 
-
válasz
teppik_amon
üzenetére
Vírust mennyire ritkán lehet szerezni?
-
róland
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
Ebben az esetben ADA Refactor-ral.

-
mm89
őstag
Na találtam ma egy-két portált. Próbálkoztam mindenfélével, igazából, lehet, hogy nem is csináltam semmi hasznosat

Hackeltem meg minden, aztán egyszercsak kiírta, hogy van valami rezonátor amihez közel kell menjek. Oda is mentem, de nem történt semmi. Nem igazán értettem, egy ideig még kiírta a szöveget a játék, de mostmár nem
A hackelésem szerintem sikerült valamennyire, mert aztán kaptam egy csomó értesítést, hogy valaki megtámadta
Mi egyébként a folyamata ezeknek?:
- Ellenséges portál megtámadása (hack, rezonátorok rombolása? vagy hogy van ez? ) (körülötte azok a rezonátorok mire valók? védelem?)
- Saját csapat portálokkal mit lehet csinálni?Beküldtem két saját portál javaslatot is
Majd sétálgatok itt a környéken még, hátha találok pár helyet, ami jó lehet 
-
Ez hogyan lehetséges? TeppikAmon nevű user 5 darab L8-as rezonátort rakott be, pedig csak egyet lehet.

-
doc
nagyúr
válasz
Realradical
üzenetére
ezeket a minijatekokat en sem ismertem, pedig nyomom mar egy ideje, koszi

-
mm89
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
Ohh!

Köszi a tippeket! Ezt a linkelést még nem tudom mit jelent. Most dolgozok holnap reggelig, úgyhogy nem tudok mászkálni semerre
Addig olvasgatok róla
-
Realradical
őstag
Csak azt tudod, hogy menet közben sasolod ki tett bele adott portálba rezót, illetve ugyanezt az intelen is meg tudod nézni.
Pár dolog amit a kezdők nem szoktak tudni:
- ha xmp-t lősz ki és nyomva tartod a FIRE gombon az ujjad, akkor egy minijáték-szerű dolog jön fel, minél kisebb a kör ami befelé húzódik annyival erősődik a lövésed max 20%-ig.
- A hack gombot ha nyomva tartod akkor egy hack-minijáték jön fel. Meg kell ismételni a feladott jeleket
- Ha egy portált linkelnél, gyorsabban felhozza a kliens az elérhető linkeket, ha elhúzod a jobb oldalról a portál listát középre. Így nem kell végigvárni a teljes keresést (tömegközlekedésen enélkül nem is lehet kötni) -
mm89
őstag
válasz
Realradical
üzenetére
bakker, a tűzoltóság pont nem játszik 
Akkor mindegy. Majd jövőhéten úgyis szabadságon leszek, sétálgatok otthon
Hogy tudom megnézni, hogy a környéken ki játszik?
Azt tudom hogy a chatet be lehet állítani távolságra, meg ugye a portálokat meg lehet nézni, hogy ki csinálta. Más mód van? -
mm89
őstag
Sziasztok!
Most léptem be a zöldekhez. Szegeden lakok vagyis nem messze tőle, kertvárosban. Eddig annyit sikerült, hogy az első küldetésben megadott pár XM -et összeszedtem. Tudok már ilyenkor is portált beküldeni? A munkahelyemet pont tudnám nevezni ha már itt vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Diablo IV
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE 2020 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4893, 96% AKKSI
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Gari tudom hogy megy, visszapostázod kínába saját költségen (~3000 ft) ha valami van vele. Találtam az általad linkeltről review-et -
)
(Pesten vagyok még holnap is, főként a Szabó Ervin könyvtár közelében.)

)