Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
maggi1886076
addikt
a játékban látsz egy kört. ez a range. próbálj meg a portáltol olyan távolságban lenni, hogy éppen a körön belül legyen.és igy rakd le a rezonátorokat.ekkor rakja a portáltól a legtávolabb. ha túl közel vannak egymáshoz, akkor támadásnál gyengébb a portál, könnyebben elfoglalhatják.
-
Peppper
csendes tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
Köszi
Elolvastam jópár oldalt de így se teljesen világos még h mivel teszek valakinek keresztbe. Olvastam vhol hogy azért szidtak ilyen kezdőket mert nem jól rakták le ezeket, de arra pl már nem jöttem rá hogy mitől rakom le rosszul?
Csak olyasmit találtam h lehetőleg ne nagyon közel a portálhoz. -
Peppper
csendes tag
Ugye azzal nem ártok senkinek se ha leteszek lvl1-es rezonátorokat oda ahol nincs még 8? Még nem tudom mit nem illik v ilyesmi.
-
zseko
veterán
Igen, én is úgy kaptam mástól mert amit én igényeltem az még mindig nem jött meg nekem sem. Arra figyelj, hogy mikor kér majd a belépés után újra valami kódot akkor ne ugyanazt add meg mint amit a belépéshez
Nem jut most eszembe mit ír ki és nem is találom, de másodszorra az "ügynöknevet" kéri nem újra a belépési kódot
csak valamiért idióta szöveget adtak neki. -
Bobó_20
aktív tag
van egy invite code-om, de már vagy egy hónapja igényeltem és azóta szereztem magamnak
ugye fel lehet használni más email címről is mint amire kaptam? 
-
maggi1886076
addikt
galaxy ace-hez van hasznalhato ingress telepito, ami nem csak 10 alatti fps-el megy?
-
sziszo
csendes tag
Sziasztok!
Hetek óta várok kódra, nem tud valaki küldeni? Több gmail-es e-mailcímmel is regisztráltam, de semmi... Nagyon megköszönném! -
herni
tag
Ingress játékmeghívó SORSOLÁS, a leggyorsabb viheti!
-
Reag3nS
senior tag
válasz
SalaLuiz
üzenetére
Ha a telefonodon fent van a játék, akkor igen.
GPS-t bekapcsolod és a fényképező programban engedélyezed, hogy gps- koordinátákat adjon hozzá a képekhez.
Elkészíted a képet, megosztás, ott kiválasztod a NIA Super Ops alkalmazást, amit a játék telepített fel és onnan követed értelemszerűen.
-
SalaLuiz
csendes tag
Illetve ha most szereznék beküldeni innen Orfűről portálhoz geotaggelt képeket azt megtehetem, hogy még nicns kódom? Ha igen hova kell küldeni?
-
Reag3nS
senior tag
válasz
SalaLuiz
üzenetére
Nem találtam ott egy portált sem. Pécsett viszont van jó pár darab, oda lesz érdemes járnod hackelni a saját fajod.
Jelen állás pont szerint legalább 20 db kék portál van és 10db zöld. Ami nem jelent semmit, mert bármikor változhat.
Globálisan 6 millióval több zöld portál van.
-
SalaLuiz
csendes tag
Üdv emberek!
Én is hetek óta várok az aktiváló kódra, eddig még sajnos nem érkezett meg

Valaki meg tudja nézni, hogy orfűn mi a helyzet portálok terén?
Illetve ha vkinek akad egy feles kódja, elküldené nekem privibe, vagy a salagalaxy@gmail.com címre?Előre is köszi.
-
Reag3nS
senior tag
Vác és környékén játszik valaki?
Milyen fórumon, vagy közösségi portálokon vannak ingress játékosok?
-
zseko
veterán
Hát ez így marha unalmas (és lassú), hogy senki nincs a környékemen...
-
róland
veterán
ZTE Bladen működő ingress alkalmazása van valakinek?
-
Reag3nS
senior tag
Üdv, esetleg ha valakinek van meghivoja, elkuldhetne nekem. Tudom kozhely, de mar 3 honapja varom...
-
corwen
csendes tag
Hali!
Az miért lehet, hogy kb 1-2 percig látom az XM-eket, de aztán teljesen eltűnnek a térképről? (SGSII, playről letöltött app)
Corwen
-
zseko
veterán
Na, én is szereztem kódot és csatlakoztam
Aztán hogy mennyire jön be és mennyit fogok vele játszani, ki tudja. -
front3r
őstag
Már régebb óta bejutottam, de csak a napokban kezdtem aktívan játszani.
A 8-as szint a maximum, ha jól tudom. Ha ezt eléritek az után nem unalmas? Mi a játék fő mozgatóereje? Talán maga a háború, a területszerzés.
Van egyáltalán itt aki beleunt?
Budapesti játékos vagyok, eddig bejön a móka, sőt, csak hát ugye a telefon hamar lemerül... -
SamS20
senior tag
Én múltkor egy l6 os xmpvel lőttem ki nem csak a portált de magát az alkalmazást is
galaxy nexuson -
pcnet
addikt
Ezt kikérem magamnak! Nem értettem mire gondolsz hogy túlzás... Hogy Minin ne menne e Ingress, vagy, hogy Ingress miatt váltanék telefont, esetleg arra e, hogy farmozok. Ezért kérdeztem rá. De ha már itt tartunk, az egészséges, hogy telefon kijelzőjét bámulva sétálunk, hogy egy virtuális portált hackelhessünk, hogy ezzel egy virtuális fajt segítsünk/akadályozzunk, egy virtuális közösséghez tartozzunk, lessük telefont és külön kalmazás van ami zörög ha passcod jön és úr Isten 5 percünk van, hogy beirjuk a kódot mert érvényét veszti... Hogy Facebookon élünk közösségi életet... Aztán vannak akik meccset néznek, rá vannak függve, közben meg söröznek, aztán "szakemberek" azt mondják ha heti egyszer iszol alkoholt, akkor már alkoholista vagy... Szerintem ebből kiindúlva vannak emberek akik nálam nagyobb bajban vannak... Na de ez itt nagyon off és vitát sem szeretnék szítani.
-
pcnet
addikt
Emberek! Ilyen nincs!
Éjjel 3kor felkelek farmhoz (event van höhö) hát pont jön passcode. Ingress indít, telefon összeomlik (Galaxy Mini). Mire feltámadt, eltelt 6 perc és lecsúsztam róla. Haver most vett új telefont és régi Samsung Galaxy S Plus-t eladja. Hétvégén meglesem és lehet váltok. Remélem azon jól fog menni. -
SamS20
senior tag
Gratula

-
Viper26
nagyúr
A mostani két passode megint nem jó sajnos.

-
zozyk
addikt

-
tPedro_
őstag
Aktivalo kod: 4NJ6JAEA
-
zozyk
addikt
-
róland
veterán
-
törölt tag
Miért is? A kódok tipikusan ilyenek. Ha Decode Ingress +on megnézitek a hozzászólásokat, egy (rövidülő) ideig jók csak, van, ami meg pl. üdítőben van, az cak 1-2x.
-
gabitoo88
tag
Sziasztok totál nem értem a játékot!Valamilyen térkép van esetleg hogy hol milyen portál van? Mert én itt vidéken még 1-et sem találtam!Tiszaföldvár!Vagy nekem kell létrehozni főbb tereken?!
-
teppik_amon
tag
Mondjuk az Ingress Hungary-t?
Aztán minden frakciónak van magyar közössége, de csak azonosítás után lehet bejutni. Sőt, a nagyobb városoknak is van saját (zárt) közössége mindkét oldalhoz. -
Viper26
nagyúr
Az app rendben van, ami most jött azt gond nélkül be tudtam váltani.

-
Viper26
nagyúr
A mostani kód sem jó...

-
herni
tag
Kár, eddig jó kis alkalmazás volt
Tudtok ajánlani google+ csoportokat amiket érdemes követni (Decode Ingress, meg a négy emberkén kívül)? Előre is köszi 
-
Viper26
nagyúr
Nálam is ugyanez, egyiket sem fogadta el...legalább azt tudjuk, hogy nem egyedi probléma.
-
herni
tag
Amiket mostanában dobál az Ingress Passcodes (például 3 és 1 perce) nem működnek vagy csak nálam nem?
-
zozyk
addikt
Nem én csinálom,Őt kérd meg,csináljon olyat is...
-
zozyk
addikt
320x480:
https://dl.dropbox.com/u/43692746/ingress/signedIngress_v1_20_0.apk
320x480 ARMv6:
https://dl.dropbox.com/u/43692746/ingress/signedIngress_v1_20_0_armv6.apk
240x360:
https://dl.dropbox.com/u/43692746/ingress/signedIngress_v1_20_0_240p.apk
240x360 ARMv6:
https://dl.dropbox.com/u/43692746/ingress/signedIngress_v1_20_0_240p_armv6.apk
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elolvastam jópár oldalt de így se teljesen világos még h mivel teszek valakinek keresztbe. Olvastam vhol hogy azért szidtak ilyen kezdőket mert nem jól rakták le ezeket, de arra pl már nem jöttem rá hogy mitől rakom le rosszul?

ugye fel lehet használni más email címről is mint amire kaptam? 
Mert elvileg kéne mennie bent is. Mondjuk én beszélek, aki radar mellett lakik... Nálunk meg a rádió nem megy

Kéne valami XM potion