Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
Én fehér telefont rendeltem, az inewmobile.com oldalról. Ott adnak hozzá egy ugyanilyen "flip" tokot fehérben. A fekete telefon még nincs raktáron, de már ott van a telefonok között - ahhoz pedig a fent linkelt fekete tokot adják majd ajiba. És természetesen rendelhető a tok fekete és fehér színben is, 10 dollár körüli áron.
Azt hiszem, a kínai üzletpolitikát még szokni kell. Én tanultam kultúraközi kommunikációt, ami alapján nagyjából tudtam, hogy nem számíthatok tőlük egyenes, "igen vagy nem" válaszokra. Nem azért, mert nem egyenesek, egyszerűen ők ilyenek, nem mondanak igent vagy nemet, szépítenek, terelik a témát. Tisztelettel, alázattal igyekeznek kiszolgálni, de meg sem hallják, hogy "én nem ilyen színben akartam". Megkaptad, ők odaadták, örülj neki és ne akadj fenn apróságokon. Ez egy ilyen kultúra
.Frissült a vámkezelési státusz. A héten meglesz
!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
!