Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
Én fehér telefont rendeltem, az inewmobile.com oldalról. Ott adnak hozzá egy ugyanilyen "flip" tokot fehérben. A fekete telefon még nincs raktáron, de már ott van a telefonok között - ahhoz pedig a fent linkelt fekete tokot adják majd ajiba. És természetesen rendelhető a tok fekete és fehér színben is, 10 dollár körüli áron.
Azt hiszem, a kínai üzletpolitikát még szokni kell. Én tanultam kultúraközi kommunikációt, ami alapján nagyjából tudtam, hogy nem számíthatok tőlük egyenes, "igen vagy nem" válaszokra. Nem azért, mert nem egyenesek, egyszerűen ők ilyenek, nem mondanak igent vagy nemet, szépítenek, terelik a témát. Tisztelettel, alázattal igyekeznek kiszolgálni, de meg sem hallják, hogy "én nem ilyen színben akartam". Megkaptad, ők odaadták, örülj neki és ne akadj fenn apróságokon. Ez egy ilyen kultúra
.Frissült a vámkezelési státusz. A héten meglesz
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Lexus, Toyota topik
- Robogó, kismotor
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
!