- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IkszIpszilon #3151 üzenetére
Hát igen, itt jól látszik, hogy midössze két, meglehetősen haszontalan dolog növekszik a szintlépéssel: nagyobb lesz az XM tank, illetve töltögethetsz többezer km-re lévő portálokat. Emellett elvileg olyan is van még, hogy nagyobb eséllyel kapsz ritka cuccokat hackelés során, de ebből én őszintén szólva nem sokat vettem észre. Mindenesetre egyik se olyasmi, ami miatt megéri annyit küzdeni a szintlépésért, ami egyébként irreálisan magas AP szinteket követel meg, főleg a L16.
Amit én el tudtam volna képzelni, hogy vonzóbbá tegye a magasabb szinteket:
- nagyobb fegyverek (legyenek L9-L16 fegyverek is), sőt esetleg ugyanilyen resonatorok is
- mod és resonator limit eltörlése, minimum L16 esetén, de esetleg fokozatosan az alacsonyabb szinteken is
- range növelése fokozatosan szintenként
- inventory limit növelése, esetleg teljes eltörlése L16 eseténNa ezek olyasmik lennének, amikért érdemes küzdeni. Tudom, hogy az L9-L16 szinteket utólag tették a játékba, de ebben a formában szerintem fölösleges volt.
-
Trailblazer
veterán
válasz
IkszIpszilon #2879 üzenetére
Ez a dinamikus fényerő érdekes lehet...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
IkszIpszilon #2879 üzenetére
Jó volt ez a 7 év, sokan abba fogják hagyni e miatt.
-
Gaboren
tag
válasz
IkszIpszilon #2713 üzenetére
Neked már ingyen kéne kapnod a Niantictól telefont.
-
K82
őstag
válasz
IkszIpszilon #2713 üzenetére
Mert azok mint IPS paneles telefonok voltak. Az AMOLED-nek nagy ellensége a statikus tartalom, sokkal hamarabb beég mint egy IPS.
Csak érdekességképpen: [link]
-
pcnet
addikt
válasz
IkszIpszilon #2711 üzenetére
Mikor S7en észrevettem a beégést, egy Xiaomi telefont használó zöld ügynöknek linkeltem egy LCD teszt programot, hogy legyen szíves megnézni, a fél éves Redmi 3S Primeján van e beégés. Nála nem volt, az appot elvileg megosztotta egy zöld csoportban. Ő mondta, hogy IPS kijelzős telefonok, pl Huaweiek is beégtek. Csak innen van az infóm. S7 előtt LG G2t használtam, az nem égett be nálam sem.
-
pcnet
addikt
válasz
IkszIpszilon #2709 üzenetére
3 hónap után én is észrevettem, hogy kezd beégni. Vissza vittem boltba (Galaxy S7) és megmutattam az eladónak. Először észre sem vette, elindítottam Ingresst, mutattam Neki mit nézzen, utána mondta, hogy jé, tényleg! Cserélték volna garanciában, de annyira nem zavaró, GSM bolt, bolti garanciám van. Állítása szerint Samsung szervizbe menne, de nem bízok bennük. Feszegettek már szét anno Nokia 6600ámat elő és hátlap csere miatt. A csavarhúzó helye látszik a műanyag keretben. Így inkább nem éltem a lehetőséggel. Vízállóságot sem szeretném bukni. Most 9 hónapos a telefonom, néztem újra a beégést, de szerencsére nem látszik jobban. Együtt élek inkább vele. IPS panelekbe is szépen bele tud égni az Ingress.
-
Freeman007
senior tag
válasz
IkszIpszilon #2631 üzenetére
és K82 köszönöm
Nekem a nexus 4 a 4,7"-el jó, néha kicsit nagy már pl ingressnél elérni a bal felső sarkot.
MTK-s chippeset nem akarok azok tudtommal többnyire a sosem hallott kínai csodák, a pontos gps-hez qualcomm féle jár. -
pcnet
addikt
válasz
IkszIpszilon #2462 üzenetére
Éjjel 3kor? -6 fokban? Gyáááá, a függő, fog'gyák' meg!
Grat!
Amúgy meg már simán LVL 32 vagy.
-
tothbe
addikt
válasz
az igen, grat!
-
tybsen
addikt
válasz
Grat!
-
válasz
IkszIpszilon #2435 üzenetére
Úgy érted a legutóbbi frissítésekkel megnőtt a játék adat éhsége és emellé már lassított nettel kevésbé élvezhetőbb, mint korábban?
Emlékszem régebben teljes jó volt korlátozott nettel is, mostanában pedig már kevésbé futok ki az adatkeretemből, szóval jó ideje nem tudom már megint kipróbálni, hogy milyen úgy. -
Nataniel
aktív tag
válasz
IkszIpszilon #2397 üzenetére
Csáó Iksz
Ahogy a logból látom sokszor, te reggel,délben,este,éjszaka,hajnalban.... mennyinél is jársz? 200 milka kb?freezer922: Én T.mobile 4G/LTE, nagyon nagyon kevés hely van,ahol nálam nem 4G van... fedettebb lépcsőház,vagy vasbetongazdag környék.... de nekem repeszt. Szóval még snaillel 32-őn is viszonylag korrekt a speed
(Budapest keresztbe kasul)
-
K82
őstag
válasz
IkszIpszilon #2397 üzenetére
Na igen, elég csak ránézni mennyi AP-nél jársz.
Tegyük hozzá azt is h Te Bp-en játszol, (és lehet hülyén fog hangzani) de vidéken nem eszik annyit a játék. Kevesebb portál, nagyobb távolságok - nekem is akkor ugrik meg a forgalom, amikor van pesti köröm.
Neked a Bartókon kb. több portál áll rendelkezésedre, mint nekem egész Veszprémben... -
trialboj
őstag
válasz
IkszIpszilon #2350 üzenetére
Sikerült valamit kideríteni erről? Én 90db lvl8 burstert raktam bele, de 2 nap sőt lehet már 3 eltelt, és nincs termés
A másik kérdésem az lenne, hogy nincs rá mód, hogy az összes kulcsomat, vagy mondjuk 100db-ot viszonylag könnyen berakjak egy kapszulába és eldobjam, mielőtt kimennék hackalgetni?
Ez az eldobom a kulcsot várok 5mp-et hackelek, majd felveszem rendkívül lassúcska.De a kulcsok törlése is szánalmasan bugyuta, nem értem miért nem lehet egyszerre többet kijelölni. Ezzel csak szivatnak, de nagyon csúnyán.
-
K82
őstag
válasz
IkszIpszilon #2346 üzenetére
Azokat tiltja egyértelműen, amik lakóterületen vannak (private RESIDENTAL property"). Zárt-korlátozott területen (sportklub, ipari- katonai létesítmény stb.) viszont lehet.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
IkszIpszilon #2212 üzenetére
10400-as Xiaomi 6500ft, oke hogy a feeling de inkabb maradok a beváltnál.
-
válasz
IkszIpszilon #2151 üzenetére
Meg ugye a legutóbbi "minden 24 órában hackelj" badge is ilyen.
Legalábbis, akiknek háziportáljuk van.Gyakorlatilag az ilyen szerencséseknek elég otthon lefekvés előtt és után hack-elni és ha szigorú rendszerességgel tudja ezt csinálni több hónapon át minden nap, jönnek az értékes medáljai.
-
válasz
IkszIpszilon #2105 üzenetére
Tehát saját csapatársak is ki tudnak cseszni az emberrel, nem kell ide ellenfél.
Tehát Guardian-hoz az a biztosabb, ha legalább már 8-as szintű az ember.
Na meg olyan portált találni, amit senki sem látogat (aminek egyre kissebb a valószínűsége). -
Upo
addikt
válasz
És csak akkor számol ha én is foglaltam el? Tehát meg kell várnom hogy lemerüljön és akkor tudom magamévá tenni (vagy erőszakkal)?
-
GSpecter
tag
válasz
Hát erre nem tudom mit mondjak...
-
GSpecter
tag
válasz
IkszIpszilon #2102 üzenetére
Akkor az nem is számít, hogy továbbra is én vagyok a tulajdonosa? Ez azért elég kicseszés, nem tudok rá újat tenni, mert 6-os szintű vagyok és a legkisebb rezó is 6-os.
-
pcnet
addikt
válasz
IkszIpszilon #2102 üzenetére
Hm, ez valami újítás? Akkor nem szóltam!
-
pcnet
addikt
válasz
IkszIpszilon #2017 üzenetére
Na, ezt pöttyet benéztem.
Ez már Atlanti óceán. Még 1000 km és félúton vagy New Yorkba.
-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon #2017 üzenetére
-
doc
nagyúr
válasz
IkszIpszilon #1984 üzenetére
kicsit outdated, de rajta vagy a listan
-
pcnet
addikt
válasz
IkszIpszilon #1981 üzenetére
Ez szép!
Gratulálok! Hány km sétával jött össze?
Mióta nyomod a játékot?
Doc: Azért még egy jól eldugott portált kell keresnie, hogy meglegyen Guordian is.
-
doc
nagyúr
válasz
IkszIpszilon #1981 üzenetére
mar megint elfogyott a kihivas?
-
pcnet
addikt
válasz
IkszIpszilon #1978 üzenetére
Azigen!
Grat!
Remélem pszihiáter nem olvassa a topicot, mert ez simán 2 év elvonó.
Bár ilyen alapon mehetne mindenki a topicból.
-
válasz
IkszIpszilon #1978 üzenetére
Az komoly
Még szerencse, hogy te is zöld vagy
-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon #1805 üzenetére
-
mm89
őstag
válasz
IkszIpszilon #1790 üzenetére
Telefonról csak így tudom mutatni, de ha nagyon szeretnéd akkor belépek majd gépen is
[link] -
válasz
IkszIpszilon #1790 üzenetére
Ja hogy ez a 4 nap hivatalos rendezvények helyszínein él csak. Puff neki, ezt említhetted volna.
Arra lehet várni, hogy ez a kisvárosi környék mikor lesz ilyen eseménynek szereplője.Akkor ugyanúgy hónapokat kell várni továbbra is új portálokra.
-
mm89
őstag
válasz
IkszIpszilon #1787 üzenetére
Pedig de, délben küldtem be, este kaptam az emailt, hogy okés a dolog
eléggé meglepődtem, hidd el. A többi portált több mint két hónapja küldtem és most 3 nap alatt kaptam visszajelzést az összesről (párat elutasítottak).
Jah és nem csak az automatikusan küldött válaszra gondolok, amit akkor kapsz amikor beküldesz egy portált. Tényleg elfogadták! Fel is építettem már. -
válasz
IkszIpszilon #1787 üzenetére
Igen? Hónapok helyett most már max 4 napot kell várni a portál javaslat elbírálásokra?
Mondjuk egyre kevesebb javaslat érkezhet már be hozzájuk.
Véges a látnivalók, szobrok, emlékműveknek a száma a Földön. -
doc
nagyúr
válasz
IkszIpszilon #1706 üzenetére
meg harom badge-ed hianyzik a szintlepeshez? de bena vagy
na, kicsit komolyabbra forditva: kereken 50milla AP-d volt, vagy mar elerted a program altal kezelheto legtobbet? -
válasz
Szép teljesítmény
-
pcnet
addikt
válasz
Gratula!
Szegény kutyád, hogy bírja? Nem kopott még el a tappancsa?
-
Realradical
őstag
válasz
Az igen!
Gratula! -
M3oH
addikt
válasz
OMG. Le a kalappal előtted
-
teppik_amon
tag
válasz
Azt a mocskos...
Gratula.
Nálunk ez elképzelhetetlen, így hogy nincs ellenfél a városban :\ Lassan már ott tartok, hogy a másik oldalnak akarok toborozni játékost -
M3oH
addikt
válasz
IkszIpszilon #1667 üzenetére
ezek a képek sok mindent elárulnak. Azt hiszem, ha Te ilyen számokkal lvl8on rostokolsz, a többségnek esélytelen a lvl9, amit pöttyet túlzásnak érzek.
-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon #1654 üzenetére
A Builder (25000) és Purifier (37500) megcsinálható. A zárójelben lévő számok a minimális 8 rezós portálszámot jelzik.)
Ellenfelek összefognak, rendesen lehet pörgetni a játékot. (pl.: Keszthely belvárosában 21*8=168 rezó egy kör, mindkét jelvényhez. Távolság a szélső portálok között 400 m. Ügyesen 1 óra alatt lehet 4-5 kört menni.)
-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon #1636 üzenetére
1337 és számoló.
-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon #1621 üzenetére
Jelentem, nekem van két fekete jelvényem.
-
Franklin
addikt
válasz
IkszIpszilon #1594 üzenetére
GPU mennyire fontos?
-
blueye
veterán
válasz
IkszIpszilon #1583 üzenetére
Ez változó nálam. Legtöbbször gyorsan, jó helyre tesz. De van amikor megáll egy helyben (jellemzően link/field készítésénél) és utána mondjuk 30 mp-vel nagyon gyorsan elindul és utoléri magát hamar. Persze ez leginkább Bp sűrűn lakott részein van.
-
bostone
addikt
válasz
IkszIpszilon #1571 üzenetére
Az általam felsorolt lehetőségek véletlenszerűek voltak, nem én találtam ki. Azt próbáltam érzékeltetni, hogy eltérő játékosok, eltérő újításokat látnának szívesen.
Én a ki-be kapcsolható automatikus hackelésnek örvendenék leginkább, más szerint ez elvenné a játék értelmét, bár szerintem csak biztonságosabbá tenné és közben tudnál nézelődni is mellesleg.
Amire neked van szükséged az egy trezor, ahová végtelen mennyiségű itemet raktározhatsz. Talán nem is lenne rossz, ha egy kiválasztott pozíción tárolhatnád a cuccaidat... -
válasz
IkszIpszilon #1565 üzenetére
Erről hol van statisztika?
-
pcnet
addikt
válasz
IkszIpszilon #1571 üzenetére
Ha kulcsal rendelkező portált otthonról is lehetne hackelni, akkor sokan nem mozdulnának ki. Csak előbb lenne item limit. Még ha növelnék is invertory méretét. No, meg ha ellenséges portált hackelek otthonról, az is 100 AP és sok kicsi sokra megy. L4ig simán el lehetne jutni vele. Nem hinném NIA örülne az ötletnek. A szemükben ez már majdnem fake gps kategória. Szerintem.
Szerk: házi portálnak sem örülnek, nem hinném kulcsal hackelés nyerő lenne náluk.
-
pcnet
addikt
válasz
IkszIpszilon #1566 üzenetére
-
bostone
addikt
válasz
IkszIpszilon #1566 üzenetére
Még fizetnénk is érte!
Sőt, olyan tárgyakat is hackelhetnénk, ami a karakter tulajdonságait változtatja.
Mondjuk nagyobb range? Teleportálási lehetőség? Nagyobb tűzerő? Erősebb shield-ek? Különleges piros ügynökök? Vírusok, amik megváltoztatják a játékos hovatartozását, ellenállóból felvilágosult vagy fordítva? Választható itemek AP-ért vagy item bolt?
Az elképzelések végtelen tárháza zúdulhatna a készítők felé.
Nem vagyok biztos, hogy illeszkedne az általuk létrehozott rendszerbe.
Ha mégis elindul a kampány, én benne vagyok. -
blueye
veterán
válasz
IkszIpszilon #1536 üzenetére
Gyors vagy
Nálam türelmesebbnek kell lennie a VadnakikszipszilonMrs esetleg az asszony?
Jó kis super8ast hoztunk össze a Budaörsi úton vele. -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
IkszIpszilon #1521 üzenetére
Derék
Szoktam látni a neved a Zugló váll. - Bosnyák tér környékén rezokon, de nem sejtettem, hogy ennyire power user vagy.
-
maggi1886076
addikt
válasz
fanatikus
gratula hozzá
-
válasz
Aztabüdös. Szép munka
Hogy-hogy csak lvl8 vagy? Az AP-d megvan a magasabb szintekhez is.
-
bostone
addikt
válasz
IkszIpszilon #1515 üzenetére
Én is júniusra tűztem ki. 2020 vagy 2025-re, ha addig működik a játék.
-
maggi1886076
addikt
válasz
IkszIpszilon #1515 üzenetére
mennyi Ap-d van?
-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon #1459 üzenetére
Jót játszottunk ma.
(Pesten vagyok még holnap is, főként a Szabó Ervin könyvtár közelében.)
-
válasz
IkszIpszilon #1338 üzenetére
Közben beszélgettem mással erről, és úgy néz ki, hogy a portálnak nyilvános helyen (és nem nyilvános helytől max 20 méterre) kell lennie, magánterületen nem lehet. [link] - én is beküldtem egy házi portált, kerítéstől fél méterre egy betonból készült nagyon részletes vár, de magánterületen van, azért ha el is fogadják akkor töröltetni fogom. Amit töröltek az elkerített részen volt vagy a portálhoz bárki odasétálhatott?
-
kigyi_23
addikt
válasz
IkszIpszilon #1338 üzenetére
Nem raktak be egy portal-t, mert túl közel van egy másikhoz.... Hát mértani közép-re vettük két portál között pont az út van bejelöltem az út közepére bezzeg betették simán egyből... ki érti ezeket.... egy jó nagy emlékmű az út közepén már nem zavaró
-
válasz
IkszIpszilon #1335 üzenetére
Ha létező portálokat is töröltettek, akkor légyszi mutasd meg másoknak, olvasom hogy volt aki nem találta, ezért jelentette.
Ellenfelek, és nem ellenségek vannak a játékban. Én a farmokra igyekszem vinni forró teát, sütit, kesztyűt, töltőt... Ha a másik oldal játékosával találkoznék akkor vele is megosztanám ezeket, mert emberek vagyunk. Van száz másik ok amiért lehet gyűlölni másokat, ez csak egy játék, mindkét oldalon jó arcokkal.
-
blueye
veterán
válasz
IkszIpszilon #1325 üzenetére
Na ne! Napi hány órát játszol?
(semmi cheat????) -
doc
nagyúr
válasz
szerintem nem tudnak annyi uj szintet bevezetni, hogy (legalabbis AP alapjan) ne szarnyald tul kapasbol a legfelsot is
-
M3oH
addikt
válasz
HArdcore
-
pcnet
addikt
válasz
Taníts Mester!
Grat!
-
skul0
aktív tag
válasz
Aztaqva!! Nekem ennek tizede sincs 8-as ként.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
IkszIpszilon #1287 üzenetére
Gratula. Több ember több pont.
-
teppik_amon
tag
válasz
IkszIpszilon #1283 üzenetére
Én megyek. Kíváncsi leszek mennyien leszünk végül.
-
pcnet
addikt
válasz
IkszIpszilon #1253 üzenetére
Pont ma vettem én is észre, szerinte 4km-t sétáltam. Szerintem meg a többszörösét.
Az XM meg... Jó kérdés!
-
maggi1886076
addikt
válasz
IkszIpszilon #1230 üzenetére
basszus mennyi ap-d van
-
lalooohun
csendes tag
válasz
IkszIpszilon #1178 üzenetére
Akkor milyet ajánlasz ?
-
zozyk
addikt
válasz
IkszIpszilon #1177 üzenetére
Tényleg idevaló a kérdés?
(A válasz amúgy igen)
-
pcnet
addikt
válasz
IkszIpszilon #1172 üzenetére
Konkrétan mi a baj a Yoobaoval? Nekem 5400as van, 3 hónapja használom és tökéletes. Most qi töltős powerbank teccik, Nexushoz jó lenne. Napokban linkeltek egyet Nexus 4 topicban, csak most nem találom.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Itthon vettem, nem külföldről. Tudom, hogy az eBay-es, DX-es, Pandawilles cuccok garanciázása necces. Első próbának jó szerintem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
12,5$-ért vettem az enyémet, annyit megért.
Szívem szerint Pineng-et vettem volna, az tényleg tudja ami rá van irva csak rohadt drága. De ha tudod hogy mit várhatsz az akkupackodtól akkor nem vár meglepetés. Én most tesztelem... no meg éleszteni is kell az akkukat benne, ki tudja meddig álltak a raktárban.
-
doc
nagyúr
válasz
IkszIpszilon #1130 üzenetére
a multkor majdnem leszedtem egy portalodat, de aztan lusta voltam arrebb menni a maradek 2 rezoert
MOD:a nethasznalat egyebkent nagyon erosen fugg a portal-surusegtol
multkor a kolni dom mellett alig volt hasznalhato az Ingress, mert a nemet SIM kartya a 3G-t nem tudo slotban volt, es baromi lassan ment minden,hosszu-hosszu masodperceket kellett varni minden XMP lovesre vagy rezo deployra -
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
IkszIpszilon #1097 üzenetére
-
zozyk
addikt
válasz
-
maggi1886076
addikt
válasz
basszus, te mennyit játszol?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
IkszIpszilon #1094 üzenetére
Hogy a francba nem terhelné meg az akkut ha használva van? Kb. 300 töltési ciklus után meredeken esni fog a max kapacitás, az pedig akár fél év alatt is megvan ha naponta 2x töltöd.
NEM az Ingress app tette tönkre.
-
doc
nagyúr
válasz
IkszIpszilon #1054 üzenetére
Te most komolyan nem latod a kulonbseget akozott, hogy leirod hogy valaki megfenyegett, es hogy valakinek az osszeveresere buzditasz, vagy ennyire jatszod a hulyet?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
IkszIpszilon #1013 üzenetére
Nekem nem csinalt meg ilyet, addig disabled a scanner amig nincs fix pozicio, vagy csak 1 pillanatra dob kicsit el a mobiltorony adatai alapjan. Ha neked huzamosabb ideig mashova dob, akkor ezt jelezd bugreportba mert elobb utobb utoler a banhammer.
-
doc
nagyúr
válasz
IkszIpszilon #1000 üzenetére
en meg tegnap lettem harmadik szintu
mondjuk egy nap alatt majdnem 20.000 AP nem volt rossz fogas -
csasaKKP
senior tag
válasz
IkszIpszilon #932 üzenetére
De működik az egyszerre hack + deploy páros is.
-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon #917 üzenetére
Egy fieldekkel teli környezetben alig látszott a kékeszöld kör, a narancs sokkal jobban észrevehető.
S végre lehet több portált is hekkelni szinte egyszerre.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
IkszIpszilon #922 üzenetére
Lehet, hogy az én hibám, de napfényben is jól tudom olvasni.
De, hogy mindenkinek jó legyen, akkor úgy lett volna jó, hogy kapcsolható lenne a kétféle "kinézet". A beállításokban. -
csasaKKP
senior tag
válasz
IkszIpszilon #920 üzenetére
De, nagyon is Google! Szerintem nincs semmi baj ezzel a frissítéssel, a hack kapott egy egyedi animációt, ennyi. Képernyő alján kiírja, mit hackeltél.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
IkszIpszilon #917 üzenetére
Gondolom azert mert lassan kikerül a béta fázisból és a meghivashoz kellenek majd a kapcsolataid hogy tudj valasztani belole. Amugy meg ne frissits ha nem akarod engedelyezni vagy tiltsd le... millio meg egy progi mar hozzafert a kapcsolataidhoz raadasul a google szerverein tarolod, mirefel ez a biztonságmánia...
-
s3nsitivity
addikt
válasz
IkszIpszilon #800 üzenetére
A vírust a zöldek kapják az ADA-t a kékek
Ugyan arra jó mind a kettő elvileg.mármint a vírus az kék portálból csinál zöldet az ADA meg fordítva.
Ergo ha valakinek esik a másik csapathoz való azt fel tudja használni ap farmoláshoz ha használható
Erre lennék kíváncsi
Ha esik egy vírus tudok e az egyik kék portálomból zöldet csinálni, hogy farmoljam az AP-t(#799) maggi1886076
Tegnap frissítettem, ma meg dobta az újat
-
blueye
veterán
válasz
IkszIpszilon #784 üzenetére
Én a "Moszkva tér" - BAH környékére gondoltam...
-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon #781 üzenetére
134/18 portál (javaslat/játékban).
-
btz
addikt
válasz
IkszIpszilon #651 üzenetére
Megoldható, de ezzel szegény repülőgép vezető játékosokat szivatnák meg. Azok lehet 70-60 km-s távokat is hackelhetnek fél óra alatt
-
bucsupeti
senior tag
válasz
IkszIpszilon #722 üzenetére
mit tud a power cube?
-
dogi01
aktív tag
válasz
IkszIpszilon #706 üzenetére
És ezt egyedül?
-
blueye
veterán
válasz
IkszIpszilon #704 üzenetére
Az igen.
Hogy bírta az aksid? És a kutya? -
Davzone
senior tag
válasz
IkszIpszilon #692 üzenetére
Ez már nem működött az előző verzióban sem. Ha be van kapcsolva a mock location nem indul a progi. Persze rootolt teloval megoldható kamu GPS modullal,de az kicsit bonyolultabb es erteni kell hozzá komolyabban.
Mondjuk ha valaki nem updatelte az appot playen meg lehet működik. Ennyit veszodni meg sztem nincs ertelme. -
pcnet
addikt
válasz
IkszIpszilon #683 üzenetére
Egy kolléga február 3án küldött be képeket, én február 17én és még nálunk sincs semmi hír a portáloklól. Gondolom beindult a kép beküldés és tovább tart a tortúra.
-
róland
veterán
válasz
IkszIpszilon #683 üzenetére
Nyugalom!
-
dan_sxc
csendes tag
válasz
IkszIpszilon #637 üzenetére
Szevasz, én egy magas szintű kék vagyok, ha gondolod tudok segíteni abban hogy fejlődj kissé. Nem túl etikus módon, de nem szabályellenesen. Már engem is irritál hogy itt BP-n alig van zöld portál így pl én se tudok fejlődni nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest