Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
Sziasztok!
Én az inewmobile.com-ról rendeltem. DHL-lel, gondoltam, akkor hamar itt lesz. A kis sárgák viszont 2 héttel a megrendelés után voltak képesek feladni, a mai napon. Egy héten belül elvileg érkeznie kell. Kicsit bánom, hogy kifizettem az extra gyors szállítást, miközben így is 3 hét mire megjön. Inkább rendeltem volna Tinydealről, már itt lenne... Na sebaj, a lényeg, hogy JÖN! Összesen volt 50ezer, a szállítási költséggel együtt. Nagyon várom, hogy megjöjjön. Közben bekrepált a 1,5 éves Huawei G300-am, mintha besértődött volna, amiért lecserélem. Egy ócska kölcsöntelefonnal várom az iNew-mat... mint a Messiást
!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A56 - 256 GB - szürke (319) használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Gar
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - 128 GB - burgundy (318) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Gar
- iPhone 17E soft pink 3 töltés 2027.03.23. Apple jótállás
- iPhone 16 Pro 512GB gyári független 2026.05.22. Apple jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!