Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DittyCat

tag

Sziasztok!

Hát én nagyon pórul jártam. Mivel nem mertem nekiállni a frissítésnek, bevittem a telefonomat a körúton egy kisebb boltba, ahol a srác azt mondta, sima ügy, megcsinálja egy fél nap alatt. A fél napból 5 nap lett és az eredmény siralmas.

Ugye a date/time bug volt az, ami miatt a frissítést meg akartam csináltatni. Az Android az Android, gondoltam én kis naiv, egy frissítést rá tudnak tolni bármelyik szervizben. Ezen kívül a képernyő is elvált alul a telefontól, hát gondoltam, azt is megjavíttatom. Az eredmény?

5 nap alatt nem sikerült megfelelően lefrissíteni a telefont:
    Az IMEI számot sikerült belőle kiütni, amit utána több nap volt valahogy visszavarázsolni.
    4.4 helyett 4.2.2 Androidot raktak rá, ezt is nehezen. A 4.4 valamiért nem akart sikerülni.
    Fura üzeneteket ír ki a telefon (facebook, viber akarja tudni a pozíciómat, miután ezt első blikkre elutasítottam, most már nem tudok rajta változtatni és folyton kiírogatja ezt).
    A telenoros kártyámmal korábban nem jelentkezett a 2G/3G probléma, hát most már igen, így a netem baromi lassú lett, mivel ha bekapcsolom a 3G-t, akkor nem tudok telefonálni...
    A date/time bug megmaradt! Na szép...

A kijelző visszaragasztásánál pedig elrepedt a telefon műanyag oldala, amit ártatlanul letagadtak, pedig hát máskor nem törhetett el. Ráadásul mindkét oldalon.

És még én éreztem magam rosszul, hogy órákig próbálkoztak a frissítéssel és emiatt túlórázott a srác. Egy magyar fiú szerelte, de a bolt araboké, akik közölték, hogy hát ők csak segíteni akartak nekem, de minek vettem én kínai telefont... Na ja. Én meg csak verem a fejem a falba, hogy miért bíztam egy pancserre? Nekem az fáj, hogy amikor látták, hogy nem megy, miért nem adták vissza, hogy bocs? Szerintem konkrétan jó játéknak tűnt még az elején, aztán már nem annyira. Félig elrontva meg hová vittem volna? Akkor már végig kellett csinálni...

Most úgy állok, hogy nem rossz, de az jó az nem ilyen. Működik, tudok telefonálni, lassan internetezni... És nagyon nézegetem a Samsungokat. De majdnem másfél évig bírta az INew és mindenki a csodájára járt és imádtam...

Új hozzászólás Aktív témák